Arama sonuçları: *

• Users: eminyldz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

MAX 50 K BÜTÇE LAPTOP TAVİYE ?

Selamun aleyküm arkadaşlar, 50 k bütçede laptop arıyorum fan sesi olan ve kronik sorunlu cihazlar istemiyorum. şuan güncel olarak gamegaraj rtx5050 xt modelini takip ediyorum. birde lenovo log tarafında benzeri var, haricinde erazer vs fena değil ama onları çok almak istemiyorum game garaj alan...
  2. E

MAX 50K LAPTOP TAVSİYE

arkadaşlar max 50 k çok çok elzem durum olursa 52 53 k lara çıkabilirim benim için önemli olan mümkün olduğunca sıcaklık derecesi düşük sessiz çalışan kronik sorunu olmayan rtx 5050 4060 ve 5060 gibi kartlar olabilir işlemcisi çok güçlü olmasına gerek yok orta derece iyidir bazı laptoplarda...
  3. E

40 Günlük custom mini itx kasamı satıyorum

ARKADAŞLAR PARÇALAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR PARÇA PARÇA 74K VERDİM HEPSİBURADA DAN ALINMA Monitör= Arzopa Z1FC 16.1 inç 144Hz Full HD IPS. Anakart= MSI MB MPG B650I EDGE WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E Mini-ITX İşlemci= AMD Ryzen 5 7500F 3,7 GHz 32 MB Cache AM5...
  4. E

Yardım Hangi marka laptop almalıyım detay içeride

Arkadaşlar ortalama 50 k bütçede ekran kartım şu olsun işlemcim şu olsun değil daha önceden acer nitro 5 kullandım fan sesi çok fazla geliyor hp victus larda hall sensör sorunu varmış lenovo log larda anakart sorunu varmış hangi markayı araştırsam sorunlu msi veya asus kullanmadım amacım düzgün...
  5. E

RTX 5060 MI ALMALIYIM YOKSA AMD Mİ TAVSİYE ?

DOSTLAR BUGÜNE KADAR RTX SERİSİ KULLANDIM AMD EKRAN KARTLARINI HİÇ BİLMİYORUM SORUNSUZ SIKINTISIZ 5060 GÜCÜNDE EKRAN KARTI TAVSİYENİZ VARMI MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP İÇİN
  6. E

122 EURO CİVARI PSU TR YE GELİRMİ ACİL YARDIM BEYLER

BEYLER MİNİ İTX KASA İÇİN DONANIMIN PAYLAŞMIŞ OLDUĞU SİSTEMDEKİ PSU YU ALMAK İSTİYORUM 122 EURO CİVARI KARGO DAHİL TR DE GÜMRÜKLE ALAKALI BİR ÜRÜN ALMADIM DHAA ÖNCEDEN SORUN YAŞARMIYIM EK VERGİ VS ÇIKARSA NE KADAR ÇIKAR ACİL YARDIM
  7. E

Yardım RTX 5060 TEK FANLI Alınır mı? ? MARKA FARK EDERMİ MİNİ KASADA KULLANACAĞIM :

MİNİ SLİM CUSTOM KASADA KULLANMAK İÇİN RTX 5060 TEK FANLI MODEL Alınır mı? YOKSA ASUS VEYA MSI MARKA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FARKLI MARKALAR Alınır mı? 1 2 3 K FİYAT FARKLARI VAR
  8. E

Yardım YURT DIŞINDAN PSU NASIL ALABİLİRİM

beyler mini itx kasa için tr de psu bulamadım tr de kaliteli marka varsa bilgisi olan link atabilirmi ayrıca, https://www.overtek.co.uk/collections/flex-atx-1u-psu/products/600w-flex-atx-1u-platinum-power-supply-enhance-enp7660 yukardaki linkteki ürünü donanımda gördüm ama tr ye nasıl giriyor...
  9. E

Donanım arşivi monitörlü custom pc

Beyler donanım arşivinin toplamış olduğu bu custom pc toplamak istiyorum, benim için rtx 4060 veya 5060 lı bir sistem okey ama şuan güncel piyasada ram fiyatlarının artmasıyla ddr4 mü yoksa ddr5 mi almalıyım bilemiyorum ddr4 bir sistem toplasam fiyatları birazdaha aşağı çekebilirim tabikide...
  10. E

50 60 k bütçeli laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar 50 60 k bandında rtx 5060 laptop almayı düşünüyorum belki bütçeyi biraz arttırıp 5070 e de çıkabilirim - daha öncesinde acer nitro 5 kullandım rtx 3050 amd ryzen 6600h modeli o cihazda anakartım yanmıştı 1 yıl içinde ek olarak acer modelinde çok fazla fan sesi mevcuttu fan...
  11. E

MAX 60K GTA6 İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

BEYLER DAHA ÖNCEDEN ACER NİTRO5 KULLANDIM RTX3050 OLAN VE BU MODELDE ANAKARTIMDA GÜNEY KÖPRÜSÜ YANMA DURUMUNU YAŞADIM VE CİHAZI SATTIM ÖLÜ FİYATINA DAHA SONRASINDA ACER NİTRO V15 MODELİNİ ALDIM FAN SESİ AŞIRI YÜKSEK BAŞKA BİR ORTAMDA BIRAK OYUN OYNAMAYI FARKLI BİR İŞLEM YAPARKEN BİLE FAN SESİ...
  12. E

Modding ACİL DESTEK WİN11 SIFIRLAMA

Arkadaşlar win 11 lenovo legion go konsolum var ve satmayı düşünmüyorum AYARLARDAN WİN11 SIFIRLA DEDİĞİM ZAMAN BENİM RESİM FOTO VS. BİR DAHA GELİRMİ FORMAT ATMASAM OLURMU anlayan arkadaşların desteğini rica ederim
  13. E

Yardım KABLOSUZ KUMAŞ PEDLİ KULAKÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

BEYLER BÜTÇE 3 4 K CİVARI KUMAŞ PEDLİ KULAKLIK ARIYORUM ÖZELLİKLE BLUETOOTLU ARIYORUM AYNI ZAMANDA KABLO İLE PC YE BAĞLANMAK İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
  14. E

Öneri KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ LOGİTECH

BEYLER KULAKÜSTÜ KULAKLIK ALMAK İSTİYORUM KLAVYEM LOGİTECH BENDE LOGİTECH KULAKLIK ALMAK İSTİYORUM BÜTÇEM MAX 5 6 K BENDE O YÜZDEN G733 ALMAYI PLANLIYORUM AMA ARADA TELEFONADA BAĞLANMAK İSTİYORUM TELEFONA BAĞLAYABİLİRMİYİM KULLANAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. FPS OYUNLARI OYNAMIYORUM...
  15. E

Yardım 5 K YA KADAR KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

Selamun aleyküm arkadaşlar önceliğim film izlerken sinemada izler gibi hissetmek istiyorum ve müzik dinlerken sesi dışa vermeyecek aynı zamanda kablosuz olması gerekir şimdiden teşekkürler
  16. E

IŞIKLI KABLOSUZ KLAVYE

Beyler ışıklı sessiz çalışan klavye arıyorum mekanik olup olmaması önemli değil mümkün olduğunca sessiz çalışması yeterli bütçe 2000 k ya kadar
  17. E

Max 4-5 k ya kadar monitör tavsiye

DOSTLAR HEM OYUN HEM FİLM İÇİN ARIYORUM FPS OYUNCUSU DEĞİLİM HİKAYELİ OYUN ODAKLIYIM BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM HDR ÖZELLİKLİ İÇİNDE DAHİLİ HOPERLER OLAN OLURSA VE SORUN YAŞATMAYACAK KRONİK SIKINTILI ÜRÜNLER OLMAZSA SEVİNİRİM SİSTEM AMD RYZEN 5600 - RTX 4060
  18. E

DAHİLİ HAPÖRLER OLAN MONİTÖR ÖNERİSİ 10080 P İPS

HAPÖRLER OLAN Bİ MONİTÖR ARIYORUM 1080P İPS PANEL
  19. E

R5 5500 rtx 4060 içi psu önerisi

yeni toplayacağım sisteme r5 5500 veya 5600 rtx 4060 2x8 gb ram m2 ssd takıcam max 1500 tl ye ne almalııyım
  20. E

BU SİSTEM NASIL OLMUŞ HANGİ EKRAN KARTI DAHA İYİ

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-b550m-plus-wifi-ii-amd-b550-am4-ddr4-4866-dp-hdmi-cift-m2-usb3-2-ax-wifi-bt-argb-2-5gbit-lan-matx-tuf-gaming-b550m-plus-wifi-ii-anakart-p-HBCV000013YNIO?magaza=BitekBili%C5%9Fim...
Geri