Arama sonuçları: *

• Users: Ozgr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ozgr

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X Beyaz

Arkadaşlar Sizce alınır mı? Şuanki Kulaklığım Çok Terleme Ve Isı Yapmakta HepsiBurada Linki RAZER RZ04-03240700-R3M1 BlackShark V2 X Beyaz 7.1 Surround Gaming Kulaklık...
  2. Ozgr

Windows 11 Live Hareketli Duvar Kağıdı Önerisi

Arkadaşlar Merhaba Hareketli Duvar Kağıdı Tavsiyesi Ve Gönderilerinizi Bu Postun Altından İletebilirseniz Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler 🙏🏻
  3. Ozgr

Öneri Monitör Seçimi Yardım

Arkadaşlar Merhaba ; Yeni Bir Mönitör Alıcam Bütçem Max 5K Sizce Bumu https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-300nit-hdmidisplay-curved-freesync--g-sync-fhd-led-monitr-p-HBCV00002Z6L30?url_src=ios-product-detail Yoksa Bumu MSI G272C 27" CURVED 1000R VA 1920X1080...
  4. Ozgr

Kasa Biosda Fanları Görünmüyor ?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yeni bir kasa topladım fakat bios ekranına girdiğimde sadece işlemci fanı ve egzoz fanı görünmektedir kasada extra 3 adet ön panelde fan bulunmaktadır acaba neden çalışmadığına dair yardımcı olurmusunuz
  5. Ozgr

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G3 Panel Sorunu Acil

Arkadaşlar Monitörü Yeni Aldım Panelin Sol Tarafında 2 Adet Küçük Işık Süzmesi Var Sorun Oluştururmu ? Sizce İade Etmelimiyim
  6. Ozgr

M2 Ssd Takma Aci̇l Yardim

Arkadaşlar itopyadan aldığım bilgisayar geldi m2 ssd de bir şey farkettim takma yerine vida değilde plastik bir tıpaç yerleştirmişler ssd kutusuna baktım vida bulamadım plastik kalmasımı gerekli acaba
  7. Ozgr

MSİ MAG CORELİQUİD P360 360MM Sıvı Soğutucu 3200₺

Arkadaşlar yeni almış olduğum soğutucum kasama sığmadığı için ihtiyacı olan varsa piyasa fiyatından uyguna verebilirim modeli MSİ MAG CORELİQUİD P360 360MM Sıvı Soğutucu Henüz kargo kutusunu dahi açmadım.
  8. Ozgr

İTOPYA TECHNO PAD BİLGİSAYAR

Arkadaşlar dün İtopyadan TechnoPad Toplama Bilgisayarını aldım henüz elime ulaşmadı bilgisayar elime ulaştığında windows yüklü bir şekildemi gelir yoksa freedos şeklindemi ?
  9. Ozgr

GT301 TUF Gaming Tempered Glass Kasa Sıvı Soğutucu Uyumu

Arkadaşlar Bu Kasaya GT301 TUF Gaming Tempered Glass Bu soğutucu uyarmı ? Msı Mag Corelıquıd P360 360 mm Sıvı Işlemci Soğutucusu - Siyah
  10. Ozgr

5K₺ Bütçe İle Alınabilicek En İyi Monitör Kulaklık Klavye Ve mouse Tavsiyesi

5.000₺ Bütçem Var İtopyanın Kampanyası Sayesinde Bir Hazır Sistem Aldım Geri Kalan Donanım Eksiklerimi Giderebilmek İçin Monitör Kulaklık Klavye Ve mouse Önerileriniz Nelerdir
  11. Ozgr

Çözüldü✓ 20-30K Bütçe İle 2K Full Ayarda Sistem Önerisi

Arkadaşlar 20-30K Bütçem Var 2K Full Ayarlarda Önerileriniz Nelerdir Ekran Kartı İşlemci RAM Power Kasa Monitör - Sistem için Anakart MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI 1700 DDR5 4800 MHz (OC) DP HDMI M.2 USB3.2 ATX Anakart Elimde Mevcut - Sıvı Soğutucu Msı Mag Corelıquıd P360 360 mm Sıvı Işlemci...
  12. Ozgr

Çözüldü✓ MSI RX 6900XT GAMİNG Z TRİO 18.500₺ alınır mı? ?

Arkadaşlar Çok Acil Fikrinize İhtiyacım Var Letgodan Sıfır Kapalı Kutu MSİ RX 6900XT Z TRİO Buldum 18.500₺ Son Fiyat Anlaştım Sizce alınır mı? ?
  13. Ozgr

Çözüldü✓ Rx6900xt Gami̇ng Z Tri̇o Ekran Karti İle Msi Mag Z690 Tomahawk Anakart Uyumlumudur

Arkadaşlar Merhaba Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Geçen Günlerde İndirimden Aldığım MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI Model Anakart İle MSİ RX 6900XT GAMİNG Z TRİO Uyumlu Olurmu ? Extra Msı Mag Corelıquıd P360 360 mm Sıvı Işlemci Soğutucusu - Siyah Tercihim Doğrumudur ? İşlemci Konusunda Hangi Model...
Geri