Arama sonuçları: *

• Users: kei13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Sistemim AcpiVpc.sys ve ntoskrnl.exe hatalarından dolayı Mavi Ekran veriyor

Cihaz Lenovo Legion 5 15ach6h. Aşağıya eklediğim iki hatayı alıyorum BlueScreenView programında. Öncesinde; yaklaşık bir aydır ekran kartı kullanımının düşük olması nedeniyle FPS sorunu yaşıyordum. Dün gece Memtest86 kurdum USB belleğe. Bellek üzerinden boot edip testi çalıştırdım ve gece öyle...
  2. K

Stuck (sıkışık) Piksel Nasıl Giderilebilir?

Merhabalar Msi G244PF E2 monitör dün elime ulaştı testleri yaptım herhangi bir sıkıntı yoktu, biraz oyun oynadım ve PC'yi kapatırken siyah ekranda bir pikselin yeşil kaldığını fark ettim. Piksel red green blue olmak üzere bütün ana renkleri yakıyor, beyazda da sıkıntı yok ama siyah veya koyu...
  3. K

Msi G244PF vs LG 24GS65F (Hepsiburada vs Nethouse)

Merhabalar iki cihaz arasında kaldım. Görüntü ve malzeme kalitesi olarak yorumlarınız nelerdir? Msi’ın satıcısı Hepsiburada, herhangi bir sorunda avantaj sağlar mı Nethouse satıcısına göre. Satıcılar hakkında tecrübesi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  4. K

20-25K Bandı Laptop Önerisi

Öncelikle merhabalar; 3060 ekran kartlı ve minimum 16gb ramli modeller önerirseniz sevinirim, malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük de biraz önemli benim için. Ayrıca ben de bazı modeller buldum deneyimi ve bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Belirttiğim fiyatlarda mantıklı...
Geri