Arama sonuçları: *

1. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

SteelSeries Arctis 3 (2019) kulak padi önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi kulak padine ihtiyacım var çünkü Arctis 3'ün 2 padi de patladı dikişleri koptu. Yani sizden ricam bana orijinale yakın piyasada ya da orijinal padi varsa önerirseniz sevinirim.Bütçe olarak 700tl gerekirse biraz daha çıkarım.
  2. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

29k altına laptop öneri

Max 29k bütçem var 29k ya alabileceğim oyun ve iş amaçlı laptop önerirseniz sevinirim kronik sıkıntılı olmazsa uzun yıllar yetecek bir de RAM 8'den fazla ekran kartının W değeride 70 ve üstü olursa sevinirim bir de bu konuyu açma sebebim tamamen kararsızlık piyasada bir sürü laptop var neyin iyi...
  3. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Psu dan çıkan takılma sesi

psu dan tıkırtı ses gelmeye başladı videoda sizde fark edersiniz zaten sanki bir şeye takılıyormuş gibi bir ses çıkartıyor garantisi devam ettiği için içini açamıyorum psu nun markası xigmatek odin 700w olması lazım vatandan hazır sistem almıştım 9 10 ay önce böyle bir ses yoktu tabi yeni...
  4. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Samsung 25" Odyssey G4 alınır mı? ?

başlıktada dediğim gibi bu monitörü almak istiyorum ama bazı kullanıcılar sorunlu ve gosting var diyolar içim rahat etmesi lütfen yardımcı olurmusunuz .
Geri