Arama sonuçları: *

• Users: Thee7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Sistemim Ne kadar Eder?

Ekran kartı: sapphire 6700 xt pulse İşlemci: amd r5 5600 Ana kart: asus prime b550m k Ram: 2x8 kingston fury 3600 mhz ddr4 Kasa: deepcool cc560 750w kasa(psu bozuldu 650w sıfır kasa taktım yeni) Ssd: 980 evo 1 tb Soğutucu: deepcool ag400 Garantileri hala devam ediyor çok olmasa da parçalarım...
  2. T

3 bin tl ye klavye önerisi

Klavye almak istiyorum mavi switch istemiyorum. FGG Madlions MAD60/68 Klavye bunu beğenmiştim tabi kalitesini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz klavye öneriniz nedir
  3. T

5000 tl ye monitör önerisi

Selamlar, genelde valorant tarzı fps oyunları oynuyorum ara ara da hikayeli ve diğer oyunlar oynuyorum. Bütçem 5k monitör önerir misiniz? 24 inç ve ips istiyorum
  4. T

20k ya tablet önerisi

Diş okuyorum hem okul için arada bir de oyun için ama genel okul slayt için tablet bakıyorum. İnternetten biraz baktım tab s10 fe plus ı gördüm. Pek anlamıyorum sizlerin önerisi nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen
  5. T

1500 tl mikrofon önerisi

Ortalama 1.5k civarı fp mikrofon önerir misiniz
  6. T

Süpürge makinesi önerisi

Dikey olmayan kaliteli bir süpürge makinesi arıyorum. 7 ile 10 bin arası bütçem var önerebileceğiniz bir şeyler var mı
  7. T

Dramli 1TB SSD ÖNERİSİ

Fiyatı çok olmadan dramli güzel bir ssd arıyorum, laptop için. Yardımcı olur musunuz?
  8. T

G helper ayarları nasıl olmalı

Asus TUF A15 4060 2023 modelini kullanıyorum. G Helper kurdum, sınırlama ve soğutma ayarlarını nasıl düzenlemem gerekir, yardımcı olur musunuz?
  9. T

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi lütfen.

Telefonum Iphone 16 Pro Max bütçem en fazla 3,5K. Telefonumla uyumlu kulaklık öneriri misiniz, lütfen.
  10. T

Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060

Dün vatan da indirime girdi 32800 e aldım. Herkes bir yorum yapıyor ama bu fiyat için iyi midir iptal edeyim mi? Kullanılır mı sizce
  11. T

35-40k bandın da laptop önerisi

35-40k arası laptop almak istiyorum, amacım oyun oynamak. Ek işler için de kullanacağım ama zaten onlar için işimi görür. İyi ve F/P bir laptop varsa 45k'ya kadar çıkabilirim. Yardımcı olur musunuz, lütfen teşekkür ederim.
  12. T

Laptop önerir misiniz

Laptop alacağım, net bir bütçem yok. Masaüstü sistemlerle kıyaslandığında, fiyat-performans açısından tatmin edici bulmuyorum. Ancak yine de fiyat/performans (FP) ürünü arıyorum. Minimum RTX 4060 ekran kartına sahip bir laptop almak istiyorum. Bu doğrultuda tavsiyede bulunabilir misiniz...
  13. T

Kule tipi soğutucu önerisi

Ryzen 5 5500 için güzel bir soğutucu önerir misiniz? RGB'li olursa güzel olur.
  14. T

Çözüldü✓ 40K ortalama bütçem var. Taksit seçeneği olan en iyi laptopları önerir misiniz.

Aklımda şu anda bu var. 6 taksit seçeneği sunuyor 39K
  15. T

Çözüldü✓ Monitörde Görüntü Sorunu – DisplayPort Görüntü Vermiyor, HDMI Kısıtlı Çalışıyor

Arkadaşlar selam, Daha önce birkaç kez yaşadığım ve bugün tekrar karşılaştığım garip bir görüntü sorunu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Durumu özetlemem gerekirse: Monitörüme DP (DisplayPort) kabloyu taktığımda hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ekran direkt dinlenme moduna geçiyor. Ancak...
  16. T

Steam Hesabımın Fiyatını Belirlememe Yardımcı Olur musunuz? (Listeli İçerik Aşağıda)

Biliyorum, Steam satışları genelde çok sağlıklı değil; ancak hesabımı yakınımdaki birine devretmeyi düşündüğüm için bu konuda sıkıntı yaşamayacağım. O yüzden sizden ricam, elimdeki oyunlara göre en ideal fiyatı belirlememe yardımcı olmanız. SteamDB gibi siteler bana çok organik gelmiyor, daha...
  17. T

4060-4070 Ekran kartlı laptop önerisi

Net bir bütçem yok 4070 lerin bazı modelleri düşebiliyor o yüzden yazdım. Ortalama olarak 4060 lı laptop arıyorum yardımcı olur musunuz? Oyun, iş ve genel kullanım için alıyorum 50 serisi ekran kartlı beklemek mantıklı mı?
  18. T

IdeaPad 1 151GL7 Laptop Tyре 82V7 alınır mı

IdeaPad 1 151GL7 Laptop Tyре 82V7 2. El 17 ay garanti var 6 bin tl alınır mı
  19. T

Elden Ring CO-OP için mod önerir misiniz?

elden Ring Seamless Coop diye bir co-op indirdik ancak şöyle bir hata verdi ve redditte denememe rağmen hiçbir çözüm işe yaramadı. yardım eder misiniz lütfen. Seamless coop steam datagram relay error - sözünü ettiğim hata
  20. T

AULA F75 IŞIK MODU DEĞİŞMİYOR

aula f75 siyah renk almıştım az önce geldi ama ışıklarının modu değişmiyor
Geri