Arama sonuçları: *

• Users: UnderGoin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. UnderGoin

Asgari ücret tahmini ne kadar olur

benim tahminime göre Asgari ücret en az 27.000 TL en fazla 28.500 TL arasında bir şey olacak iş yerleri de onu 30 a tamamlayacak tahminim bu yonde
  2. UnderGoin

Foruma İlk Girdiğinizde Ne Tepki Vermiştiniz ?

ben bilgisayar toplayacağım zaman vidonun açıklamasında görüp girmiştim o zamana kadar forum nedir ne değildir bilmezdim girdiğimde bi baktım sıcak fırsatlar var aha ben köşeyi dondum ucuza alır satarım dedim battım ve yaklaşık 1 ay boyunca konu açamamıştım konu açma yerini bulamamıştım
  3. UnderGoin

Kargom Kayboldu Aras Kargo

Bu ürün satin aldım Aras kargoya verildi salı günü eve geldiler fakat evde olmadığından teslim alamadim arayıp sordum yarın dağıtımamı cikcacak yoksa şubeden mi teslim almak gerekli dedikleri şey size gelen linkten ya şubeden teslim al ı seçin yada otomatlar dan almayı bende otomatı seçtim...
  4. UnderGoin

Küfürden Uyarı Yemekten sıkıldım

Küfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.
  5. UnderGoin

Hangi telefonu almalıyım

şuan redmi not 12 pro yd kullanıyorum artık her şeyi bozuldu değiştirme kararrrrı aldım aklımda bi fiyat yok ama gidip bi telefona 20 30 k vermek istemiyorum zoruma gidiyor önerileriniz nelerdi f/p telefon olsun istiyorum fiyatının hakkını versin kısaca kasımda fiyatlar çok fark eder mi...
  6. UnderGoin

2.el araç alırken dikkat etmem gerek şeyler

dostlar aracı zaten almadan once net bi ekspertize sokucağım ben sadece noter işlemlerini merak ettim bildiğiniz gibi satıcı güvenli, odem eoluşturuyor bana kod geliyor bend eonu güvenli odeme seçeneği ile odeyeceğim ben bunu yaptıkdan sonra adam bana arabayı vs devretmesse nasıl işliyor...
  7. UnderGoin

Dinden yavaş yavaş uzaklaşıyorum

Son 2 ay içinde dinden yavaş yavaş uzaklaşıyorum önceden 5 vakit kıldığım namazları şimdi hiç kiomiyorum son 4 cumaya gitmedim aslında bunları yapmak istiyorum ama bu şey beni uzaklaştırımaya çalışıyormuş gibi hissediyorum Müslüman olmaktan gurur duyardimdim şimdi hiçim heves yok alışkanlık...
  8. UnderGoin

😑😑😑 İtiraf Ediyoruz 😑😑😑

hergün 1 itiraf yapacağım 09.10.2025 forumda çok kişiye mesaj yazmaya üşendiğim için herkesin yorumunu beğeniyorum 10.10.2025 bi konu hakkında net bilgim olsa bile biri konudan sallar diye cevap vermiyorum 11.10.2025 guruplardaki mesajı okumama rağmen okumadım diyorum ( muhabbete girmemek için...
  9. UnderGoin

Şu geçirmez spor ayakkabı varmı

Biraz araştırdım ama pek faza model bulamadım önerilerinizi bekliyorum kadın ayakkabısı olacak 4000 bütçe
  10. UnderGoin

Atlet Giyiyorum musunuz?

Dostlar şahsen ben 10 yaşından beri giymiyorum atlet çok rahatsız ediyor beni
  11. UnderGoin

Takip edilmesi gereken guruplar

wp ve telegramda indirim gurupları oluyor tabi hepsi sponsorlu ürün paylaşıyor gerçek indimleri yayınlayan guruplar varmı
  12. UnderGoin

Shein güvenilir mi? ????

aliexpress ve temu ya hakimim ama shein gibi farklı yerler açılmış bunlarda gümrük sıkıntıası vs oluyormu nasıl işliyor kupon kodu vs varmı
  13. UnderGoin

Hastanelerde Neden Doktor Yok

2 gündür gözüm kızarıp kaşınıyor ve içinden bissuru çapak çıkıyor anlamsız bir şekilde ilk yun iadarr ettim. Bu akşam çok fazla kaşıntı vs oldu gece 3 de uyudum Sabah 7 de okul için kalktim ama kalktığımda gözüm morarmış kızarmış kasiniyo çapak vs çıkıyo gozuku açamıyorum yıkıyorum ve geçmedi...
  14. UnderGoin

Ehliyet Sınavını Geçemiyorum

A1 ehliyeti almak için kursa yazılacağım ama her gün yapılan sınavları kendim evde yapıyorum 50 sorudan 20 yanlış yapıyorum bunu asla 15 ve aşşağısına düşüremiyorum çoğu yanlış yaptığım şeyler ilk yardım ve soruyu dikkatsizce okuma soruları ehliyet cenk hocanın uygulamasından cözüyorum bu...
  15. UnderGoin

Mezarınızı Kimin Kazmasını İsterdiniz

Mezarımı Güzel Kızlar Kazsın lo lo https://open.spotify.com/intl-tr/track/5EQyFki3DzgDeAFD9yzdaR?si=982e2ccbe0a04557
  16. UnderGoin

Dernek de işe başlanır mı ?

kuzenime bi tane dernekden ik olması için iş teklifi geldi evleri gezip kime yardım verilip kime verilmeyeceğini seçiçek kendisi staj olarkada bunu yapmıştı zaten sosyoloji okudu bitirdi 4 gün sonra görüşmeye gidicek bu iş yapılır mı maaşları nedir Güncelleme : Bu gün görüşmüş 3 ay40 k...
  17. UnderGoin

Motor Almak İçin biraz daha beklemelimiyim

Arkadaşlar malum kış geliyo kışında fazlaca kampanya yapiyorlsr bu kanpanyalar ne zaman başlar çok bı fiyat farklı olurmu ehliyeti Ocak ayında alacağım yazıldım şimdiden beklemelimiyim 100 k bütçem var canta işli scooter motor Almak istiyorum Öneriniz varsa bekliyorum
  18. UnderGoin

Sürücü Kursu Ücretleri

2 ay sonra a1 ehliyete yazılmak istiyorum ama kurs ücretlerini bilmiyorum kimi yer 10 k diyo kimi 15k istanbul anadolu yakasında yaşıyorum ortalama fiyatlar ne nerde ucuza kapatabilirim aralık ayında kayıt yaptırıp ocak ayında ehliyet almak istiyorum
  19. UnderGoin

Spotify Listelerini alalım

biraz değişik ama arkada çalınca akıyo
  20. UnderGoin

Fivem topluluğu kurma

Fivem GTA nın RolePlay Sunucularını bulundurduğu bir platform Bilen bilirki çoğu fivem oyuncusu dini,milli, ailevi, çok ağır küfürler ediyorlar ve ben böyle insanlara oyun oynayıp arkadaş olmak istemiyorum kendi gururuma yediremiyorum bunu. ve bunun için genel olarak terbiyeli birbirine...
Geri