Ürünü arkadaşım aldı monitörü başka monitör ile değiştirdik ama yine aynı hataları veriyor sorun ekran kartında olabilir diye düşünüyoruz kabloları vesaire değiştirdik mağazadan aldığımızdan orada test ettik bir sıkıntı çıkmadı yardımcı olabilir misiniz
https://streamable.com/xhl1n6
120 hz ekranlı telefonum ve 144 hz monitörüm var tablet 90 hz ama ana ekranı sağ sola hızlıca geçince kasıyormuş hissi veriyor 90 hz olmasından dolayı mı yoksa hz kaybı mı oluyor anlamadım bu normal mi
Ehliyet harcını yatırmak istiyorum atm'den şu anki fiyat ile 7438 TL 7440 TL yatırmama rağmen para iadesi yapıyor ziraat,halkbank ve finansbank ile nasıl yatırabilirim bu miktarı başkasının ziraat hesabından yapılabiliyor mu?
Arkadaşlar 300-400 bin arası önerebileceğiniz araba var mı aklımda mazda 3 2004-2010 modelleri var 2000 model aşağısında araç istemiyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar kalabalık bir aile değiliz f/p bir ürün arıyorum 2 bin TL verebilirim beğenirsem biraz daha bütçemi arttırabilirim başka bir öneriniz varsa alabilirim
Arkadaşlar 2000 TL bütçem var orijinal krampon olmasını isterim ama bu fiyat aralığında pek bir şey yok gibi mrc krampon dan almayı düşünüyorum sizin önerileriniz varsa alabilirim? 43-44 numara giyiyorum
Soru başlıktadır çözümü halledemedim bir türlü docp ile 3600 mhz çektiğimde bilgisayar kendini 2-3 defa kapatıyor sonra eski haline geri dönüyor yardımcı olabilirseniz çok iyi olur