Arama sonuçları: *

• Users: Wrets
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wrets

Antalya merkezde elden iqos satan mağza varmı

Merhabalar antalya merkezde yaşıyorum iqos alıcam ama internette sacma sapan isimli sitelere güvenmek istemiyorum elden satış yapan biryer varmı?
  2. Wrets

biostar b450mhp bios updatede hangisini seçmeliyim

merhabalar anakartıma bios update yapıcam ama izlediğim videolarda herkes farklı birşeyi seçiyor ve kendi anakartımın tam videosunu bulamadım hangisini seçmeliyim?
  3. Wrets

Uzak Masaüstüne Bağlanmaya Çalışırken Hata Alıyorum

Merhaba bir mta sunucusu için vds kiralamıştım dün girdim her şey düzgündü bugu ngirmeye çalışırken bu hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilcek varmı
  4. Wrets

ViewSonic VX2418-P-MHD alınır mı?

Merhabalar; uzun zamandır yeni bir monitör arayışındaydım ve viewsonic markasının bu monitörünü gördüm. Monitör normal 165 hz 1 ms monitör fiyatlarından daha düşük olduğu için çok emin olamayıp size danışmak istedim. sizce alınır mı?? Monitör Linki
  5. Wrets

Eror 5 Erişim Engellendi ((shell execute)) sorununu nasıl düzeltebilirim

mta ya girerken böyle bi hata veriyor yetkililere sordum shell execute sil diyo nası yapçağımıda bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  6. Wrets

İşlemci fanını nasıl temizleyebilirim

İşlemci fanım baya bi tozlandı evde hava üfletebilceğim bi tek saç kurutma makinesi var ama onuda tavsiye etmiyolar nasıl temizleyebilirim?
  7. Wrets

Kaliteli Termal Macun önerir misiniz? ?

fiyatı çok uçuk olmayan max 500 tl fln babalar gibi kaliteli bi termal macun önerir misiniz??
  8. Wrets

Yardım 4k Fiyat Bazında Am4 Performanslı Anakart önerebilir misiniz?

Merhabalar Şuanki Anakartım çok Yetersiz gelmeye başladı çift slot ram yetmiyor ve m2 desteği bile yok 4k fiyat bazında veya 4k yı çok geçmicek şekilde anakart önerebilir misiniz?:)
  9. Wrets

Telefon kontrollu rgb led önerir misiniz?

Uygun fiyata telefon kontrollu rgb led şerit önerebilir misiniz?
  10. Wrets

Steamda oyun oynarken birden tüm oyunlarin sesi gitti

İlkdefa basima geldi internette bi çözüm bulamadim ekran kaydı baslatmistim birden oyunun sesi gitti bi süre sonra baska bi oyuna girdim o oyununda sesi yoktu internetten arastirgimda hicbir sonuc bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
  11. Wrets

Xbox Pc Gamepass için hikaye oyunu önerir misiniz?

Xbox Gamepass üzerinden hikaye tabanlı sıkmayan oyunlar önerebilir misiniz?
  12. Wrets

Razer Deahadder V2 Pro alınır mı?

Selamlar aklımda razer deathadder v2 pro almak var fakat geçenlerde mediamarkta gittiğimde orda v2 x hyper speed vardı ve doku kalitesi berbattı denilebilir plastiği okadarda kaliteli gelmedi v2 proda öyemi acaba ?
  13. Wrets

Cs2 Oyun İçi Tema Rengi Nasıl Değiştirilir?

Bazı kanallarda görüyorum şu alt kısmı farklı farklı renkler yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı ?
  14. Wrets

NVIDIA ekran kartlı pc önerir misiniz?

Bütçe : 12.000 biliyorum bu bütçeyle amd ekran kartı almak daha mantıklı ama amd ekran kartıyla wattman vb. çok sıkıntılar yaşadımve bida almamaya yemin enttim cs2 60 fps oynatsa yeter :)
  15. Wrets

R7 250 Wattman Sorunu

Selamlar. R7 250 bir ekran kartına sahibim fakat kaldırıp rahça açabilceği oyunlarda bile wattman hatasıyla karşılaşıyorum youtubedekei çözümlerin hiçbiri driver uygulamasında yok (frekans değeri değiştirme vs.) yardımcı olursanız sevinirim
  16. Wrets

Uygun fiyatlı masa önerebolirmisiniz

Merhabalar uygun fiyatlı 2-3 monitör sıgabilcek bi masa önerebilirmisniz siyah veya tonunda bir şey olursa sevinirim
  17. Wrets

RTX 2070 ekran kartlı hazır sistem önerisi

Merhabalar RTX 2070 ekran kartlı bir hazır sistem önerebilir misiniz? ?
  18. Wrets

Kasama sıvı soğutma uyarmı

merhaba VENTO VG10F model bir kasa kullanıyorum ryzen 5 5500 işlemcime sıvı soğutma takmak istiyorum bu kasaya uyarmı acaba ?
  19. Wrets

İntel Destekli Anakart önerir misiniz?

Rtx 3060 ve intel i3 12100f li bir kasa toplicam uygun fiyatlı m.2 dfestekli anakart önerir misiniz?
  20. Wrets

Uygun Termal Macun Önerisi

merhaba ryzen 5 5500 ile i3 12100f için uygun fiyatlı 4 gramlık macun önerebilrmisiniz 2 bilgisayarda kullanacağım
Geri