Arama sonuçları: *

• Users: MetAnil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MetAnil

5600x ram önerisi 3600+

5600x kullanıyorum aşırtmalı 2x16 olarak ram arıyorum tercihen rgb li. internnette baktığımda 3600mhz genelde optimum performans olarak değerlendirilmiş 5600x için daha üstüne çıkmalı mıyım sıkıntı çıkartırmı model olarakta atabilirsiniz direkt 1723743845...
  2. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Merhaba rtx 3070 ryzen5 5600x 4.7ghz boostlu kullanıyorum 32gb ram ile birlikte 1080p de Sistemim darboğaz yapıyor bir türlü ekran kartına yükü bindiremiyorum genelde cpu kullanımı daha çok oluyor. İnternette birkaç site bar darboğaz oranını gösteren 2k monitöre geçsem gene darboğaz yapıyor...
  3. MetAnil

Psu önerisi 850w gold yada daha üstü

850w veya üstü 80+gold psu arıyorum bazılarının garantileri 10 yıl oluyor ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka model varsa alırım bide olmazsa olmaz dediğiniz korumalar nelerdir yüksek voltaj koruması vs gibi uygun bulunabilirse titanium falanda...
  4. MetAnil

Mavi Ekran Kaynağı Bulunamıyor

Merhabalar mavi ekran yiyorum ve kaynağını bulamıyorum fikrinizi almak istedim. pc yeni formatlı parçalarım power supply hariç en fazla 2 senelik (power 6 7 senelik). Genellikle oyuna girdiğim zaman mavi ekran yiyorum mavi ekran yemeden önce ekrandaki tüm içerik donuyor sadece sesler geliyor bi...
  5. MetAnil

Jak dönüştürücü hakkında bilgi

Merhaba steelseries arctis 3 kulaklığım var 2 erkek olarak kulaklık mikrofon jakına ayrılıyor, ses kartı alacağım ses kartı tek 3,5mm lik tek girişe sahip 2 dişi 1 erkek dönüştürücüler 30 tl ye bile var , ses kartını kalitenin artması için alıyorum neticede jak dönüştürücüsü kaliteyi etkilermi...
  6. MetAnil

Sıvı soğutma tavsiyesi

Merhaba 5600x işlemcim var stok soğutucu ile kullanıyorum, malum her oyunda 80 90 dereceleri buluyor, kasama performanslı hava soğutmalar sığmadığı için sıvı soğutucu bakıyorum kasam full cam bir kasa tercihen rgb li olmasını istiyorum, birde 240 lık ile 360 lık radyatör arasında ne kadar fark...
Geri