Arama sonuçları: *

1. E

Epomaker HE75 Tri Yazılım Sorunu.

Başlıkta da belirttiğim gibi, klavyeyi yeni satın aldım ama düzgün çalışan bir yazılımını bulamadım.
  2. E

Öneri HE75 Tri VS RT80

Kullandığım Aula F75 arızalandığı için 3000 TL bandında yeni bir klavyeye ihtiyacım var ve bu 2 klavye arasında kaldım. Ses tekerleği kullanmaya çok alıştım fakat bir yandan dokunmatik bir ekranlı model de aklımı çeliyor. %75 formda ve kablosuz farklı modellere de bakabilirim...
  3. E

Çözüldü✓ Aula F75 çalışmıyor.

Şarja takıp bıraktığım Aula F75 model klavyem yaklaşık 30 dakika sonra döndüğümde çalışmıyor halde olduğunu fark ettim. Klavye hiçbir şekilde açılmıyor, ışığı yanmıyor ve PC tarafından görünmüyor. Firmware atmayı denedim fakat PC görmediği için yapamıyorum.
  4. E

IEM KULAKLIK KABLO ÖNERİSİ

Kullandığım Moondrop Chu 2 model IEM kulaklığımın type-c ucu bozulmuş durumda. Mikrofonlu ve Type-c çıkışlı bir IEM kulaklık kablosu arıyorum. Kulaklığa giriş pinlerinden pek emin değilim ama fotoğraftakiyle aynı. Türkiyede aradığım tarz bir model göremedim. 300-400e kadar bütçe ayırabilirim.
  5. E

Çözüldü✓ PUBG'DE TABA BASINCA FPS DROP YİYORUM.

Yeni topladığım sistemde PUBG oynarken loot yapmak için taba bastığımda 1-2 saniyeliğine fps 1-10 arasına düşüyor. Ekran kartı sürücüleri güncel, oyunun dosyalarını defacarca doğrulattım. Monitörüm şu an 1080p 144hz oluğu için 144fps'e sabit şekilde oynuyorum ama map ve çanta harici oyun içinde...
  6. E

XFX MERC 319 6900XT model ekran kartının ısı testi sonuçları normal mi?

Sarı siteden param güvende ile aldığım kartın sıcaklık testleri bu durumda. Sizce normal mi? İade hakkım var ne yapmalıyım? Kasam: Zoko amiral dk431
  7. E

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 8971 TL alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html 10.000 TL altında IPS, pivot ve hoparlör özelliği olan bir monitör arıyordum. Gözüme en iyi gelen model bu oldu ve satın almayı düşünüyorum. Şu modele de bir göz at diyebileceğiniz...
  8. E

2k ve pivot özelliği olan monitör önerisine ihtiyacım var.

Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.
  9. E

2-3K Civarı Kasa Önerisi.

Toplayacağım sistem için belirttiğim bütçede bir kasaya ihtiyacım var. Psu olarak NZXT C750, ekran kartı olarak 6900XT düşünüyorum. Şık ve havalandırması iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum.
  10. E

Toplayacağım sistem hakkında

Sadece ekran kartı 2.el olacak şekilde toplayacağım sistemde uyumsuz veya ödediğim fiyata daha iyisini bulabileceğim parça var mı ? Ekran kartı için önerilen minimum PSU 850w olarak gösterilmiş, 750w sıkıntı çıkarır mı? 2-3k civarında bu kasadan daha iyi bir kasa bulabilir miyim? Toplam bütçe...
  11. E

Toplayacağım sisteme 2. el 6800 XT vs 6900 XT

Ekran kartı hariç 0 olarak toplayacağım sisteme 2. el ekran kartı olarak hangisini eklemeliyim? 6800 XT 9-10k bandında iken 6900 XT 12-13k bandında. Toplam bütçe 30-35k civarı. Ekran kartı -> İşlemci -> Ryzen 5 7500f Anakart -> MSI Pro B650M-P Ssd -> Kingston KC3000 Ram -> Patriot Viper Venom...
  12. E

Psu ile beraber 4-5k kasa önerisi.

Toplamak istediğim 6900 XT ekran kartlı sistem için minimum 750w +80 bronz sertifikalı bir PSU ve bir kasaya ihtiyacım var. Aklımda psu olarak NZXT C750 Bronze var. Bu fiyat bandındaki önerilerinizi bekliyorum.
  13. E

6900 XT 30-35k sistem toplama.

2.el almayı düşündüğüm (13k olarak sayıyorum) 6900 XT ekran kartı için belirttiğim bütçede sistem toplamam yardıma ihtiyacım var. Yalnızca oyun oynayacağım ve uzun süre götürecek bir sistem istiyorum. Farklı fikirlere de açığım. 6900 XT Ekran kartı 7500f veya 7600 İşlemci NZXT C750 PSU Peerless...
  14. E

25-27k AM5 sistem önerisi.

Merhaba, başlıkta bahsettiğim fiyat bandında önü upgrade için açık bir AM5 sistem arıyorum. Aslında 2.el satın almak istiyordum ancak küçük bir şehirde yaşadığım için istediğim tarzda bir sistem bulamadım (sarı site bilgisayar kasası büyüklüğünde kargoların ücretlerini karşılamıyor). Ayrıca...
  15. E

1000 TL IEM KULAKLIK ÖNERİSİ

Aktif olarak kullandığım Arctis 7 kulaklığım 3. yılında ve biraz yıpranmış durumda. PUBG, CS2 gibi oyunlarda rahatça ses kasabileceğim mikrofonlu bir IEM model arıyorum. Ürünleri Aliexpress üzerinden alabilirim oradan da ürün önerebilirsiniz. Akımda şu an için 2 model var Chu 2 TRUTHEAR HOLA
  16. E

İ3-10100f için ekran kartı önerisi.

Bütçe : sistem hariç 8500 TL. Anakart olarak birkaç ay önce yeni aldığım Asus TUF GAMING B560M-PLUS kullanıyorum 4 ram slotu var şu an için 2 slotunu 8+8 şeklinde kullanıyorum yakında diğerlerini de tamamlamayı düşünüyorm. Ekran kartı olarak şu an 1650S kullanıyorum ve daha güçlü bir ekran...
  17. E

Rampage Fury Z vs Endgame Xm1r

Bütçe : 1000 TL ,tutuş palm-claw ,el ölçüm 19cm. 2 model arasında kaldım. Xm1r Fury Z Bir yandan kablosuz bir mouse almak istiyorum ama xm1r çok övülüyor bu yüzden kararsız kaldım.
  18. E

900-1000 TL bandında mouse önerisi.

10 gün önce Razer Viper Mini satın alıp 2 gün kadar kullandıktan sonra ''clicky'' sesinden dolayı iade edip Orochi v2 aldım.Şimdi ise elime çok küçük geldiği için bunu da iade ediyorum.Pubg oynuyorum. Palm-claw arası bi tutuş tarzım var. Önceliğim iyi donanımlı ,hafif , mümkünse wireless ve...
Geri