Arama sonuçları: *

• Users: zeynhard
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zeynhard

Gamepower overlord nasıl ?

Ürün 600 TL bende bu fiyat civarında mekanik klavye arıyorum blue switch red switch fark etmez GAME POWER OVERLORD dışında önerebileceğiniz 600TL civarı bir klavye varsa iyi olur bütçe max 600 teşekkürler.
  2. zeynhard

Yardım Güç kaynağı pinlerinde eksik var sorun olur mu

Güç kaynağı 500w OCZ FATALITY modüler bir güç kaynağı eski bir psu sistemde cok güncel değil zaten ekran kartı güç besleme pini 6lık benim kartta 8lik güç girişi var o yüzden eksik kalıyor 24 pin güç girişi de 4 tane eksik görünüyor taktığım zaman bu uzun kullanımda sorun yapar mı performans...
  3. zeynhard

V900S 2.el alınır mı ?

Rampage V900S garantili sorunsuz olarak 2.el alınır mı ? fiyatı 2000TL herşeyin fiyatı artıyor bende assetto ets tarzı oyunlar oynamayı seviyorum alınır mı bu fiyata DFGT önerecek arkadaşlar fiyatı 3000den aşşağı değil maalesef ve elimde kalmayacağının garantisi yok sizce v900s alınır mı
  4. zeynhard

4750TL 2.el monitör dahil oyun bilgisayarı nasıl ?

Merhaba elimde 4k gibi bir bütçe vardı şöyle bir sistem topladım nasıl olmuş ? İ7 4770 H81 Gigabyte anakart 8x2 16 gb 1600mhz ram rx 580 4gb Gigabyte (minningsiz 70 dereceyi geçmiyor oyunlarda) OCZ FATAL1TY 550W modüler güç kaynağı 50tllik dandik bir kasa (uygun 2.el kasa bulunca değişecek)...
  5. zeynhard

Yardım ssd disk sağlığı çok düşük görünüyor

ssd adata su650 model 240gb 3 senedir kullanıyorum format atarken sorun çıkartıyordu sağlığı %28 görünüyor bu normal mi
  6. zeynhard

Format atamıyorum disk biçimlendirmede kalıyor

Merhaba formatı usbden açıyorum biçimlendir kısmına basıyorum bekliyor hiçbirşeyi silmiyor olduğu gibi kalıyor nasıl çözelibilirim
  7. zeynhard

Öneri Gamenote H2029U alınır mı ?

Bütçe olarak 500TL düşünüyorum daha iyi kulaklık önerisi var mı?
  8. zeynhard

Öneri Kendi kulaklığımı satıp sıfır kulaklık alıyorum

Merhaba kendi kulaklığım Corsair void elite RGB wireless modeli siyah 1800tlye biriyle anlaştım bugün gelip alacak. Bana fazla geliyor zaten bu kulaklık oturup GTA V Rp oynuyorum (fivem) mikrofonu iyi olması yeterli benim için yani ses kasmalık vs bir durum yok 2021.01.01 de almıştım 999TLye...
  9. zeynhard

4000TL 2.el sistem toplama / tavsiye

Öncelikle merhaba topladığım sistem ileriye dönük bir sistem vs değil güncel de değil ancak günümüz oyunlarını oynatabilecek eski ama güçlü bir sistem diye düşünüyorum. i7 4770 16gb 1600mhz ddr3 ramler 8x2 gigabyte h81 anakart rx 580 4gb ekran kartı 500hb wd hdd sıfır 240gb ssd 500w güç...
  10. zeynhard

Laptopum windows 11 destekliyor mu ?

Laptopumda 7.nesil bir i7 var ssini attım windows 11 kurarsam açmayacak mı şimdi ?
  11. zeynhard

Öneri Laptop için bir kaç iyileştirme

İntel bir laptopum var giriş seviyesi sayılabilecek bir model. Lenovo marka içerisinde i7 7500u Geforce 940mx 4GB modeli var ram tarafında 4GB gömülü 4GB harici ram modülleri bulunmakta. Yapacağım bir kaç işlem : 4GB rami söküp yerine uygun 8GB ram takarak 12GB yapmak. Masraf olarak 400TL...
  12. zeynhard

Yardım Laptop fişten çekince çok yavaşlıyor.

Lenovo laptop kullanıyorum pil sağlığı iyi değil full halde çektikten sonra 50dk gösteriyor. Fişten çekip yarım saat bir şey bakmak istediğim zaman inanılmaz yavaşlıyor. i7 7500u var işlemci olarak fiş halinde 3.5ghz hızlarında çalışırken fişten çekince 0.50ghz e düşüyor. Bunun hızını düşürmeden...
  13. zeynhard

Uyku düzenim yok, günde kaç saat uyuyorsunuz ?

Merhaba, kendimi bildim bileli bilgisayar başında zaman geçiren biriyim. Çok fazla bir süre boyunca bilgisayar başında vakit geçirdim,sabahladım uyku düzenimi bir türlü rayına oturtamadım. Çalışmıyorum ve mezuna kalmış durumdayım, yetişkin bir insan ne kadar uyumalı ve forumda ki insanlar...
  14. zeynhard

Yardım Laptop tek ram slotu var takviye ram eklemek istiyorum.

Merhaba 2.el olarak satın aldığım laptop Lenovo ideapad 510 laptopun tam linkini aşşağıya bıraktım. https://www.sanalmarketim.com/Urun/Lenovo-80SV00FATX-Ideapad-510-15IKB-Beyaz-Core-i7-7500U-8GB-1TB-G940MX-4GB-15-6--FHD-FreeDos/1620 Biraz bilgim var içerisini açtım alt tarafından Ram slotu...
Geri