Arama sonuçları: *

• Users: emre3837
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bilgisayar kasa kapağı kapatınca aşırı ısınıyor

Kasa içi fotoğraflar mevcut kapağı kapatınca aşırı ısınma oluyor sebebi ne olabilir? 1745936106 Fotoğraf yüklenmedi 1745936427
  2. E

GT 730 sistem 4000 TL eder mi?

Asus gt 730 2 gb ekran kartı 8 GB ram 120 GB SSD 160 GB HDD 300watt PSU H110 anakart İ5 6. Nesil 2.80 ghz Bilgisayar özellikleri bunlar 60 Hz monitör ile birlikte 4000 TL teklif ettiler satılır mı sizce ucuza mi veriyorum?
  3. E

Ekran kartı ve işlemci termal macun bakımı 750 TL iyi mi ?

İkinci el bir bilgisayar aldım ekran kartı fazla ısınıyor bilgisayar tamircisi ekran kartı ve işlemci termal macun bakımı için 750 TL fiyat verdi makulmudur acaba.
  4. E

Rx5700xt sistem 12000 TL fiyat alirmi?

Özellikler fotoğrafta mevcuttur kargo ile almayı düşünüyorum fiyat nasıldır kargo riskine girmeye deger mi ? 12000 TL 1743431459
  5. E

İkinci el PC 12000 TL yararmi ?

12000 TL üzerinden satıcı ile anlaştım fiyat nasıl adamla görüntülü konuştum kargo ile gönderecek herhangi bir sıkıntı olur mu https://shbd.io/s/Jk5jWp1I
  6. E

İkinci el masaüstü bilgisayar önerisi?

Sahibinden param güvende üzerinden İkinci el masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum Max 12 bin çıkabilirim önerilerde bulunursanız sevinirim link üzerinden:)
  7. E

Sahibinden param güvende ile ikinci el pc toplama yardım?

Sahibinden Param Güvende üzerinden 7000 TL civari ikinci el PC toplamak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı daha önce hiç PC toplamadım Sistem Valorant Fortnite CS tarzı oyunlar açması yeterli benim için yardımcı olursanız sevirim. Not: Bütçeye kasa dahil değildir sadece PSU alacağım.
  8. E

Çıta 50 r Amerikan Park iptali sonrası sağ sinyal yanmıyor

Yeni çıta 50 r Gold aldım Amerikan park varmış iptal edilmesini istedim alırken sonradan fark ettim sağ sinyal yanmıyor solda herhangi bir sıkıntı yok 4'lu yaktığımda sol lambada çalışıyor patlak değil yani ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  9. E

TK 03 mu çıta 50 r Gold mu daha iyi

50 CC scooter tarzı olmayan 40-50 bin civarında bı motor almayı düşünüyorum piyasada en fazla TK 03 ve çıta 50 r Gold var sizce hangisi daha iyidir farklı önerilere açığım.
  10. E

600 TL altı Bluetooth kulaklık önerisi ?

En fazla 300-600 TL arası Bluetooth kulaklık lazım ucu silikonlu olması gerekiyor
  11. E

Seiko 5 automatic saat nasıl?

Evde babadan kalma Seiko 5 automatic var tamiri için 500 TL istiyolar nasıl değer mi ve gündelik kullanım için yaşlı işi mi kaçar yardımcı olursanız sevinirim
  12. E

Öneri öğrenci indirimi için a34 beklemeli mi?

dün 9500 düşmesini bekliyordum olmadı sizce beklemeli miyim m34 mü alsam alabiliyorken
  13. E

Öneri Comsist güvenilir mi

Telefon alacağım comsist diye bı alışveriş sitesi var güvenilir mi
  14. E

Android Vergi indirimi ile alınabilecek en iyi telefon nedir?

Vergi indirimi ile alınabilecek en iyi telefon nedir?(oyun oynamayacağım kamera ve tasarım ön planda olsun)
  15. E

Yardım Lenovo bu tuş ne işe yarıyor

sağ tarafa çekince bı ışık yanıyor sağ ön tarafta
  16. E

Öneri YouTube ders dinlemek için laptop önerisi

5-7 arası ders için laptop önerebilir misiniz?
  17. E

bilgisayarım kaç para eder

pc satmayı düşünüyorum İkinci ile piyasasını pek bilmiyorum fiyatlandırma konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Intel Core i5-6402P Dört Çekirdek 2.80 GHz İşlemci Asus GT 730 GT730-SL-2GD5-BRK 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Hi-Level 8 GB DDR4 SO-DIMM RAM, 2400 MHz Gigabyte GA-H110M-DS2-DDR4...
  18. E

Xbox 360 S 500gb 1800 TL alınır mı?

Xbox 360 S 500gb 1800 TL alınır mı? Kasma donma yaparmı
  19. E

PC temizledikten sonra 10 saniyede bir acılıp kapanıyor

PC temizledikten sonra 10 saniyede bir acılıp kapanıyor ATX işlemci güç kablosunu çekince açıp kapanma olmuyor lütfen yardım edin
Geri