Arama sonuçları: *

• Users: haritaci41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Amazon 3. Taraf İade Süreci

Arkadaşlar Merhaba; Bu şekil konu tam ayrıntılı bulamadım ne yapcağımı da anlamadım. Monsternotebook satıcısından monitör aldım iade etmek istiyorum iade süreci başlattım ama daha önce hiç böyle iade yönergeleri vs çıkmadı. adamlara da yazdım saçma sapan cevap veriyorlar otomatik mesaj gibi...
  2. H

Steam Lisans Sorunu ve proton hatası

Arkadaşlar Selamlar. .Steam Xbplay uygulamasına girince 15 20 sn sonra hem kablolu hem kablosuz denedim her seferinde ekteki gibi bir hata alıyorum . Farklı internet sunucularında da denedim arkadaşta falan yine aynı sorun . neden olur acaba? Başına denk gelen var mıdır?
  3. H

Steam xbplay kablolu internet sorunu...

Arkadaşlar selamlar. Acayip bir sorunum var araştırdım ama bulamadım böyle bir konu falan. Bu sorunu sadece Steam'e girip XbPlay ile Xbox Cloud sistemini açınca yapıyor 3 5 gündür var bu sorun anlamadım. Normal internette hiç hir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp xplay ile Cloud...
  4. H

Temu iade MNG kargo gönderimi

Arkadaşlar selam. Temudan 2 3 ürün almıştım çocuğa oyuncak elbise gibi bir şeyler. Ama bir tane elbise olmadı Ben açıklandığı gibi gönderilmedi küçük gönderildi O da vergi dahil 700 lira ediyor. Bunu iade etmek istedik biz sonuçta 700 lira az değil MNG Kargo barkod QR kodu verdi . Bu şekilde...
  5. H

Xbox Could Kullanan Arkadaşlar?

Selam arkadaşlar. Xbox Cloud kullananlar bilgi verebilir mi acaba? Servisten Memnun musunuz? Gecikme lag vs gibi durumları ne alemde? Bende almayı denemeyi düşünüyorum PC'ye ama önce bir sormak istedim. Bir de Herhangi bir kablolu dandik kol oluyor mu? İllaki Xbox uyumlu kol mu olmalı yani?
  6. H

Philips Momentum 27M1N3500LS Amazonda 8.399 TL

En uygunuz 9500 falan sitelerde. fiyat gayet iyi gibi https://www.amazon.com.tr/dp/B09RZTVRC9?_encoding=UTF8&tag=dh-forum-bhd-21&ie=UTF8&language=tr_TR
  7. H

Serie X için 2k Monitör önerisi

Arkadaşlar selamlar ... Xbox Serie X monitör 2k alacağım bütçe Max 8.000 TL dahası maalesef yok çıkmıyor. . Öncelikle aklımda ki bir kaç monitör şunlar ne dersiniz bunlara veya öneriniz var mıdır bütçem doğrultusunda.. Acer Nitro UM.JE2EE.P04 : 165 Hz : (Bir kaç kişi baya ghosting var diyor...
  8. H

Xbox Seri S için hangi monitör? (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar selam. Burada yeniyim 10 gündür falanda sıkı takip ediyorum.. Çok konu var biliyorum hpsine baktım nerdeyse ama bir türlü karar veremedim aklımda ki soruyu. Xbox seri S için monitör almak istiyorum. Şuan a101 den 7 sene çnce falan aldığım 55 inç hi level 4k tv ile oynuyorum...
Geri