Arama sonuçları: *

• Users: YOUNG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YOUNG

HVCI HATASI ACİL YARDIM LAZIM

valorant oynarken hvcı hatası veriyor win 11 kullanıyordum format atıp win 10 düşürdüm gene aynı hatayı verdi tpm 2.0 aç dedi açtım gene aynı hatayı veriyor güncellemeleri yaptım gene aynı hata bellek bütünlüğü erişimim yok ss var güvenli ön yüklemede yaptım nasıl olacak bu allah için
  2. YOUNG

Kablosuz gaming kulaklık lazım

7k ya kadar lazım wiraless olursa iyi olur
  3. YOUNG

2025'te Logitech G Pro X Wireless Alınır mı?

Logitech G Pro X Wireless hala alınır mı? varsa daha iyi ne önere bilirisiniz
  4. YOUNG

Am 4 soket işlemci öneri

beyler elimde 3070 8gb var am4e soket ryzen 5600 var bana işlemci önerebilir misiniz? komple setup diziyorum şu ara piyasa baya karışmış
  5. YOUNG

Monitör destek lazım

beyler büççem 6 8 arası bende şuan 165hz 1ms cureved asus tuf vg24v var fps oynuyorum 280hz 0.3 ms lik [H3 id='AOC+C27G4ZXE+27+var+birde+casper+excalibur+e27fvc+var+buda+300hz+1ms+var+hangisini+nerebilirsiniz']AOC C27G4ZXE 27 var birde casper excalibur e27fvc var buda 300hz 1ms var hangisini...
  6. YOUNG

Kablosuz gaming kulaklık önersi

7k büççem var öneri yapabilceğiniz ne varsa atarsanız iyi olur ben cloud 3 veya g733 düşünüyorum
  7. YOUNG

Madlions mad 68 ayarlama

beyler bayanlar bu klavyenin 8k hz destekliyor diyorar sitesinde göremedim hem en iyi ayarları verme şansınız varmı
  8. YOUNG

MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

büççe 3k ila 7k arası değişe bilir ama baktığım üzere genel olarak giriş seviyesi mekanik klavyeler 3000 ila 4500 arası değişiyor ben 1 2 saat araştırma ile [H3 id='FGG+Madlions+MAD68+he+yi+buldum+gateron+swichini+almay+dnyorum+bu+beye+daha+iyisi+varsa+yardm+edebilirmisiniz']FGG Madlions MAD68...
  9. YOUNG

Gaming klavye önerisi

beyler büççe çok önemli değil 4k ile 8k arası mekanik ve marka klavye olması tercihimdir örn steel series asus fln akko kullandım dayanıksız geldi 3 kere swich sıkıntısı çektim o yüzden marka olmasını istiyorum
  10. YOUNG

Apple 20w lık adaptörü yerine Spigen 27W Adaptörü almalımıyım

bir kaç kaynakta bir sorun olmayacağı yazıyor fakat ben genede bilir kişilere sorayım dedim iphone 13 alıcam ama apple ın kendi adaptörünümü yoksa Spigen 27W Adaptörü mü almalıyım
  11. YOUNG

S24 fe mi iphone 13 mü

büççem ikisine de yetiyor fakat kullancı deneyimleri de benim için önemli ki arada fark da var günlük kullanıcam oyun oynamam oynarsam da clash royel gibi basit oyunlar olur sizin tercihiniz hangisi olur xiaomi 14 t tarzı bir modeli var ama kasasnı pek beğenmedim ekranı da aynı şekilde bu 2...
  12. YOUNG

Yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum

arkadaşlar telefonum berbat durumda ztn 5000tl ye almıştım değiştirmem lazım kredi kartı ile almayı düşünüyorum trenyol dan alıcağım için iade işlemleri de kolay nakit o kadar param yok birde kredi çekersem 2000tl her ay fazladan vericem alıpta sıkıntı yaşıyan oldu mu
  13. YOUNG

Sınav giriş belgem gözükmüyor

ödemesini yaptım fakat sınav giriş belgesi gözükmüyor daha önceden sorun yaşıyan oldumnu
  14. YOUNG

Replika Ayakkabı sitesi

beyler yakın zaman da replika ayakkabı alıcam alıcağım ayakkabılar orjinalleri pahalı olduğu için replika alıyorum lnt step ve sporestep gibi siteler şikayet var yorumları yüzünden çekindirdi baydınco dan almayı düşünüyorum yorumları yüksek aranızda almış olan varmı başka sitede olur
  15. YOUNG

Kalvyemin space tuşu bozuldu basınca içine göçüyor ne yapmalıyım

Oyun oynarken bozuldu. Sert bastım bir kere, sonra yapıştı. Keycap çıktı, içe geçmişti. Çalışıyor fakat manuel olarak ittirip basmam gerekiyor.
  16. YOUNG

microsoft stor çok yavaş inidiriyor

internetim iyima oyun 400kb ile fln iniyor neden olabilir sınırıda kaldırıdım
  17. YOUNG

league of legends yüksek fps drop sorunu

arkadaşlar bundan 1 yıl önce pc aldım lol yükledim 240 fps çok rahat alıyor monitör 165 hz ilk aladığımda 240 fps te kasmıyordu fakat 1 2 ay önce bir şey oldu aynı ayarlarda bir şey değiştirmedim hala 240 fps alıyorum fakat skill attığımda droplanıyor karakter oyun devam ediyor 5 6 oyun...
  18. YOUNG

league of legends isim değiştirme sorunu

isim değiştiremiyorum
  19. YOUNG

ryzen 5 5600 ryzen master

arkadaşlar ryzen master uygulamasından ayar yapmam lazım ama ryzen master uygulaması hata veriyor hata bu acaba ben yanlış bişi mi yaptım yoksa işlemci desteklemiyormu 1706494332 format atıp pc ye 0 dan da kura bilirim
  20. YOUNG

2000tl mekanik klavye

XPG Summoner Cherry MX aklımda bu var ama eğer farklı bir klavye varsa oda olur
Geri