Arama sonuçları: *

1. xkingfishtrx

Win 11 güncelleme sonrası donmaya başlaması

Windows 11 son gelen güncelleme sonrası bilgisayarı kapatıp açtım ve donmaya başladı ve bilgisayardan bakım sonrasında son birkaç gündür ses gelmeye başladı.Bakımdan gelmesi yaklaşık 1 ay oldu geldiğinden bugüne kadar böyle bir sorun yoktu
  2. xkingfishtrx

En İyi Tarayıcı hangisi ?

Merhaba herkese. Brave mi daha iyi, yoksa Edge, Chrome, Opera mı kullanış bakımından?
  3. xkingfishtrx

Call of Duty Vanguard Alınır mı?

Steam indirimden Call of Duty Vanguard alınır mı ? Yoksa başka bir oyun önerisi olan var mı
  4. xkingfishtrx

Twitch Reklam Engelleme

Merhabalar herkese.Twitch reklamlarını engelleyebilmek için kullanabileceğim adblock önerisi var mı?
  5. xkingfishtrx

F/P Mikrofon-Kulaklık önerisi

F/P olarak önerebileceğiniz kulaklık-mikrofon öneriniz var mı?
  6. xkingfishtrx

Lenovo G80B alınır mı ?

https://www.trendyol.com/lenovo/g80b-oyuncu-kulakligi-7-1-surround-rgb-gurultu-engelleme-mikrofonlu-kulaklik-gaming-pc-psx-xbox-uyum-p-829297578 Linkteki kulaklık alınır mı ? Nasıl sizce
  7. xkingfishtrx

Cod Vanguard nereden oynayabilirim?

Merhabalar herkese.Cod Vanguard'ı torrentten indirmek mantıklı olur mu?
  8. xkingfishtrx

FM24 Logo ve Yüz Yaması

Agalar FM24 e başladım.Güncel takımların yüz ve logo paketini nereden indirebilirim?
  9. xkingfishtrx

Squad indirimde alınır mı ?

Merhabalar herkese.Squadı önerir misiniz?Alınıp oynanır mı?
  10. xkingfishtrx

Steam kış indirimleri

Merhabalar herkese.Steam kış indirimlerinde alınabilecek FPS-Spor ve Hayatta Kalma oyunları önerisi olan var mı?
  11. xkingfishtrx

RDR 2 İçin Türkçe Yama Önerisi

Merhabalar herkese.Rdr 2 için Türkçe Yama arıyorum da bildiğiniz yama var mı ?
  12. xkingfishtrx

Steam Mafia Trilogy?

Merhaba. Steam indirimde Mafia trilogy alsam sadece oyunlar mı geliyor yoksa yanında DLC paketleri de geliyor mu?
  13. xkingfishtrx

Bu soğutucu alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-ns1000-16inch-180mm-fanli-notebook-sogutucu-ayarlanabilir-stand-pm-HB000017EF0J Zalman zm-ns 1000 modeli Zalmann ürünleri alınır mı? Nasıldır?
  14. xkingfishtrx

Gaming Laptop Soğutucu önerisi

Merhabalar herkese.Gaming laptop için soğutucu önerisi olan var mı?
  15. xkingfishtrx

FC 25 STEAM İNDİRİM ?

Agalar Steam indirimlerinde FC 25 yüzde kaçlık indirime girer?Almayı düşünüyorum da.
  16. xkingfishtrx

FIFA 23 Güncel Kadro Yaması

FIFA 23'e Bu seneki güncel transfer kadro yamasını nereden indirebilirim?
  17. xkingfishtrx

Discord Better Güvenilir mi?

Merhabalar. Better Discord güvenilir mi? Yasak mı? Nasıl bi uygulama
  18. xkingfishtrx

Windows 10 mu 11 mi?

Merhabalar.Sizce Win 10 mu yoksa 11 mi ? İşlemci i5 12500h ram 32 gb 1 tb m2 ssd
  19. xkingfishtrx

Bf 1 mi Bf 5 mi hangisini oynamalıyım?

Merhabalar.Sizce aktiflik bakımından Bf 1 mi yoksa Bf 5 mi hangisini oynamak mantıklı?
  20. xkingfishtrx

Arma 3 Güncel Olarak Alınıp Oynanır mı?

Selamlar.Arma 3 Alınır mı?
Geri