Arama sonuçları: *

• Users: CLOREN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım RX 7800 XT Undervolt değerleri nr olmalı

Selam aleyküm dostlar rx 7800 xt aldım 1080p için fazla geldi. Boşa fazla elektrik harcamaması için ayar çektim ama rastgele, bu değerler ne olmalı?
  2. C

Yardım ASUS ROG STRIX AURA GÜÇ KAYNAĞI ELEKTRİK SESİ

Dostlar merhaba ASUS ROG STRIX AURA 750W PSU aldım yeni çıkanlardan ve psuyu fişe taktığımda pc açık değilken bile eltrik sesi geliyor ve hafif bi elektrik kaçağı var gibi pcyi açıyorum elektrik sesi biraz daha artıyor ne yapabilirim coil whinemi vardır stok yok değişime göndersem değişmezde...
  3. C

Öneri 650W PSU VE KASA TAVSİYESİ

Merhaba dostlar sistem işlemcim amd ryzen 5 7600 ekran kartım RX 7600 buna uygun 650w civarı psu ve kasa aramaktayım dün deepcool pk750d modelini aldım ama bozuk çıktı başka ne alabilirim aradığım özellikler; Kasa fan hızları ben kendim ayarliyabileyim ve psu yük altındka değilken fan dönmesin.
  4. C

RX 6800 İNTEL İ5 sistem tavsiyesi

Dostlar anakart 2 m.2 slotlu olması gerek bide fiyat 20 22 bin falan olsa iyi olur. Ne alabilirim?
  5. C

21000TL Sistem önerisi

Dostlar en az rx 6800 ve intel i5 bir sistem istiyorum hangi hazır sistemi alabilirim.
  6. C

22000TL Sistem tavsiyesi

Dostlar 1 haftaya alıcam monitör + kasa olmak üzere alıcam (kredi kart ile alıcam 1 kuruş artır deseniz bile artıramam) birde üniversite ogrencilerine vergisiz pc falan deniyor o ne zaman olur seneyemi kalir yoksa bu ay içinde olurmu, beklemelimiyim?
  7. C

Android Teknosa Aldiğim Telefon Ayipli Çikti

Dostlar teknosadan internet sitesinden bi telefon aldım daha 6 ay olmadı telefonun sol üst kısmından kasa ile ekran ayrılmaya başladı. Bunu ayıplı mal olduğu için değiştirebilirmiyim. Ve en kısa sürede olması için ne yapmalıyım.
Geri