Arama sonuçları: *

• Users: LokmanBey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LokmanBey

Yeni monitörde aldık ekran gidip geliyor hata veriyor

Ürünü arkadaşım aldı monitörü başka monitör ile değiştirdik ama yine aynı hataları veriyor sorun ekran kartında olabilir diye düşünüyoruz kabloları vesaire değiştirdik mağazadan aldığımızdan orada test ettik bir sıkıntı çıkmadı yardımcı olabilir misiniz https://streamable.com/xhl1n6
  2. LokmanBey

Samsung tab a9 plus kasıyor gibi?

120 hz ekranlı telefonum ve 144 hz monitörüm var tablet 90 hz ama ana ekranı sağ sola hızlıca geçince kasıyormuş hissi veriyor 90 hz olmasından dolayı mı yoksa hz kaybı mı oluyor anlamadım bu normal mi
  3. LokmanBey

EHLİYET HARCINI YATIRAMIYORUM ?

Ehliyet harcını yatırmak istiyorum atm'den şu anki fiyat ile 7438 TL 7440 TL yatırmama rağmen para iadesi yapıyor ziraat,halkbank ve finansbank ile nasıl yatırabilirim bu miktarı başkasının ziraat hesabından yapılabiliyor mu?
  4. LokmanBey

20 BİN TL BÜTÇE TOPLAMA VEYAHUT HAZIR SİSTEM ÖNERİLERİ

Selamunaleyküm arkadaşlar toplama bilgisayar kısmında ddr5 bir sistem topladım ama belki ona eş değer hazır sistemler vardır bütçe esneyebilir
  5. LokmanBey

CSDE ELDİVEN ÇIKARTTIM NE YAPARSAM İYİ OLUR

ELDE TUTMAK YA DA SATMAK MI MANTIKLI YOKSA BIÇAK VESAİRE ALMAK MI
  6. LokmanBey

AM4 SOKET İÇİN ALINABİLECEK EN İYİ İŞLEMCİ

ARKADAŞIM İÇİN CSGO'DA EN İYİ FPS DEĞERLERİ VEREBİLECEK İŞLEMCİ ARIYORUZ
  7. LokmanBey

yazılı ehliyet sınavını geçmem için video ve site önerisi

Önceki sınavda 2 puan ile kaçırdım şimdi işimi garanti almak istiyorum video ve linkleri atabilirsiniz
  8. LokmanBey

300-400 bin arası alınabilecek araba

Arkadaşlar 300-400 bin arası önerebileceğiniz araba var mı aklımda mazda 3 2004-2010 modelleri var 2000 model aşağısında araç istemiyorum şimdiden teşekkürler
  9. LokmanBey

500 TL HOPARLÖR ÖNERİSİ

Bilgisayarda kullanılacak temiz ses ev bass verirse iyi olur bu fiyat banında önerilerinize açığım
  10. LokmanBey

Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar marka takıntılı değilim sesi düzgün kulaklık mikrofonu güzel olan kulak içi arıyorum bütçeyi aşabilirim ürüne göre
  11. LokmanBey

Anneler günü için airfryer önerisi

Arkadaşlar kalabalık bir aile değiliz f/p bir ürün arıyorum 2 bin TL verebilirim beğenirsem biraz daha bütçemi arttırabilirim başka bir öneriniz varsa alabilirim
  12. LokmanBey

Futbol krampon önerisi?

Arkadaşlar 2000 TL bütçem var orijinal krampon olmasını isterim ama bu fiyat aralığında pek bir şey yok gibi mrc krampon dan almayı düşünüyorum sizin önerileriniz varsa alabilirim? 43-44 numara giyiyorum
  13. LokmanBey

İnceleme LOGİTECH DRIVING FORCE GT DİREKSİYON SETİ

ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÜRÜNÜN MOTOR SESİ https://voca.ro/15Oi3FpkEJJz DİREKSİYON VİTES PEDAL ÜZERİNDE TUŞ TAKIMLARI ÜST VE ALT BAKIŞ DİREKSİYONUN KALİBRESİ https://streamable.com/031wmx?src=player-page-share ÜRÜNÜN PEDAL SERTLİĞİ...
  14. LokmanBey

5000 TL İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

Logitech dfgt almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı?
  15. LokmanBey

Rampage v900s forza horizan 4 direksiyon ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar ürünü satana kadar kullanmak istiyorum biraz bir kaç ayar denedim ama tutturamadım tam yardımcı olabilecek var mı?
  16. LokmanBey

ASUS ROG X570-E GAMİNG ANAKARTTA RAM HIZI ATTIRAMAMA

Soru başlıktadır çözümü halledemedim bir türlü docp ile 3600 mhz çektiğimde bilgisayar kendini 2-3 defa kapatıyor sonra eski haline geri dönüyor yardımcı olabilirseniz çok iyi olur
  17. LokmanBey

Asus rog x570 e-gaming ram mhz ayarlama

Ram mhz attırımı yapamıyorum doc 1708452061 Xmp üzerinden denedim olmadı hata veriyor
  18. LokmanBey

Bisiklet için aksesuar ve benzeri ürün önerisi

soru başlıktadır
  19. LokmanBey

Bisiklet kilidi önerisi

Sağlam ve dayanıklı olursa iyi olur bütçe 0-200 arasında önerilerinizi alabilirim
  20. LokmanBey

İnceleme Gamepower Wraith Kasa İncelemesi

TEKNİK DETAYLAR - Kasa Tipi Mid-ATX - Desteklenen Anakart Tipleri ATX / Micro ATX / ITX - Kasa Ölçüleri 18,5x39,5x45cm - Brüt Ağırlık 4.7KG - Net Ağırlık 5.7KG - 3.5'' HDD Kapasitesi 2 - 2.5'' SSD Kapasitesi 2 - Ön Fan 3x12cm (Dahili) - Arka Fan (Egzos) 1x12cm (Dahili) - Üst Fan 2x12cm...
Geri