Arama sonuçları: *

• Users: XLostR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XLostR

Yardım 15000 TL Tablet Önerisi

En fazla 15.000 tl ye tablet bakıyorum. İşlemcisi uzun ömürlü ekranı iyi , beni en az 3 5 sene götürecek bir tablet bakıyorum. Çok ağır oyunlar oynamam ancak işlemci performansı önemli.
  2. XLostR

Dış Hemoroid Kendiliğinden Geçer mi ? (1.EVRE)

Merhaba Hocalarım. Bu sorundan muzdaripim. Yaklaşık 4-5 gündür sıçarken makatta bir ağrı hissediyordum. Geçmeyince ve bölgede fasulye büyüklüğüne yakın bir şişlik oldğunu fark edince dış hemoroid den şüphelendim. Ayrıca bağırsak problemim de vardı hazımsızlık gibi. Size sorum , bu hemoroid in...
  3. XLostR

Yardım 6000 TL Tablet Önerisi

Öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. 6000 TL civarında bir tablet arıyorum. Genelde sunum hazırlama, PDF okuma, internette araştırma yapma gibi şeyler için kullanacağım. Az da olsa oyun oynarım ama benim için önemli olan işlemcisinin iyi olup, 1 yılda çöp olmayacak bir cihaz olması. Önerilerinizi...
  4. XLostR

Yardım Minecraft 1.21.5 Bozuk Texture

Minecraft 1.21.5 oynuyordum zelith launcher ile mobilde. Ancak texture böyle olduğu için oynayamaz hale geldi. Hayvanlarda çevrede vb. Hiç sıkıntı yok ancak texture böyle. Fps vb. Konusundada sıkıntı yok. Ne olur yardımcı olun oynamak istiyorum.
  5. XLostR

Yardım Elimdeki eski tableti değerlendirebilirmiyim?

Selamlar arkadaşlar. Elimde galaxy tab a6(2016) var 7.0 inçlik versiyonu. Şuan android 5.1.1 olduğundan dolayı Youtube desteği devam etmiyor. Bu cihaza uygun custom rom var mıdır? Atarsam daha akıcı olur mu ve atmamda bir sakınca varmı? Atarsam ne olur ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. XLostR

Yardım Bir fotoğraftan o fotoğrafın hangi uygulama ile çekilmiş olduğunu bulma

Bir fotoğraftan o fotoğrafın hangi uygulama ile çekilmiş olduğunu bulmak mümkün müdür ? Bir tane zoom uygulaması bulmuştum ve EXIF dosyalarını silmeden çok kaliteli çekiyordu. Telefon sıfırlandı ismini ve şeklini hatırlamıyorum. Sadece yedeklemiştim fotoları DCIM klasöründe zoomcamera adında...
  7. XLostR

Android Samsung J5 Prime Custom Root Atma

arkadaşlar elimde j5 prime var. Android 8 yüklü . Android 9-10 yapmak istiyorumda nasıl yapacağım hakkında pek bir bilgim yok. İnternette cihaza android 9 yükleyip One Ui halinde kullananlar var ve daha akıcı oldupunu söylüyorlar.
  8. XLostR

Yardım A55 vs S22 vs S23 FE

Bu cihazlar arasında kaldım. S22 ve A55 arasında S22 islemcisi cok daha iyi ancak A55 in yeni çıkmış olması ve güncelleme desteklerinden dolaylı bi a55 dusunmedim değil. Ayrıca s22 de ısınma problemleri varmış ve batarya hızlı bitiyormuş. S23 FE ise 20k civarlarında aralarında 3,5k fark var S23...
  9. XLostR

Öneri A55 mi X6 Pro mu benim için daha iyi bir seçenek ?

Destekli 2-3 yıla desteği bitmeyecek , kaliteli , oyunda oynatacak (her oyunu max ayarlarda olmasa da),hızlı bir telefon arıyorum bütçe : 16,500-20,000 TL
  10. XLostR

Öneri A55 mi X6 Pro mu ????

A55 ve X6 pro arasında kaldım. Telefon uzun ömürlü olsun güncel kalsın ve güncel oyunları da açsın kasma donma olmasın istiyorum. Sizce hangisini almalıyım ?
  11. XLostR

16.000 TL ye Telefon Önerisi

15K Ya telefon bakıyorum. Aklımda şuan A54 5G var. Önerilerinizi bekliyorum. Genelde oyun oynarım ve sosyal medyada takılırım. Uzun ömürlü şarjı dayanıklı güzel bir cihaz istiyorum 15K az değil. (bütçe 15-17k arası) 1725294726 up up up
  12. XLostR

Öneri 700 tl gt 1030 alınır mı ?

700 TL ye gt 1030 buldum. Alınır mı ?
  13. XLostR

İ5-4460 PC 1500 TL YE ALINIR MI ?

Arkadaşlar şöyle bir sistem buldum ; İ5-4460 CPU 4 GB Ram 120gb ssd 350w psu Intel HD Graphics 4600 (onboard gpu) fiyat = 1.500 tl bendeki suan kullandığım sistemdede 4gb ram /256gb ssd var onları da takarım dedim.fiyatı bana iyi geldi. Bu bütçede (1.000-1750 tl) webde dolaşmalık pc öneriniz...
  14. XLostR

Lossless Scaling Ölçekledikten Sonra Kapanıyor .

Lossless scaling i test etmek için indirdim. Aşağıdaki gibi ayarları yaptım .Oyun pencere modunda açıkken Ölçekleyince arkaplan siyah oldu , ardından normale döndü,sonra program kapandı.Fps sayacıda sol üst köşeye gelmedi. Bir fps farkıda yaşamadım. Sorunuma yardımcı olabilecek arkadaşlara...
  15. XLostR

10 Saniyede bir makattan gaz çıkışı

10 snde bir gaz çıkışı ile uyandım.20 dk boyunca gaz çıkardım sonra dışkı da çıktı onla birlikte.Şimdi ise ishal öldüm sancım hala devam ediyor bilen biri varsa acil yardım etsin nolur.
  16. XLostR

Öneri 1000-1500TL Saat Önerisi

1000-1500TL Saat Önerisi.Fonksiyonları çalışırsa daha güzel olabilir.
  17. XLostR

400 TL Saat Önerisi Arıyorum.

Gencim spor bir şey olsun kaslı bir görüntüsü olursa hoşuma gider. Polo Air marka saat alınır mı ?
  18. XLostR

Öneri Hello Watch 3+ Alınır mı ?

950 TL ye buldum internette. Özellikleri falan var baya. Aranızda kullanan varsa sormak istiyorum memnun musunuz ? Birde içerisinde oyun bulunmaktamı canım sıkıldıkça oynarım :D
  19. XLostR

D4 Pro vs G3 Ultimate

Fiyatları aynı saatlerin ancak farklılıklar var. d4 pro nun 4gb hafızası var içine müzik atabiliyorsun bluetooth kulaklık ta bağlayabiliyorsun. ama g3 ultimate dede oyun var d4 pro da yok. bense canım sıkıldığında aç oyna mantığında olsa ne güzel olur diye düşündüm ama kararsız kaldım ürün...
  20. XLostR

1000 TL 'ye en iyi yuvarlak akıllı saat

1000 tl ye yuvarlak kasa akıllı saat arıyorum. Özellik bakımından ne kadar çoksa o kadar iyi benim için. Bluetooth ile kulaklık bağlayıp içindeki müziği dinleyebilmemiz gibi şeyler güzel olabilir. Eğer yuvarlak kasada böyle özellikler yoksa diğer fikirlerede açığım.
Geri