Arama sonuçları: *

1. Kadirhan Yıldız

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TW 3k Peşin fiyatına 3 taksit itopya

Fifine Ampligame A6TW RGB Yayıncı USB Beyaz Mikrofon Seti Bu A6T modelinin en uygunu anlık daha altı gelir mi sizce alınır mı yerine tavsiye var mıdır bu şekilde uzun kol ve beyaz olanlardan tercihen
  2. Kadirhan Yıldız

❌İndirim Bitti! TRENDYOLDA North Bayou Nb F80 MONİTÖR KOLU SADECE 975 TL 3 TAKSİT

https://www.trendyol.com/north-bayou/nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-p-104372513?boutiqueId=61&merchantId=112597 ACELE300 kodu ile 300 tl indirime ek 40 tl de satıcı indirim kuponu ile 975 liraya vade farksız 3 taksit ile alınıyor kod hızlı biter acele...
  3. Kadirhan Yıldız

Anakartımdaki rgb led girişleri ne işe yarıyor

Herkese merhaba anakartım gigabyte gaming x v2 rev.1.4 modeli anakartın altında ve üstünde resimdeki girişlerden birkaç tane mevcut kasadaki fanlar rgb ancak anakarta bağlı değil kasa üzerindeki düğme ile kontrol ediliyor bu pinlere kasa fanlarını bağlayabilir miyim veya bu anakartın rgb fan...
  4. Kadirhan Yıldız

4000 lira civarı monitör tavsiye, değerlendirme, öneri

Merhabalar bir süredir uygun fiyatlı bir monitör arıyorum. Amacım oyun oynamak değil şu an LG Ultragear 24GN65R-B kullanıyorum ve bir 2. monitör almak istiyorum daha önce de buna benzer bir soru sormuştum ve ondan sonra biraz daha araştırma yapıp şu modellere odaklandım. Kağıt üstünde...
  5. Kadirhan Yıldız

Öneri 2. Ekran olarak nasıl bir monitör almalıyım

Merhabalar, ben 2. ekran olarak kullanmak için monitör arayışındayım. Daha çok video izlemek ya da oyun oynarken dc spotify kullanmak için istiyorum şu anda bu monitörü kullanıyorum. Düşük seviye bir monitör almak mı daha mantıklı olur yoksa yine bu fiyatlara başka bir tane almak mı karar...
Geri