Arama sonuçları: *

• Users: MudexNexan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Eski ssd den yeni ssd e Windows aktarımı

Selamın aleyküm kingston kc3000 1tb ssd aldım PC m de 250gb ssd ve 1tb hdd mevcut. Windows ssd e kurulu ve yeni aldığım ssd yi onla degisicem soruma gelicek olur isek PC de mevcut olan windowsun kurulu olduğu ssd i hdd e kes yapıştır yapsam ve söküp yeni ssd i taktigimda hdd den yeni ssd e...
  2. M

Yardım Canon E464 hangi kartuş alınmalı

Selamın aleyküm, canon e464 yazıcım var ben buna kartuş alıcam ama doldurulabilir kartuş almak istiyorum kartuşlerden hiç anlamıyorum bildiğiniz var ise link atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  3. M

Trust Mantis Streaming alınır mı?

Selamın aleyküm gençler başlığa da yazdığım gibi Trust Mantis Streaming alınır mı? Sahibinden de 2.el bakınır iken bu mikrofon dikkatimi çekti internette 0ı 750 800₺ sahibinden de bulduğum ise 300 küsur açıklama da sahibinin dediğine göre 1 kez kullanmış eğer ki mikrofon çalışıyor ise bu paraya...
  4. M

Yardım Laptop'da son zamanlar anormal kasma oluyor

Selamın aleyküm arkadaşlar Lenovo IdeaPad L340 gaming kullanıcısıyım. Son zamanlar PC mde anormal derecede kasma donmalar oluyor (masaüstünde boş yere klik basılı tutup uygulama seçersin ya mousu çekince ben o işlemi yapıp masaüstünde ki uygulamaları seçerken 56 uygulama kısa yolundan -...
  5. M

Yardım Lenovo İdeapad L340-17ırh Cod ve Pubg kasma sorunu...

Merhabalar öncelikle forumda yeniyim her hangi bir hatam olur ise özür dilerim... Lenovo L340 gaming laptop kullanıcısıyım pubg ve cod warzone de ciddi kasma sorunları yaşıyorum 2 oyunda da grafikleri vs ire minimum'a çekmeme rağmen bir çözüm olmuyor özellikle warzone'da uçaktan atlayınca map...
Geri