Arama sonuçları: *

• Users: Serhat35_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

3utools'u nasıl iphone'a bağlama

3utools diye bir uygulama varmış ama bir türlü telefonu bağlayadım kablo ile diyorlar kablo uymuyo kasaya wifi ilede varmış herhalde
  2. S

Çözüldü✓ İphone 13 pil sıkıntısı

Merhabalar 2.el bir iphone 13 aldım ve hemen hemen 8 aylık bir cihaz fatura vs. garanti her şeyi var cihazı aldık 97 pili vardı almaya yakın 96 oldu dedim herhalde bende patladı şansına uzun süredir düşmüyodu aradan 1 haftaya yakın süre geçti 95 pili oldu hani bir sıkıntımı var bir yerde...
  3. S

GT 750Tİ Sistemime gider mi

P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Asus model anakartım var 2x4 RAM ddr3 var toplam 8 500 watt psu i5 3330 işlemci Sistemim bu şekilde, 750Tİ sizce darboğaz olmayacak şekilde uygun mudur?
  4. S

RX 550 Bu sisteme gider mi, veya önerebileceğiniz...

Merhabalar, RX550 Sistemime gider mi sizce? veya daha performanslıları, daha iyileri önerebileceğiniz var mı? P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Asus model anakartım var 2x4 RAM ddr3 var toplam 8 500 watt psu i5 3330 işlemci
  5. S

CS6 Hakkında bilgi, kullanılır mı?

Şuana kadar çok CS6 kullanmadım photoshop vs. olduğunu biliyorum da yani şuan kullanılır mı aboneliktir, para verme felan öyle mevzular var mı, varsa para vermeden kullanılır mı? Onun hakkında bilgi almak istedim.
  6. S

Kulaklık kablo dolanma sorunu

Ya abi bende Rampage kulaklık var, 2m kablosu var hadi eyvallah tamam ama bunu kasanın ön girişine takıyorum arkaya taksam benim için kötü bir pozisyon bu sefer de kablolar birbirlerine dolanıyor zarar veriyor hafif yırtılmalar vs. oluyor onları bantlarım şuan sorunsuz ses de, felan bir şey de...
  7. S

Sistemim için ekran kartı yardımı

İşlemcim; İntel Core i5 3.nesil 3.00 ghz 4 çekirdek Asus marka eski bir anakartım bulunuyor modeli : P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Pcı-e3.0 8 gb ram var ddr3 Bana her şeyi en üst ayarlarda oynatıcak felan öyle şeyler istemiyorum çok kötü de olmayacak bana uygun bir ekran kartı öneriniz
  8. S

Çözüldü✓ GTX 1050Ti sistemim için uygun mudur?

Selamlar, benim şuan bir ekran kartım bulunmuyor. Sistemim için iyi performans verebilecek, her şeyi en üst ayarda vs. öyle şeyler istemiyorum. Zaten olmaz da. İşlemcim; İntel Core i5 3.nesil 3.00 ghz 4 çekirdek Asus marka eski bir anakartım bulunuyor modeli : P8H61-M LX3 PLUS R2.0 8 gb ram var ddr3
  9. S

Sistemim için en iyi uygun ekran kartı önerisi

Selamlar, benim şuan bir ekran kartım bulunmuyor. Sistemim için iyi performans verebilecek, her şeyi en üst ayarda vs. öyle şeyler istemiyorum. Zaten olmaz da. İşlemcim; İntel Core i5 3.nesil 3.00 ghz 4 çekirdek Asus marka eski bir anakartım bulunuyor modeli : P8H61-M LX3 PLUS R2.0 8 gb ram var...
Geri