Arama sonuçları: *

• Users: DenizG101
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

30-40K bütçe aralığında bir sistem önerisi

Merhaba, arkadaşımın dayısı için bilgisayar bakıyoruz. Bütçesi 30-40 bin TL arasında. Hazır sistemlere baktım ama parçalar çok dandik görünüyor; bu yüzden kendim toplamayı denedim. Topladığım PC’nin fiyatı 39.400 TL oldu. Acaba bu topladığım PC fiyatına değer mi, yoksa başka önerilerde bulunur...
  2. D

Patriot p220 1 tb iyi midir?

Merhaba, PNY marka CS900 model bir SSD kullanıyordum ve 2 yıl dolmadan patladı. Aynı ürün ellerinde olmadığı için yerine Patriot P220 1 TB modeli gönderiliyor, acaba bu SSD iyi midir? Yani CS900 mudaili midir? Ona göre gelen ürünü ya PC'ye takacağım ya da ucuzdan satıp üstüne ekleyip başka bir...
  3. D

Shenzhenaudio'da vergi çıkıyor mu?

Merhaba, shenzhenaudio üzerinden alınan ürünlerde vergi çıkıyor mu? Truthear Zero satın alacağım fakat vergi yüzünden çekiniyorum. Ürünün fiyatı 50 dolar. Bununla ilgili diğer konulara baktım fakat hepsi 2-3 önceden kalmış, yakın zamanda buradan alışveriş yapan birisi bilgi verebilirse çok...
  4. D

Silent hill 2 remake 33 dolar (1170 TL)

Biliyorum indirim değil fakat oyun ülkemize özel fiyattan satılıyor. Normalde 70 dolar, bizde 33 dolar. Oyun iki hafta içinde çıkış yapacak, çıkıştan sonra fiyat artma ihtimali yüksek bence. Eğer silent hill serisini takip eden varsa alsın bence şimdi, oyun çıkış yaptıktan sonra inceleme...
  5. D

Aliexpress'den ucuz pbt keycaps önerisi

Bana ucuz pbt keycaps önerir misiniz? kalın tuş takımı istiyorum.
  6. D

Blue switch klavyeyi tok ses yapabilir miyim?

Arkadaşlar selam, aliexpress'den E-yooso z11 rgb aldım. Blue switch olan en ucuz uydu bende onu aldım, acaba bu klavyeyi şu videoda ki gibi modlarsam tok ses alabilir miyim? Yoksa switch değişmem şart mı?
  7. D

Attackshark//Freewolf M87 199 TL 🔥(membran)

Ne kadar güvenilir bilmiyorum fakat ilk indirim ile klavye 199 TL'ye geliyor...
  8. D

10000 TL'ye kadar sandalye önerisi

Merhaba, 8500 TL'ye kadar sandalye önerisi istiyorum. Ikea markus alacaktım fakat arkadaşım uzun kullanımda rahatsız eder dedi, zamanım olursa günde 10-12 saat PC başındayım. Çoğunlukla oyun oynuyorum, o yüzden bana uygun rahat bir sandalye önerir misiniz? 8500 TL'ye kadar bütçem var, eğer güzel...
  9. D

R5 7500F Phantom Spirit 120 SE 80 derece normal mi?

Selam, yeni sistem topladım her şey iyi güzel fakat işlemci sıcaklığı dikkatimi çekti. 7500F phantom spirit ile cinebench r23'te 80 derece oluyor, kullandığım macun mx-6. Acaba bu sıcaklık normal midir? soğutucuyu düzgün monte ettiğime ve ucunda ki bandı söktüğüme eminim. Sadece en basta...
  10. D

i3 12100F 87 derece oluyor

Arkadaşlar selam, i3 12100f işlemciye sahibim ve stok soğutucuyla kullanıyorum. Sistemi toplayalı 11 ay oldu. Yakın zamanda Dead space remake oynamaya başladım ve oyun içerisinde işlemcim %70 ile %85 arasında kullanılıyor. İşlemcimin sıcaklığı oyun içerisindeyken 87 dereceye çıkıyor, acaba bu...
  11. D

Uygun fiyatli ve indirimli oyun firsatlari

Arkadaşlar selam, biliyorsunuz steam yakında dolara geçecek, gerçi daha dolara geçmeden bazı oyun fiyatları hâlihazırda uçmuş durumda. Bu durumdan dolayı sizlerle uygun fiyatlı ve kendimde beğendiğim oyunları paylaşmak istedim. Syberia: the world before 69 TL...
  12. D

20.000 TL müzik prodüksiyonu için sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selam, iş yerinde bir kişi icin sistem topluyorum, kendisi müzik prodüksiyonu ile uğraşıyor ve yeni bir PC toplamak istiyor. Bahsettiğim kişinin bütçesi 20.000 TL, bu fiyat aralığı için önerilerinizi bekliyorum. Benim topladığım sistem şu şekilde...
Geri