Arama sonuçları: *

• Users: karakaya26
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. karakaya26

Yeni Programlama Dilleri Platformu

Merhaba, c# ile programlama dillerine giriş yaptım. Kendi günlüğümü tutmak ile başladığım düşüncemi bir platform haline getirdim. Öğrendikçe bilgilerimi paylaştığım ve diğer insanların da aynı şekilde yapabileceği bir site hazırlamış oldum. Yorumlarınıza göre haraket edeceğim. Sizce nasıl...
  2. karakaya26

Laptop Batarya Pil Değişimi Sonrası Şarj Almama Sorunu

Merhaba Acer AN515-42-R61C laptobum var. Askerden döndüm batarya şişmiş. Bilgisayar kullanılmadı beklemedeydi. Neyse batarya siparişi verdim. Eskişişen bataryayı söktüm. (Gömülü) Yeni batarya ile pc çalıştı. Fakat Pil %0 ve şarj olmuyor. İnternette gördüğüm her şeyi denedim. Sizce sorun nedir?
  3. karakaya26

Hot Wheels Hızlı ve Öfkeli Koli Açımı

Amatör bir video ile karşınızdayım. Hot Wheels Hızlı ve öfkeli serisi kolisini toplayıp koli açılımı tarzında sessiz bir video çektim. Yorumlarınızı beklerim. :) Videoyu beğenerek ve abone olarak bana destek olabilirsiniz. :)
  4. karakaya26

HOT WHEELS 89 MERCEDES-BENZ 560 SEC AMG

Sizce bu tarz bir video nasıl olmuş? Ufak ufak bu tarz videolar çekmeye başladım. :)
  5. karakaya26

Hot Wheels G Koli Kutu Açılımı

Unboxing Hot Wheels 2023 G case! - Hot Wheels G Koli Kutu Açılımı #hotwheels Selam arkadaşlar Hot Wheels meraklıları için ilk kez bir video çektim. Videoda konuşmuyorum, sadece G koli olarak adlandırılan koli içerisinden neler çıkabilir çıkartıp videoda gösteriyorum. Sizce nasıl yol izlemeli...
  6. karakaya26

Donanım Forum Projesi Hakkında Yorumlarınız - Sizce Nasıl?

Merhaba, Öncelikle reklam amaçlı olmadığını ve asıl amacımın buradan üye çekmek olmadığını sadece forum sektöründe profesyonel bir yol izlemek istediğimi, bu sebeple bu konuyu paylaştığımı unutmadan yorum yapalım. Forum içerisinde henüz Xenforo default temayı kullanmaktayım. Değişecek, default...
Geri