Arama sonuçları: *

• Users: y.emre.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. y.emre.

Yardım AirPods pro 3 alınır mı

Selam dostlar iPhone 15 kullanıcısıyım daha önce Apple ait bir kulaklık kullanmadım yeni çıkacak olan airpods pro 3 için ön siparişten sipariş vermeye değer mi daha doğrusu 14 bin verilir mi kullanmadım deneyimlemedim daha önce Apple kulaklık yorumlarınız nedir ? Başka öneri kulaklık...
  2. y.emre.

Yardım Otomatik araba önerisi hibrit veya benzin

Selam dostlar 2000000 yakın krediyle beraber bütçemiz var sıfır bir araç almayı düşünüyorum hibrit veya içten yanmalı şehir içi kullanılacak genellikle ama yılda bir kaç kez uzun yol yapma durumumuz oluyor bu fiyat bandında ne tür araçları önerirsiniz yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  3. y.emre.

Yardım IPhone telefon için kulaklık önerileri

Selam dostlar iPhone 15 kullanmaktayım işe gidip gelirken toplu taşımada sokakta ev ortamında vs kullanmak için kablosuz kulaklık arayışım var ancak kulaklıklar hakkında pek bilgim yok önceden silikonlu bir kulaklık kullanıyordum ancak ömrü doldu artık Apple kulaklık mi almalıyım farklı bir...
  4. y.emre.

Sağlık alanı başta olmak üzere sartifika alabileceğim siteler

Selam dostlar öncellikle hangi konuda açacağımı bilemedim kusura bakmayın. İş başvurusu için cv doldurmak istiyorum ama cv için de sartifikalar almak istiyorum önerdiginiz bir site var mı acaba
  5. y.emre.

Yardım Ucuza valo VP nerden alınır

Selam dostlar ucuza valo VP nerden alabilirim. Güvenli sağlam bildiniz yer varmı teşekkürler.
  6. y.emre.

Yardım Uygun fiyatlı gameped önerisi

Selam dostlar, ben laptopa kullanmak için uygun fiyatlı, kaliteli, ETS 2 Forza ve hikayeli oyunlarda oynamak için hassasiyeti ayarlı titreşimli güzel kaliteli bir gamepad arıyorum. Bütçem 700 lira olabilir en fazla. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  7. y.emre.

Yardım Ets2 gameped ile oynanır mı?

Ets2 gameped ile oynanılır mı dostlar leptoba bağlayacağım eğer oynanırsa ucuz ama sağlam iş görür gameped öneriniz var mı
  8. y.emre.

Çözüldü✓ Taktım ram farklı isimle çıktı!

Selam dostlar Kingston marka bir ram alarak Bilgisayarima taktım ancak farklı bir isimle çıkıyor bu normal mi sahte mi göndermişler acil yardim lazım
  9. y.emre.

Yardım Dareu klavye kullanan var mı ?

Selam dostlar dareu ek871gtr modelini Alicam ama kullanan var mı almalı mıyım bilindik markalara mı yönelmeliyim ne tavsiye edersiniz. Klavye hakkında hiç bir yoruma denk gelmedim
  10. y.emre.

Yardım Hangisini tercih etmeliyim?

Selam dostlar 1000 TL bütçem var ve daha önceki konumda bana Dareu EK871GTR ve dareu Ek75 modellerini tavsiye ettiler fakat bu klavyeler hakkında bir bilgim yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Volorant CSGO ve başka oyunlar oynamak için arıyorum. Leptoba kullanacağım başka önerileriniz varsa...
  11. y.emre.

Yardım 1000 TL lik klavye önerisi

Selam dostlar bütçem 1000 TL leptob da kullanmak için volorant csgo gibi rekabet oyunlarında kullanmaya fazla sesli olmayan bir klavye arıyorum fazla büyük olmayan numpet tuşları olmasa da olur leptoba beraber çantaya atıp götürmelik klavye hakkında bir bilgim yok ne önerirsiniz.
  12. y.emre.

Çözüldü✓ Acer nitro 5 yetkili servisi ve garanti bozulma durumu

Selam dostlar Acer nitro 5 An515 45 olan bilgisayarıma ram ve SSD yükseltmesi yapacağım. Kendim yaptığım zaman garantisi bozulur mu acaba. Yetkili servisi nasıl acaba kendim yükseltme yerine garantiye mi göndermeliyim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim
  13. y.emre.

Yardım 1000 TL klavye önerisi

Merhabalar dostlar bütçem baya bir kısıtlı oyun oynamak için ve taşıması konusunda büyük olmayan bir klavye arıyorum bütçem 1000 TL yardımcı olabilir misiniz teşekkürler arkadaşlar.
  14. y.emre.

Çözüldü✓ Leptoba ram ve SSD takılırken nelere dikkat edilmeli

Selam dostlar. Elimde olan leptoba ram ve SSD takacağım boşta slotlar var. Takarken nelere dikkat etmeliyim. Bilgili olan arkadaşlar detaylı anlata bilir mi teşekkür ederim.
  15. y.emre.

Yardım Acer nitro 5 leptop için ram takviye önerisi

Selam dostlar Acer nitro 5 leptobum için ram aramaktayım ama nasıl yol izleyeceğim bilmiyorum hangi ram i almalıyım onuda bilmiyorum. İçerisinde 8 GB ram bulunmakta bir adet boşta ram slotu var oraya kaç GB ram takarsan daha verimli ve uzun yıllar gider. 8+16 mı 8+8 mi yapmam benim için verim ve...
  16. y.emre.

Yardım Ram güncellemesi için önerileri

Selam dostlar https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-nhqb9ey003-p-HBCV00002QBQ8O?magaza=TecTex&url_src=and-product-detail Elimde bu leptop bulunmakta ve artık bir kaç güncelleme yapmak istiyorum...
  17. y.emre.

Yardım SSD konusunda tecrübem yok

Merhaba arkadaşlar ben https://app.hb.biz/ra18ncKVVjHk leptonunu kullanmaktayım artık yükseltme yapmak istiyorum ve depolama konusunda SSD fikirlerine ihtiyacım var. Açıkça söylemek gerekir se pek bir bilgim yok ve bir kaç SSD modeli arasında kararsız kaldım bu konuda bana yol göstere Bölcek...
  18. y.emre.

Yardım leptop için SSD önerisi

herkese merhaba arkadaşlar bilgisayarım burdan ulaşabilirsiniz bu diz üstü bilgisayara sahibim ve artık ram ile ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. SSD konusunda pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. sizlerin önerdiği bir SSD var mıdır oyunlar ve genel kullanım için kullanacağım...
  19. y.emre.

Yardım ucuza nerden oyun satın alabilirim?

merhaba dostlar mevcut steam kurundan dolayı ucuza oyun almanın yollarını arıyorum. bir kaç tane site keşfettim tirinti, gamesatış, oyuncutore gibi güvenilir mi değil mi bilmiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar bi el atabilir mi? sizlerin başka bildiğiniz site vs varsa önerilere...
  20. y.emre.

Android IMEI nasıl atabilirim

Merhaba dostlar ben bir kaç ay önce telefonumdaki imei çalındıği için başka bir IMEI artırmıştım telefona telefonum Xiaomi note 10s çift hattını kullanmak istiyorum fakat ikinci hat şebeke yok olarak gözüküyor telefoncu IMEI attıktan sonra ikinci hattı kullanamazsin demişti bu yüzden...
Geri