Arama sonuçları: *

• Users: ErcüCeran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErcüCeran

4x8 Ramlerim 3200 Mhz'de çalışmıyorlar XMP aktif olmasına rağmen!!

Herkese selam. Arkadaşlar sorunumu özetliyorum. 2x8 toplamda 16 GB 3200 MHz RAM kullanıyordum ve XMP'de sorun yaşamıyordum yani RAM'lerim 3200 MHz ve 3200'te kullanabiliyordum. Aynı model RAM'den 2 tane daha alıp 4x8 yaptım 32 GB oldu fakat 3200 MHz'de çalıştıramıyorum. Denemeler yapıyorum XMP 1...
  2. ErcüCeran

Nasıl Eth Mining Yapabilirim ?

Arkadaşlar konu hakkında birkaç video izledim ama bir türlü yapamadım Sapphire Rx 580 Nitro+ 8 Gb ekran kartım var yine de 0 mh/s gösteriyor kazımı. Şimdi en baştan bana anlatabilecek var mı öğrenmek istiyorum
  3. ErcüCeran

Kablosuz Gaming Klavye Önerisi

Yeni bir klavye almak istiyorum ama setup'ı kablosuz diziyorum. Şimdi kablosuz gaming klavye var mıdır gaming olmasa da normal gecikme süresi çok fazla olmayan kaliteli klavye var mıdır bana yardımcı olursanız çok sevinirim bulamadım bir türlü şimdiden çok teşekkürler.
  4. ErcüCeran

Monitör önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-s2421h-23-8-4ms-full-hd-freesync-ips-led-fiyati,859384480.html arkadaşlar böyle bir monitör var beyaz istiyorum özellikle curved da olsun istiyorum ama bu monitör curved değil. Bunun gibi monitör önerileriniz var mı ? Curved 24 inch beyaz monitör...
  5. ErcüCeran

Nitro + Rx 580 8 GB ile Rog Strix 1660ti Takası

Arkadaşlar bugün ekran kartımı satılığa çıkardım Letgo'dan ve çıkarır çıkarmaz bir takas teklifi geldi Rog Strix 1660Tİ ile. Sizce bu takas mantıklı mıdır ya da ekran kartını test etmek için hangi programları kullanmalıyım ? Adam miningciymiş sanırım ve bu saçma teklifin kafamı kurcalaması bu...
  6. ErcüCeran

75 Hz Curved Monitör Önerisi

Arkadaşlar bana curved ıps ya da va kesinlikle tn panel istemiyorum 24 inch 75 hz göze hitap eden hatta mümkünse beyaz bir monitör önerebilir misiniz ? Bir türlü bulamadım. İlla beyaz olmak zorunda değil ama çerçeveleri vs. ince olan bir monitör olsa en azından çok güzel olur. Bütçe 1100-1300
  7. ErcüCeran

Tenda V1200 Alınır Mı ?

Son günlerde Türk Telekom'un verdiği modem kafayı yedi büyük Wi-fi sıkıntıları çekiyorum acaba bu modem fiyatı bandında güzel 100 mbps interneti çok rahat kaldırabilecek pek ısınmayacak 6-7 kişilik bir evi idare edebilecek modem önerileriniz var mı ? Not: Kullandığım internet 100 Mbps
  8. ErcüCeran

Monster Laptop Alınır Mı ?

Merhaba herkese Monster markalı özelleştirerek bir laptop almak istiyorum almak istediğim laptopun linkini de buraya bırakayım. Monster Notebook Linki Samsung M2 ssd ekliyorum 2X8 ram yapıyorum ortalama 8000 liraya denk geliyor, bu bantta başka bir laptop var mıdır böyle ya da Monster...
  9. ErcüCeran

7000-7500 tl bandında sistem tavsiyesi

Arkadaşlar böyle bir bütçe var arkadaşın abisinde ve sistem toplamayı düşünüyor sizce nasıl bir sistem toplanabilir güzel bir rtx sistem olur mu olmasa da güzel sistem dizilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
  10. ErcüCeran

10.000 TL şu an en mantıklı hazır sistem nedir ?

Bİn lira üstü altı olabilir bu fiyata uygun bir hazır sistem var mıdır ?
  11. ErcüCeran

Arctic Freezer 34 ESports Duo Fan Aldım

Bu ürünü aldım arkadaşlar dün akşam hata mı yaptım iyi midir sizce ? 450 liraya aldım bu arada
  12. ErcüCeran

M2 Ssd Vidası Bulabilir Miyim ?

Arkadaşlar ikinci el bir anakart aldım ve anakartımın m2 ssd vida yeri olsa da m2 ssd için vidası yok anakart içinden de çıkmadı aldığım adamla konuştuğumda olmadığını bulamadığını söyledi velhasıl bir m2 ssd vidası bulamaz mıyım ? Anakartım Msi B450M Mortar Max , lütfen bana bir yol gösterin
  13. ErcüCeran

Yeni hdd sonrası cpu kullanımı sürekli 100 oldu.

Arkadaşlar bugün Seagate Barracuda 1TB hdd taktım sisteme ve oyun indirdim sonra farkettim ki cpu kullanımı sürekli 100de ve boşta bile 70 derecelerde geziyor sizce sorun nedir çok canım sıkıldı bu neyden kaynaklanıyor çözemedim bir türlü
  14. ErcüCeran

Kulaklığımın ışıkları açık kalıyor

Anakartım Asus B450 Dragon ve pc kapalı olsa da açık kalıyor ışıklar biostan hangi ayarı kapatmam lazım bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  15. ErcüCeran

Windows çok yavaş açılıyor

Arkadaşlar sistem çok yavaş açılıyor 40 saniye falan sürüyor düğmeye basmamla Windows ekranını görmem arasında. James Donkey Nvme 512 GB m2 ssd MSİ B450M Mortar Max anakart Ryzen 5 1600 Af 3200 mhz 16 gb tuf ram Sizce sorun ne ne zamandır arıyorum bana bir yardım nolur ?
  16. ErcüCeran

Fan bağlantım konusunda kararsız kaldım

Merhaba dostlar biliyorsunuz ki yeni Cooler Master Mb511 kasa aldım fan montajını yaparken anakarta bağlanan pwm bağlantısının üç dişi pin olduğunu gördüm ama Msi B450M Mortar Max anakartımda sys_fan girişleri 4 erkek pinli ben de 3 pin olsa da oraya taktım çalışıyor da gayet ama dört değil ya...
  17. ErcüCeran

Cooler Master MB511 Argb İle Tanışın

Elime geçerse incelemekten zevk alacağımı söylemiştim. O an geldi şimdi. Daha önce de çok tereddütte kalıp bu kasayı mı alayım başka kasa mı alayım sorularıyla hem forumu hem kendimi çok meşgul etmiştim. Artık bu sorular geride kaldı ve elimde çok güzel bir kasa var. İsterseniz benim gibi...
  18. ErcüCeran

Sizde de msi anakartlar yavaş boot ediyor mu ?

Arka portlarda wifi usb adapter takılıyken 42 saniyede açılıyor b450m mortar max anakartım üstelik üstünde m2 ssd var. Çıkarınca adaptörü 22 saniyeye düşüyor ama yine de tatmin edici değil ben 10 saniyeden önce açılsın istiyorum windows 10. Bu anakartla ilgili diye düşünüp bios güncellemesini...
  19. ErcüCeran

150 tl max bütçe ile kaliteli fare

Bu bütçe ile oyunlarda beni rahat ettirecek bir mouse önerebilir misiniz dostlar
  20. ErcüCeran

MB 511 ARGB aldım sonunda

Forumda çok farklı fikirler geldi Dark Guardian Pro alacaktım başta yanına MWE 650 psu alacaktım. Onun yerine Dark Guardian alıp fan kiti almam önerildi mesela en son düşünüp edip Cooler Master MB 511 Argb aldım umarım pişman olmam bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim şu an İtopya'da 1160...
Geri