Arama sonuçları: *

• Users: SajinNord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SajinNord

Gpu fiyatları düşer mi

Nisan ayında maaşım yattığı gibi 33500 tlm olacak i5 14400f tray, alacağım b760 anakart ddr4 aldım zaten kule tipi soğutma aldım ramler eski sistemden ssd de aynı şekil sadece gpu işlemci ve psu alıcam bugün yanlışlıkla eski psu mu sökeyim derken kasamın tüm vidalarını söktüm yerleri nereydi...
  2. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yeni sisteme geçiyorum ssd yi yuvasından çıkaramadım ne kadar çekiştirsem dahi olmadı
  3. SajinNord

Ssd yuvadan çıkartma

Yeni sisteme geçiyorum ssd yi yuvasından çıkaramadım ne kadar çekiştirsem dahi olmadı
  4. SajinNord

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Baylar, hepinize hayırlı forumlar iyi günler. Şu an kullandığım sistemden giderek memnuniyetimi kaybediyorum i3-12100f ve İntel Arc A750 kullanıyorum. Discord vb şeyler açıkken oyunlarda stutter ve fps düşüşleri yaşıyorum bu da oyun deneyimimi haliyle etkiliyor. Sistemimde sadece SSD'mi ve Psu...
  5. SajinNord

Intel Arc A750 resizable bar açık ancak gözükmüyor

Sistemde resizable bar açık. BIOS ayarlarından hallettim. Ancak hiçbir şekilde açık değilmiş gibi gözüküyor. Bu neden oluyordur? Tüm driverlarım güncel Intel Core İ3 12100F | GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 | GoodRam 8GB IRDM X 3200 MHz CL16 DDR4 Single kit ram +2 | INTEL Arc A750 PCI Express...
  6. SajinNord

Oyundan sonra oluşan ekran pikselleşmesi

Oyun oynarken gram problem yok. Oyundan çıkınca ekranda bu tarz bir şeyler oluyor. Bunları da atayım. Pikseller gidiyor hocam böyle ekran kartımı daha yeni aldım oysa Bilgisayarı yeniden başlatınca normal şekilde oyun oynatıyor ve yazabiliyorum. Tabii bilgisayarı masaüstünden kapatamıyorum...
  7. SajinNord

USB PORTLARINDA KENDILIGINDEN OLUSAN ARIZA

Daha önceden yine konu açtım cevap gelemedi. Öncelikle problem şu, bilgisayarın klavyesi mouse'si çalışır durumda. Lakin arada kendiliğinden çalışmayı kesiyor. Klavyenin ve mousenin ışıkları yanıyor ancak tepki yok. Usb portlarından yerlerini değiştirince çalışıyor. Bilgisayarı yeniden...
  8. SajinNord

ANAKART GIRISLERINDE OLUSAN ARIZA

Arkadaşlar Anakart usb girişleri kısmında (Klavye Mouse Kulaklık) temassızlık oluşuyor. Yani klavyem ışıklı bir klavye. Arada klavyenin takılı olduğu usb çalışmıyor ancak klavyenin ışığını açma tuşu normal şekilde çalışmaya devam ediyor. Aynı şeyler Mouse ve kulaklığı taktığım usb girişleri...
  9. SajinNord

Virüslü linklere tıklamak bilgisayara virüs bulaştırır mı?

Konu başlıktaki gibi Virüslü linklere tıklamak bilgisayara virüs bulaştırır mı? Az önce bir linke yanlışlıkla tıkladım sayfa yüklenmeden geri kapattım. Yarın evden gideceğim cumartesiye kadar pc kapalı olacak sizce bir şey olur mu?
  10. SajinNord

Anakart giriş portlarında temassızlık bozulma

Anakart port girişlerinde temassızlık ve çalışmama gibi bir problem var. Ekipmanlarımda (Klavye Mouse Kulaklık) problem yok. Ancak port girişlerinde temassızlık ve çalışmama gibi bir durum var. Sokak aralarındaki bilgisayar tamircilerine de götürmek istemiyorum. Lol oynarken oyunun ortasında...
  11. SajinNord

17-18 yaş boy uzaması

18 yaşına gireceğim mayıs ayında sene olarak 18'im ama yaş olarak halen 17. Boyum 1.70 ve yaşıtlarıma göre hatta yaşımdan küçük kişilerle denk gelince bile benden uzun veya aynı boyda olduğumuzu fark ettim. Genel olarak boyum kısa gibi. Kemik yaşımda küçük olabilir gibi düşünüyorum. El ve kol...
  12. SajinNord

Twitter anasayfa logo

Az önce Twitter'a girdim ve logonun köpek logosu olduğunu fark ettim. İlk defa başıma geliyor normalde kuş logosu olması lazım nedeni nedir?
  13. SajinNord

Arkadaşlık ve arkadaş ortamı

Dün akşam biraz alkol alıp arkadaşlarımın yanına gittim. Bir haftaya yakın bir süredir içimde artık grubumuzda beni istemediklerini düşünmeye başladım. Eskiden sadece erkek erkeğe olduğumuz bir grubumuzdu. Artık aramızda bize eşit oranla kız arkadaşlarda ortama katıldı. Yanlış anlaşılma olmasın...
  14. SajinNord

Dolar kurunda Bilgisayar almak

Öncelikle merhabalar. Genç bir kardeşiniz olarak bir sorum olacaktı. Ben lise son sınıf öğrencisi bir kardeşiniz olarak seneye açıktan üniversite okuyup 8000 veya + olacak şekilde bir maaş alacağım bir işe gireceğim. İyi bir masaüstü bilgisayar sistemi dizmek istiyorum. Ancak şöyle bir korkum...
Geri