Arama sonuçları: *

• Users: mplt0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri Pc Hoparlör veya Sinama Sistemi önerisi

sesi yüksek çıkması bassı kuvvetli olması Hoparlör arıyorum 2. el vs de olur link bırakırsanız güzel olur teşekkür ederm. 1685276020 müzik dinlemek için.
  2. M

Yardım Rdr2 Rockstar Games Services are unavailable Hatası

Error The Rockstar Games Services are unavailable and offline Play could not be verified (code 134). Please check your connection and tıy again later- Offline Play is only available if the game has launched recently while online on this computer_ if you continue to have problems playing the...
  3. M

Öneri Türknete geçmeyi düşünüyorum sizce?

Superonline kullanıyorum hiç memnun değilim ilk 3 4 ay çok iyidi internet ondan sonra yavaşladı altyapı 100mb destekliyor türknete geçmeyi düşünüyorum veya sizin önerebileceğiniz sağlayıcı varmı Türknet 100mb hız gösteriyor sizce steamde kaç mb alırım ? sorularım bunlardı teşekkür ederim...
  4. M

Aranızda avukatlar bakabilirmi önemli

Herkese merhaba hemen konuya gireyim bu sabah benim kardeşimi aradılar ve atlantis masaj salonu randavu talep edip gitmeyip iptal etmediğiniz için dava açmışlar karakola gidin dediler ve ardın bunları attılar sslere bakarmısınız teşekkür ederim. 1682697476 Dolandırıcı mı sizce ?
  5. M

Rtx 3060 ile Valorant 100 fps alıyorum yardım

100 - 200 arası fps alıyorum yardım edermisiniz Msi rtx 3060 12 gb Ram 16gb Hz 165 ms 0.5
  6. M

Öneri Replika Akıllı saatler alınır mı?

Huawei gt3 replika akıllı saat almayı düşünüyom onerdiğiniz varmı? Tabi Türkler olarak herseyi çakmasını kullanmakta giymekte mecburuz ayakkabı olsun telefon olsun elektronik eşyalar vs (yurtdışı)
  7. M

Yardım Domaini vdse nasıl bağlarım

bi domain var vdse bağlamak istiyorum yani hosting olarak kullanmak istiyorum yardım edermisiniz.
  8. M

Öneri 500-1000 arası gaming kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-stereo-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u11304 Bu kulaklığı düşünüyorum sizce kullanan varmı veya önerir misiniz?.
  9. M

Yardım Forza Horizon 4 Oyundan Atma Donma Sorunu

Menüde gezerken oyundan atıyor steamden indirdim pc özellikleri rtx 3060 12gb ram 16 araştırdığımda ekran kartı driver eski sürüm olması gerekiyormuş denedim yine aynı çözümü bilen varmı :(
  10. M

Turkcell Superonline Problem

Paketde 25mb hızında yazıyor ilk aylarda güzel sonraki aylarda kötü olmaya başladı steamden oyun indirirken 750kb ile iniyor türknet geçmeyi düşünüyorum sizce ?
  11. M

Vatandan aldığım pc değer mi ?

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-13204_1-14182_1-22965_1-12327_1-7689_1-20175_1-9891_3-13710_1-20512_1-14926_1 Bu şekilde 1 ocakda aldım 25k değer mi sizce ? Ve 1x16gb ram var içinde 1 tane daha almayı düşünüyorum ve kulaklık almayı 2sine toplam 1800tl bütçe var önerir misiniz?...
Geri