Arama sonuçları: *

1. C

Misaka X Unknown Error Please Check Log Hatası

Merhaba iPhone 11 cihazıma MisakaX kullanarak Always On Display ve Charge Limit özelliklerini kurmak istiyorum. Ancak iPhone'u bulu devre dışı bırakmama rağmen Unknown Error Please Check Log hatası alıyorum. Detaylı Log'ları aşağıya ekliyorum. iOS Version: 18.1 iOS Name: iPhone 11 [Restore]...
  2. C

VMWare - Failed to start the virtual machine

VMWare ile MacOS Sonama kurmak istiyordum ve iso dosyasını indirdim Depolama olarak 80GB, Ram olarak 12GB ve 3 çekirdek verdim. Kurulumu başlatmak için Power on this virtual machine'e bastığımda Apple logosunda takılı kalıyordu ben de macOS 14.vmx dosyasının içerisine şu komutları yazdım...
  3. C

Bilgisayar Kısa Devre Yapıyor

Merhaba. Bilgisayara güç verdiğim zaman anında tık yapıp sistemi kapatıyor. Anakarttan kaynaklı kısa devre yaptığını düşünüp garantiye yolladım. Anakartta sorun olmadığını söylediler. Farklı güç kaynağı ile denedim aynı zamanda RAM'leri tek tek de denedim. Ama sorun devam etti. İşlemciden...
  4. C

BİLGİSAYARA GÜÇ GELİYOR VE ANINDA GİDİYOR

Merhaba sistemin sorunsuz çalışıyordu sadece ön tarafındaki 3 RGB fan çalışmıyordu çünkü güç vermemiştim SATA ile güç vermek istedim ve bağladım açmaya çalıştığımda powera güç geliyor ve direkt kapanıyor 1 saniye içinde. RAM'leri tek tek denedim silgi ile sildim. Sanırım ssd için olan sata...
  5. C

Bilgisayarımın anakartı 3 kez arızalandı

Merhaba uzun zaman önce bilgisayarımda bir sorun oluştu sorunum şu şekilde. Ya birden görüntü gidiyordu ya da ilk açtığımda görüntü gelmiyordu direkt. Klavye ve mouse ışıkları yanmıyor ancak kulaklığın ışığı yanıyordu. Anakarttan şüphelendim ve bir bilgisayarcıya verdim. Anakartın arızalandığını...
  6. C

macOS Monterey düşük VRAM ve çözünürlük

RAM: Corsair 16 GB 3200 MHz SSD modeli: Toshiba TR200 480 GB Ekran kartı: GIGABYTE RTX 3070 Anakart: MSI A320M-A PRO İşlemci Ryzen 5 2600 Merhaba, az önce VMware ile macOS Monterey kurulumu yaptım ancak VMware Tools'u yüklememe rağmen ne ekran çözünürlüğü düzeliyor ne de VRAM kullanımı...
  7. C

Yapıkredi Sektördeki Kart Limitiniz Dolu

Merhaba bunun için ne yapmam gerekli?
  8. C

OCCT Ekran Kartı Testi Başlatınca Sistem Kapanıyor

RAM: Corsair 16 GB 3200 MHz SSD: Toshiba TR200 480 GB Ekran kartı: MSI RX580 8GB Armor Anakart: MSI A320M-A PRO İşlemci: Ryzen 5 2600 + Stok Fan PSU: Thermaltake V200TG kasa içerisinde gelen 600W'lık bir güç kaynağı. Merhaba, uzun süredir bilgisayarımın aniden kapanması şikayetim var. Bazen...
  9. C

Yardım FIFA23’te DS4 Titremiyor

Oyun içerisinde kontrolcü ayarlarında herhangi titreşim ile alaklı bir ayar göremedim. Rainbow 6 Siege oynarken kol titriyor ancak FIFA23'te titremiyor. Nasıl çözebilirim?
  10. C

Bilgisayar birden kapanıyor ama kulaklık ışığı yanmaya devam ediyor.

Bilgisayarın ekranı birden gidiyor, kasa da kapanıyor aynı zamanda. Ama kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyor. Sistemi tekrar açmak için kasanın arkasından güç tuşuna basıp kapatıyorum. Bir süre sonra kulaklığın ışığı kapanıyor ve tekrar açıyorum. Sistem: Ryzen 5 2600 RX 580 Armor 8GB Corsair...
  11. C

Yeni Ram Taktıktan Sonra Aniden Kapanma

Sistemimde Corsair 8GB 3000 mhz ram vardı. Birkaç gün önce Corsair 8GB 3200 mhz ram satın aldım. Sistemime taktım ancak birden bilgisayar kapanıyor. Klavye ve kulaklık ışıkları yanmaya devam ediyor. Ne yapmam gerekir?
Geri