Arama sonuçları: *

• Users: Qaracayew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Çözüldü✓ Anakarta fan girişi yok

Selam arkadaşlar . Rgb fanlı kasa almayı düşünüyorum ve anakartım udore h110 ddr4 Matx . Cpu soğutucu fan girişinden başka fan girişi yok sanırım . Coğaltıcı yardımıyla cpu fan girişine rgb kasa fanlarını taka bilirmiyim ? Yoksa psu dan gelen molex girişine mi takmalıyım ?. Bu işlere hakim...
  2. Q

450w psu için ups önerisi

Selam . Kasadaki psu 450w aero cooler vx plus . Ups kaç va olmalı ? 650 yeter mi ? Pc yı kapatmak için 5dk filan yeter .
  3. Q

Yardım Furmark test sonucları

Merhaba arkadaşlar . Test sonuclari nasıl , idare eder mi ? Pc ikinci el Anakart: h110 İşlemci: i3-7100 ddr4 Ekran kartı: galax 1060 6gb Psu: Aero coller vx plus 450 Fansız kasa Furmark testinde 65 cıkıyor ve 65 de kalıyor . Testi 20 dk yaptım 65 derecede kaldı , fps de 75 .
  4. Q

Yardım Psu Yeterli mi ? Acil

Anakart: h110 İşlemci: i3-7100 ddr4 Ekran kartı: 1060 6gb Psu: Aero coller vx plus 450 Psu yeterlimi sizce ?
  5. Q

2024de Alınır mı? Eski oyunları oynatır mı ? ))

Selam . Msi gt60 0nc laptopu 2024 alınir mı ? Teknik özellikleri İntel i5-3210M Ram 8gb artılabilir Ekran 15.6 inch FHD Keyboard steelseries three color RGB Ekran kartı nvidia gtx670mx 3gb Ağırlık 3kilo )) Fiyat 5969tl
  6. Q

Yardım Google drive indirme hatası

Telefondan çok büyük dosyalar indiren birisiyim (10gb 12gb) . Medafire ve yandex linklerinde sorun olmuyor ama google drive linkinden indirme yaparken 9gb olunca indirme başarısız , yasaklı diye hata veriyor . Chrome tarayıcısını kulanıyorum . Neden ola bilir ? Google driverin kendi...
  7. Q

Yardım Winrar yavaşlama sorunu .

Windows 7 ultimate 64 bit laptop kulanıyorum . Winrarda eskiden dosyalar hızlıca çıkarıyordu . Şimdi yavaşlama var . Sorun neden kaynaklanıyor bilen varmı ?
  8. Q

Çözüldü✓ Asus laptop ısınma sorunu

Laptop: Asus x552 xx216d İşlemci: intel i3-3217U 1.80ghs 4cpu Ram: 8gb ddr3 Ekran kartı: nvidia geforce gt720m Eski bir laptop oyun oynarken(oyunlar Dead space serisi , crysis 1 , mafia 2 ,batman arkham origins ve arkham city) işlemci max 74 dereceye kadar ekran kartıysa 63 dereceye kadar...
  9. Q

Öneri Dosya tarama için antivirus

Windows 7 li eski bir laptopum var ve telefondan dosya indirip usb ile laptopa gönderiyorum . Virus riskinin farkındayım ve dosyaları taramak için iyi ve üçretsiz bir antivirus programı hangisi bilmiyorum ? Siz neyi önerirsiniz ?
  10. Q

Böyle bir şey mümkün mü ?

Merhaba arkadaşlar . Youtubede gezinirken böyle bir videoya rastladım . Fikirleriniz nedir .
  11. Q

Yardım Windows 7 ekran kartını yanlış gösterme

Leptop asus x550c intel i3-3217u , 8gb ram ve ekran kartı nvidia gt 720m . Windows 10 da bu ekran kartını gösteriyordu ama windows 7 yükleyince intel hd grapichs gösteriyor ekran kartı . Bu sorun neden oluyor ? Yoksa dolandırıldım mı ? .
  12. Q

Win 7 şarşa takınca ekranın kapanıb yanması

Windows 7 şarja takınca ekran sönüp geri acılıyor . Şarjdan cıkarıncada aynı sönüp acılmayı tekratlıyor ekran ve aşağıda pil simgesinin yanında intel hd grapichs yazan mavi kutucuk geliyor . Neden ola bilir ?
  13. Q

Windows 7 power tuşu

Power tuşuna nasıl komut koya bilirim ? Windows 7 kullanıyorum . Istediyim şey power tuşuna basınca normal kaptığımız gibi kapanması pc nın
  14. Q

Windows 7 açılışta siyah ekran

Windows 7 açılısta siyah ekran veriyor ve saniyeler gidiyor ve sonra acılıyor neden böyle oluyor bilen varmı ? 1 gün önçe sistem yanıt vermediyi için power tuşundan bilgisayarı kapatmak zorunda kalmışdım . bu yüzden ola bilirmi ? Ondan önçe hic siyah ekran olmamışdı . Bir Cözümü varmı ?
  15. Q

Windows 7 için iyi ve güvenilir anti virus programı hangisi ?

Selam . Windows 7 için ücretsiz ve güvenilir anti virus programı hangisi ? Cok fazla dosya indirdiyim için (genellikle telefondan indirip pc ye atıyorum usb ile ) dosyaların viruslu olub olmadığını taramak istiyorum . Siz hangisini kullanıyorsunuz ?
  16. Q

Asus hoparlör sorunu

Selam herkese . Bu gün 2 ci el asusx550cc leptopunu aldım ve sol taraftaki hoparlörün cızırtı yaptığını duydum . Ses geliyor(Sağ taraftakine kıyasla daha az) ama cızırtıda var . Sağ tarafta öyle bir sorun yok . Bu tozdanmı ? Yoksa hoparlör yanmışmı ? Birde windows 10 kuruluyken ekran kartı...
  17. Q

Hangi 2. El Laptopu Tavsiye Ediyorsunuz ?

Selam herkese . Forumda yeniyim ve tavsiyenize ihtiyacım var . 2 ci el leptop alıcam ve hangisinin daha iyi performams sunduğunu bilmiyorum . 1 ci leptop amd a9 9225 işlemci Amd radeon r7 m440 2gb ekran kartı 8gb ram 2 ci leptop Intel i3-3217U işlemci Nvidia geforce gt 720m 2gb ekran kartı 8...
Geri