Arama sonuçları: *

• Users: efztrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. efztrk

Yardım Hiçbir cihazda Google servislerine erişemiyorum

Merhaba bugün sabahtan beri telefonumdan mobil veri ile youtubeye giremiyordum az önce WiFi bağlantım teknik bir sorun sebebiyle kesildi ve bilgisayara da bu sebeple mobil internetimi bağladım yine de youtubeye erişemedim telefondan açmak için uğraştım olmadı ardından play storede güncellemeleri...
  2. efztrk

YKS başvurusu için kimliğe fotoğraf ekleme süreci

Selamlar son başvuru tarihi 3 mart olan YKS sınavı için kimliğimi fotoğraflı olacak şekilde yenilemek istiyorum şu anda kimliğimde fotoğraf yok değiştireceğim cuma günü kimliğime fotoğraf ekletsem pazartesi gününe kadar başvuru yapabilir miyim? kimlik kartının fiziksel olarak elime geçmesi mi...
  3. efztrk

Mediamarkt alışveriş sorunu

Selamlar media marketten bir ürün almaya çalışıyorum 4 farklı kart ile ve değişik hesaplarla ödeme yapmayı denedim ancak her seferinde Ödeme reddedildi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. şeklinde bir hata alıyorum hem banka ile hem de media marketin müşteri temsilcisi ve mağazası ile görüştüm...
  4. efztrk

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar ANC özelliği iyi olan bassları kuvvetli ses kalitesi iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum çok fazla seçenek var tavsiye verirseniz çok sevinirim. Bütçem maksimum 3500 tl
  5. efztrk

Forza Horizon 5 kasma sorunu

Merhaba Forza oynarken ilk 5-10 dakika 165 fps sabit alıyorum ancak daha sonra fps 50 ye ardından bir 5dk sonra 30 a sonra da 15 e düşüyor ve ekran kartı kullanımı giderek düşerek 25e kadar geriliyor sistemim 3060Tİ - R5 5600 defalarca silip yüklememe internetteki çoğu yöntemi denememe rağmen...
  6. efztrk

Fifine k658 alınır mı

Merhaba bir mikrofona ihtiyacım var bütçem 1500TL bu fiyata aliexpressten fifine k658 modelini buldum kuponla birlikte 1400e düşüyor sizce fiyatına değer mi başka öneriniz var mıdır?
  7. efztrk

Şu anda sıfır araba almak mantıklı mı

Merhabalar şu anda elde bulunan aracı satıp birikmiş parayı ekleyip sıfır bir araba almak mantıklı mı ilerleyen aylar ve seçim sonrası adına otomotiv piyasası için tahmininiz nedir? kurlar bu kadar hızlı yükselirken araç fiyatlarına aynı derecede yansır mı parayı yatırımda tutmak daha doğru bir...
  8. efztrk

Öneri 1tb SATA SSD Önerisi

Merhaba anakartım A520 mh uzun yıllar gidebilecek sorunsuz bir sata ssd arıyorum bütçem 1.5K
  9. efztrk

Akıllı telefonun menşeinin önemi

Merhaba bir sorum olacak 2 adet aynı marka ve model telefon var örneğin biri çinde biri vietnamda üretilmiş bu iki cihaz arasında kamera batarya ekran... gibi özelliklerde herhangi bir farklılık olur mu? Pazar günü vatan mağazasından s24 plus aldım menşei çin ancak aynı cihaz teknosada vietnam...
  10. efztrk

S24 PLUS VE TAKAS HAKKINDA ÖNERİ

Merhabalar bugün s21plus 128gb telefonu samsungun desteği ile birlikte 21.000 TL'ye verip 25.000 tl ye s24plus 256gb aldım sizce doğru bir karar mı hala vazgeçme hakkım var ne dersiniz? s24 plusta exynos işlemci kullanılıyor ancak s21 plusta da exynos vardı ancak 1.5 senelik deneyimimde hiçbir...
  11. efztrk

İPad pro batarya (ekran) süresi

merhaba 2 gün önce ipad pro 11 aldım ancak bataryası çok hızlı bitiyor 1 saatte yüzde 30luk bir batarya eksilmesi var bu normal midir yoksa benim cihazımda mı problem var
  12. efztrk

SİZCE APPLE ÜRÜNLERİNE ZAM GELİR Mİ

Merhaba az önce ipad sipariş etmek için siteye girdiğimde satış olmadığını gördüm sizce zam gelir mi eğer gelmezse 20k ya air 64gb ve kalem mi yoksa 27k ya pro ve kalem mi
  13. efztrk

Öneri Samsung galaxy tab s9 vs ipad air 5. Nesil

Merhaba daha önce de konu açmıştım tekrar fikir almak istedim sizce öğrenci indirimi ile tab s9 12/256 olan versiyon + lansmanı özel kampanyayla galaxy buds 2proyu toplam 19400 TL'ye almak mı yoksa öğrenci indirimi ile ipad airi 64gb versiyonu 2. Nesil kalem hediyesi ile 19500 TL'ye almak mı daha...
  14. efztrk

ipad air 5 vs ipad 10. nesil....

Merhabalar uzun yıllar gidebilecek bir tablet almak istiyorum 10ç nesil ile air 5 arasında yaklaşık 2 bin tl fiyat farkı var sizce değer mi başka tablet öneriniz var mı bana air mantıklı geliyor sizce 17k ya air alınır mı?
  15. efztrk

bağlama tavsiyesi 2k bütçe

merhaba sıfırdan bağlama çalmayı öğrenmek istiyorum 2k bütçe ile hangi bağlama alınabilir ve youtube vs yerlerden öğrenilebilir mi?
  16. efztrk

Maksimum 1300 tl mouse önerisi

merhaba mouse bakıyorum benim için en önemli kriter hafif ve wirelles bir mouse yardımcı olursanız sevinirim. @Greewe
  17. efztrk

steam yaz indirimleri oyun tavsiyesi

merhabalar max 1000tl ye nasıl bir sepet oluştururdunuz ben uncharted gow rdr2 almayı planlıyorum önerileriniz nedir
  18. efztrk

nays kart sim kart sorunu

merhabalar sim kart değiştirdikten sonra nays kartla alışveriş yapmaya çalıştığımda sim kart değiştiği için kod gönderemiyoruz diyor müşteri hizmetleri de direk iş bankası şubesine gitmemi söyledi parayı da gönderemiyorum ne yapmalıyım
  19. efztrk

Kablosuz mouse önerisi

Merhaba maksimum 1500 tl bütçe ile kablosuz mouse arıyorum şimdiden teşekkürler
  20. efztrk

2-2.5 bin tl klavye önerisi

merhaba mümkünse tkl kablosuz güzel bir klavye arıyorum daha önce de konu açtım ancak o konudaki klavye bitti yardımcı olursanız sevinirim.
Geri