Arama sonuçları: *

• Users: aaburak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım SSD Önerisi Yardım..

merhaba arkadaşlar ana kartım Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart şuan kullandığım ssd Team 1TB MP33 Pro TM8FPD001T0C101 PCI-Express 3.0 M.2 SSD 1TB SSD önerisi Yapma Şansınız Varmı ? 1742641929 bütçe 3000tl max 1742642144 Yardım Pls :D
  2. A

Yardım Sürekli İnternet Kopması

her 30 dakikada bir bazen 1 saatte bir kopuyor sonra 5 dakka bekledikten sonra geri geliyor son 3 gündür böyle oluyor arıza kaydı oluşturdum telekomdan ekib geldi baktı etti iç tesisat sorunudur bence dedi pekte anladığını sanmıyorum elektrikci çağırıp iç tesisatı yenilettirsem düzelirmi acaba...
  3. A

Çözüldü✓ Bilgisayarım Nekadar Eder

Selam Arkadaşlar İhtiyaçtan Bilgisayarımı Satıcamda Kafamda Bir Fiyat Yok Sizin Değerli Görüşlerinize İhtiyacım Var Sizce Nekadar Fiyata Satışa Koymalıyım Yorum Yapanlara Şimdiden Teşekkürler. AMD Ryzen 5 5600X Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO...
  4. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Merhaba abiler kardeşler sizden Max 15 kya sistem önerisi istiyorum şuan piyasada en iyi fiyattan satılan fp sistem olursa çok sevinirim teşekkürler
Geri