Arama sonuçları: *

• Users: Xcharcer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xcharcer

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

Arkadaşlar merhaba, İtopya’dan aldığım monitör ekran arızası (çizgi sorunu) nedeniyle servise gitti ve değişim raporu çıktı. Raporu İtopya’ya maille ilettim, 'ileteceğiz' dediler ancak üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Genel olarak İtopya'da değişim raporu sonrası...
  2. Xcharcer

Mekanik Klavye Tamiri Yapan Yerler

Selam dostlar, öncelikle herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. HyperX Alloy Origins PBT klavyem birkaç aydır ara ara tuş basmama sorunu yaşatıyordu. Son zamanlarda tuşu aşırı nadir okuyor . Garantisi bittiği için güvenilir bir tamirciye vermeyi düşünüyorum. İstanbul içinde bu işleri yapan bir...
  3. Xcharcer

Yardım 1.5k bütçe kablosuz mouse önerisi

selam dostlar laptop la kablolu mouse kullanmaktan usandım ondan dolayı bi ugrade e ihtiyacım var temudan 1.5k ya ajazz 179 pro alabiliyorum başka bir öneriniz varmıdır acaba
  4. Xcharcer

Öneri 1 TB M.2 SSD onerisi

Selam dostlar laptopumda artik bana yetmeyen bir depolama birimim var ona destek cikacak bir arkadas arayisindayim. Aklimda...
  5. Xcharcer

Yardım 3070ti veya 6800xt için psu önerisi

merhaba yakın zamanda bir gpu upgrade i yapacağım 3070ti veya 6700xt veya 6800XT tan biri olacak önerilerinizi bekliyorum bir arkadaş bunu önermişti https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811?utm_campaign=akakce&v=1.36.9
  6. Xcharcer

Yardım Ekran Kartı Upgrade Önerisi

Selam sevgili hocalarım uzun süreden sonra ekran kartımı güncellemeye gitmek istiyorum hafif yaşlı 1650s im artık yetmemeye başladı ama maşallah 1 kere bile bakım görmeden buz gibi çalışıyor hala. Ama malesefki ayrılık vakti geldi. 5-10k arası bir bütçem var 2.el düşünüyorum önerilikerinizi...
  7. Xcharcer

Monitörde yatay çizgiler

merhaba dostlar 2024 kasım ayında aldığım monitörümde son 1 haftadır yatay çizgiler çıkmaya başladı görseldeki gibi başta çok önemsemedim ama hem monitöre boydan boya yayılmaya başladı önceden 1 hafta önce sol üst kısımda az bir miktar vardı sonra hem boydan boya uzadı ve aşşağıya doğru da...
  8. Xcharcer

Trendyol Vatan Bilgisayar rezaleti

Selam dostlar. Yakın zamanda Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar satıcısına güvenerek HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ürünün kutusunu açtığımda bir de ne göreyim kablosuz versiyonunu aldığım kulaklığın kablolu versiyonunu göndermişler Trendyol'un canlı müşteri hizmetlerini bulamadım...
  9. Xcharcer

3.5-4k aralığında kablosuz gaming kulaklık önerisi

Selam hocalarım son zamanlarda kablosuz kulaklık arayışındayım bütçem 3.5 4k civarında önerilerinizi bekliyorum (hyperx cloud 3 w e gözüm çok kayıyor ramazanda indirime girerse düzgün bir fiyata alınır mı ?)
  10. Xcharcer

Pc yi açtığımda böyle bir hata aldım

selam hocalarım bu şekilde bir hata çıktı neden olur bir fikriniz varmı acaba ?
  11. Xcharcer

2.el asus tuf 3060ti

yukarıda belirttiğim ekran kartına (3 fanlı) 8.5k istiyor satan arkadaş ne diyorsunuz alınır mı ?
  12. Xcharcer

5600 ve mx6 nasıldır

selam forumdaşlar 5 yılın sonunda performanslı bir işlemciye geçiyorum sonunda sizce ne yapmışım iyi etmişmiyim macunun fiyatıda 300tl
  13. Xcharcer

Laptoptan gelen garip ses

merhaba dostlaar 3 ay önce aldığım laptopumdan oyuna girdiğimde çok az tiz bi ses geliyor ve tesadüf eseri farkettim bende bunu sizce coil whine mıdır yoksa anakartta gerçekten bir sorun mu var Ses:
  14. Xcharcer

Yardım Kaliteli 1TB M.2 SSD Önerisi

Merhabalar laptopumun 500gb lık depolaması yetmemeye başladı o yüzden 1tb lık m2 ssd arıyorum bütçem 2,5k .(cidden kaliteli bir ürün varsa bütçeyi 200-300tl zorlayabilirim) Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
  15. Xcharcer

35k gaming laptop önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi 35k bütçem var önerilerinize açığım teşekkürler bulduğum 1-2 model var ne diyorsunuz bu laptoplara...
  16. Xcharcer

S24fe 128gb mı 256gb mı

Merhaba forumdaşlarım, Kasım ayına girdiğimiz için artık indirimler başladı bende üstte belirttiğim üzere S24FE cihazında karar kıldım lakin şu an 128 GB'lık versiyonu indirimde sizce 256 GB'lık versiyon da ileriki zamanlarda indirime girer mi? Eskiden CoD Mobile oynardım ve oynayanlar bilir ki...
  17. Xcharcer

Ekran kartı performans testi için en iyi uygulama

Selam hocalarım elimde aşağıdaki özelliklerde bir laptop mevcut. i5 12450HX. 8+16 GB DDR5 4800MHz RAM. 4060 115W 8 GB ekran kartı. Sıcaklık değil performansını ölçebileceğim bir uygulama arıyorum. FurMark 1080p de 150 FPS vermişti ama sanki cihaza hiç yük binmedi gibi hissediyorum Yardımlarınız...
  18. Xcharcer

18.400TL'ye A55 256 GB vs 23.500TL'ye S23FE 128 GB

Merhaba hocalarım eski 4 senelik telefonum artık ıkına ıkına çalıştığı ve kamerası artık buğulu çekim yaptığı için değiştirmeye karar verdim S23FE hep aklımdaydı anca şehir dışında okuduğum için öyle parayı gökten zembille üzerime atmıyorlar sonuçta. Aradaki fark en son baktığıma göre ciddi...
  19. Xcharcer

1-1,2K Bluetooth Kulaklık Önerisi

selam hocalarım başlıkta belirttiğim gibi kulaklık arıyorum kulakiçi olması önemli qyc marka önermeyin kullandım halıya düşürmüştüm ses seviyesi nasıl olduysa düştü önerilerinizi bekliyorum
  20. Xcharcer

xpg psulu hazır sistem alınır mı ?

Öncelikle merhaba, aşşağıdaki 2 özelleştirilmiş sistemden birini almak istiyorum birinde tuf anakart ve xpg kasa psu var (psu tarafında kafam biraz karışık),diğerindende prime anakart ve tuf psu var sizce xpgli olanı alırsam beni üzermi ve başka bir forumda bi arkadaş bu fiyata değmez dedi sizin...
Geri