Arama sonuçları: *

• Users: aaytek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kule tipi soğutucu taktıktan sonra ekran kartı aşırı ısınıyor

Arkadaşlar merhaba. Yeni kule tipi soğutucu aldım ve taktım. İşlemci 65 dereceyi geçmiyor buraya kadar her şey güzel ancak ekran kartım felaket şekilde ısınmaya başladı. sebebi nedir?
  2. A

Türknet ve Millenicom Boş Port

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekomda altyapı testi yaptığım zaman adsl altyapı gözüküyor ancak 1 hafta önceye kadar 87 mbps hız destekliyordu. Türknet ve millenicomda altyapı sorgulama yapınca hala 87 mbps hız gösteriyor. Bu iki firmadan internet bağlatırsam bu hızları alabilir miyim yoksa adsl...
  3. A

Nays sim kart bloke kaldırma

Nays sim blokesini nasıl kaldırabilirim? Müşteri hizmetlerini arıyorum şubeye yönlendiriyor. Diğer bankalarda müşteri hizmetleri hemen sorunu çözüyordu.
  4. A

10 bin TL laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba. Gündelik kullanım için 10 bin TL (biraz esnetilebilir) laptop arıyorum. 3 tane laptop buldum ve kararsız kaldım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMM1XWDQ?ref_=cm_sw_r_apann_dp_QEGKS89NPYFV436JBQTX...
  5. A

Windows Update'i Kapatmak İstiyorum

Arkadaşlar merhaba. Baya kötü bir bilgisayarım olduğu için windowsun eski sürümü olan 18.03 sürümüne döndüm. yeni gğncellemeleri almak istemiyorum ancak arayüzde yeni sürümlerdeki gibi güncellemeleri duraklat tarzı bir buton yok. İnternette gördüğüm çoğu yolu denedim ancak windows update'i...
  6. A

Çözüldü✓ Acer Aspire E1-571 laptopta kablolu internet kopma problemi

Laptopu daha yeni Win 8.1'den Win 10'a geçirdim. İnternete kablolu bağlantı yaptığım zamanlarda birkaç dakika kablolu olarak bağlanıyorum sonrasında wifi'ye geçiyor. İnternette gördüğüm çözüm önerilerini yaptım ancak sorunum devam ediyor.
Geri