Arama sonuçları: *

1. B

Monitörümdeki kırmızı nokta nedir?

Arkadaşlar 4 gün önce teslim aldım Hepsiburada satıcısından. İnanılmaz tuhaf bir durum ile karşılaştım. Sadece ve sadece Intel uygulamasında yani driver uygulamasında böyle bir şey oluyor başka da hiş bir yerde olmuyor. Arc B580 ve 14400F var. Kırmızı noktalar aynı olduğu yerde sönüp geri...
  2. B

Yeni alnınan kasanın temperli camı çizik normal midir?

Kasa dün elime geçti az önce jelatini çıkarırken farkettim. Temperli cam da kılcal şekilde çizikler var. Işıkta belli oluyor sadece itopya dan almıştım sistemi. Görsel de belli oluyor iade etmeli miyim? Bu arada üstünde jelatin varken hiç belli olmuyordu aceba jelatini çıkarırken mi çizildi...
  3. B

Arc B580 sistem aldım nasıl?

İtopya'nin doğum günü indirimlerinden aldım. 27k tuttu özelleştirdim. Sizce sistem nasıl olmuş. Herhangi bir sıkıntı var mı parçalar da sizce. Cuma gidip mağazadan teslim alacağım. Sistemi forumdaki arkadaşlar sayesinde buldum. Ancak yine de fikir almak isterim. Intel Core i5 14400F 2.5GHz 20...
  4. B

35k hazır sistem önerisi.

Arkadaşlar sistem önerisi istiyorum. Bütçem max 35k Nvidia tercihim ancak AMD olursa ve uygunaysa da alabilirim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Geri