Arama sonuçları: *

1. Kubilay Yabgu

Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem taş çatlasın 8-9 Şu piyasada bekleyeyim mi yoksa çekeyim mi? 2-3 ay önce hawlşar 7.5 idi şimdi 12 olmuş (amazonda)
  2. Kubilay Yabgu

Aranızda Biyolog var mı ?

Aranızda Çalışan bir biyolog var mı ?
  3. Kubilay Yabgu

16-20K arası telefon önerisi

Hediye alacağım bütçe bu kadar
  4. Kubilay Yabgu

Mouse Tavsiyesi 2000₺

Mouse Tavsiyesi istiyorum kablosuz olması tercihimdir bütçem 2000₺
  5. Kubilay Yabgu

Anakart Geliştirmesi yapmak Mantıklı mı ?

B450mden b550ye geçiş yapmak mantıklı mı ? ya da DDR4 anakartları arasından tercihen atx bir anakarta geçmem bana nasıl +lar sağlar ? (ddr5 ramlerden dolayı askıda geçemem yani) Sistemim: Ekran Kartı : ASUS DUAL 5060 8GB Anakart : Asus Prime B450m-K II Ram : GSkill 32 GB 3200Mhz CL 18 İşlemci...
  6. Kubilay Yabgu

MSİ h610m e anakart Alınır mı ?

Bi arkadaştan 1500e anakartı almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?
  7. Kubilay Yabgu

Beyaz kasa fanı alınır mı?

Arkadaşlar amazonda gezerken böyle bir şey buldum alınır mı? https://amzn.eu/d/aGOZhfQ
  8. Kubilay Yabgu

Gamepower Radus Kullanan var mı ?

Kullanan var mıdır ? icarus ile bir farkları var mıdır (kablosuz olma dışında) almayı düşünüyorum?
  9. Kubilay Yabgu

Yardım Gigabyte g24f2 kronik sorun ve itopya

Merhaba arkadaşlar 2023 yılında itopyadan g24f2 aldım son zamanlara kadarda çok memnundum Ama herkesin başına gelen benim başımada geldi ekranın altında çizgilenmeler çıktı her renkte vardı kablosundan tut ekran kartlarına kadar her şekilde değiştirdim ama sorun aynıydı bende itopya ile...
  10. Kubilay Yabgu

Çözüldü✓ Kasadaki kumanda ortada yok yenisini alsam çalışır mı ?

kasam : https://www.rampage.com.tr/products/arcturus-temperli-camli-750w-80-plus-bronze-siyah-7-12cm-rgb-fan-atx-mid-t-gaming-oyuncu-kasasi-kopya?srsltid=AfmBOooyi_BtS2zgLe0gG6r97MxNzEN-qIhoKWZwhZzE70hJ99b-PfE2 (psusuz hali) İkinci el olarak aldım ama kumanda ortada yok yeni bir kumanda alsam...
  11. Kubilay Yabgu

İkinci el ram alınır mı?

Arkadaşlar bi arkadaştan 5Kya 16*2 3200 mhz cl16 ram alıcam gskill ripjaws model sizce alınır mı?
  12. Kubilay Yabgu

SSDlerim sizlere ömür mü ?

SSDlerin genel sağlık durumu nasıl olması lazım ?
  13. Kubilay Yabgu

Soğutmasız Ram alınır mı?

ikinci el ram alıcam soğutması yok sizce bir sorun olur mu?
  14. Kubilay Yabgu

Çözüldü✓ Astrock b760m linght + i5-12600kf alınır mı ?

ikincil el Astrock b760m linght + i5-12600kf alınır mı ? şuanki sistemim R5 5600x Asus prime b450m-k2 16Gb ram Rtx 5060
  15. Kubilay Yabgu

Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

Arkadaşlar bütçem 8000 bu fiyat bantlarında oyuncu koltuğu alacağım kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarıyla tavsiye verirse sevinirim :)
  16. Kubilay Yabgu

Ram fiyatları ne zaman düşer ?

Arkadaşlar 16gb ram artık yetmiyor yeni ram almam lazım. Sizce bu balon fiyatlar tam olarak ne zaman düşer ? 2.el 32gb (16+16) apacer ram buldum cl22 değerinde 4K istiyor arkadaş sizce bunu almalı mıyım ?
  17. Kubilay Yabgu

16x2 ram alıcam ddr4 tavsiye verin

Malum zamlardan sonra daha fazla etkilenmemek için 16x2 DDR 4 ram alcam tavsiye edebileceğiniz kit var mıdır ? Hali hazırda 8x2 gskill ripjaws 3600lğk kıllanıyorum
  18. Kubilay Yabgu

RTX 5060 Alıcam hangi modeli almalıyım arada kaldım yardım!

RTX 5060 Alıcam hangi modeli almalıyım arada kaldım yardım!
  19. Kubilay Yabgu

RTX 5060Tİ 8GB ALINIR MI?

RTX 5060Tİ 8GB ALINIR MI?
  20. Kubilay Yabgu

RTX Ekran kartı alıcam 15-20k arası kart önerin

RTX Ekran kartı alıcam 15-20k arası kart önerin AMD vs falan önermeyin bana cuda çekirdekleri ve programlarla optimize çalışacak kart lazım biyoinformatik oyunlar ve yayın amaçlı kullanıcam
Geri