Arama sonuçları: *

• Users: TB_12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Gta 5 de detayları göremiyorum

Merhabalar gta 5 online da kaç mermim kaldı sag üste ki paramı polis yıldızlarını yarısta f ye basıılı tutunca o dolan kırmızı çizgiyi göremiyorum ben devamlı olarak bunların ekranda gözükmesini istiyorum forum forum gezdm ama istedigmi bulamadım sadece sol alta hartia var ekranda daha bir sey...
  2. T

Tlahuncer ekran kartını kulanmıyor

Merhaba donanım arşivi Rtx3060 bir leptoba sahibim ve win11 yüklü tlahuncerde 60 fps yi geçmiyor ve islemciyi kulanıyor %100seklinde darbugaz gibi sorunlar yasıyorum bunu nasıl düzeltebilirim nasıl ekran kartını kulanabilirim? Simdiden teşekkürler
  3. T

Çözüldü✓ Nvidia geforce game ready sürücüsü indirdikten sonra indirme butonu yine geliyor

Merhaba donanım arşivi Nvidia geforce experience de game ready sürücüsünü indirmeme ragmen yeniden indirme butonu geliyor ve yine indirmemi istiyor bunu nasıl düzeltebilirim win11home kulanıyorum Simdiden teşekkürler
  4. T

Çözüldü✓ Msi katana gf 76 11ue-470tr hangi ram almalıyım

Merhabalar elimde yukarıda belirtmis oldugum leptop var içinde 8x8 ram var ben bunu 16x16 yapmak istiyorum ama ramlerin üstündekii id falan bilmiyorum yani nasıl ram alacagım ne almalıyım 2 bin tl ye kadar bütcemi zorliyabilririm ddr4 simdiden teşekkürler
  5. T

Çözüldü✓ Yeni aldıgım msi katana gf 76 11UE leptopda nvidia ayarlarını yapamıyorum

Merhabalar donanımarşivi Yakın zamanda almıs oldugum Msi katana gf 76 11UE win11 Rtx3060 internet i7 11800h 16gb (8*8) Bir leptoba sahibim nvidia denetim masası ayarlarını yapamıyorum hem hem performans hem görünüs kalitesi oyun deneyimi istiyorum ne tür ayarlar yapmam gerekiyor simdiden...
Geri