Arama sonuçları: *

• Users: zedwale
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Steelseries arctis nova 5'in siyah hali beyazdan daha pahalı

Merhaba, dün bu kulaklığı iade ettim. Siyahını almayı planlıyordum çünkü beyazı beklediğimden fazla leke ve toz tutuyor ve cidden rahatsız ediyor fakat şöyle bir saçmalık var ki beyaz hâli 6300 TL iken siyahı 7 bin TL bandında. Böyle bir saçmalık görmedim, birisi beni bilgilendirebilir mi neden...
  2. Z

Armoury Crate Fan Xpert Ayarlamaları Hakkında Yardım

Armoury crate'den otomatik ayarlama yaptım ve değerler bu şekilde oldu ve pek bir şey anlamıyorum keşke dokunmasaydım :/ Sizce ne yapmalıyım yoksa olduğu gibi bırakmalı mıyım
  3. Z

Yardım Monitör için öneri lazım

İnternette baya araştırdım fakat baktığım her monitörde bir sıkıntı var. Marka olarak LG, Viewsonic, Samsung ve Asus monitörlerine baktım ve bazı araştırdığım monitörlerde ya sıkıntılı oluyor ya da kalitesiz. 2k çözünürlükte G-sync desteği olan 27 inç bir monitör arıyorum lütfen yardım ederseniz...
  4. Z

Lg monitör iyi midir?

https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/27gs75q-b/ LG monitörleri kalitesini bilmiyorum ama bu monitör iyi gibi duruyor. Samsung ve viewsonic'e de baktım en çok gözümü kesen bu oldu sizce almaya değer mi? Asus monitörleri de fazla güvenemiyorum. Forumlarda redditte falan baktım asus'dan...
  5. Z

İtopya'dan pc alacağım ödeme için yardım lazım

İtopya'dan internet üzerinden hazır sistem alacağım ama ödemenin bir kısmını eft ile bir kısmı da kredi kartı ile yapmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü yoksa mağazaya mı gitmem lazım?
  6. Z

Klevv ve lexar ramler kaliteli mi?

Gaming gen'in hazır sistemlerinde klevv ve lexar isimli ramler bulunuyor. Artık hiçbirinde corsair veya kingston gözükmüyor. Hocam bu ramler iyi midir? İlk defa gördüğüm için pek güvenmiyorum bunlar yeni mi çıktı?
  7. Z

Steam paramı çekti fakat oyun kütüphanede yok

Steam üzerinden dlc satın alıyordum karttan parayı çekti ama dlc gelmedi ve satın alım gerçekleşemedi dedi "kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize 'bloke' koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra...
Geri