Arama sonuçları: *

• Users: Berat068
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Sistem sizce nasıl bazı küçük parçalarıda eklemedim artık webcam mousepad vb

Psu, kasa, sıvı soğutma, fan vb onlarda sıkıntı yok bu parçalar nası? 15 yaşındayım kendim topladım bu hafta içi alıcazda uyumlu çalışırlarmı bi değişiklik lazımmı sizce. (İşlemci kesinlikle intel istiyorum 13700k alıcam ekran kartıda rtx 4080), (Ekipman olarak logitech sevdiğim için alıyorum...
  2. B

Herkese iyi akşamlar sadece konuşmak için bi arkadaş arıyorum

Başlıkta dediğim gibi sadece bu saate yazcak kimse kalmadığı için buraya yazıyorum yani tanımadığımız kişlerle konuşmak herkesi rahatlatıyordur diye düşünüyorum belki güzel bi dotsluk olur bilmiyorum konuşmak isteyen varsa yazabilir
  3. B

Fizik dersi iyi olup yardım edebilcek varmı çok kısa bikaç sorum var

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 9.sınıfım yarın fizik yazılım var hoca sınavda çıkabilcek soruları verdi 5 tanesinden emin değilim lütfen bilen birisi varsa çözebilirmi
  4. B

Rtx 4070 ti msı mı asus mu

Arkadaşlar 4070 ti ekran kartı alcam bütçe fark etmez en iyisi hangisi asus rog strix mi msı suprim x mi ben msı dan yanayım malzeme kalitesi sağlamlığı daha iyi gibi ama asusda oc edition hangisini alayım
  5. B

Sistem nasıl alıyımmı

https://www.gamegaraj.com/urun/berserker/
  6. B

60k bütçeye 4070ti veya 4080 toplama pc

60k rtx 4080 li sistem toplayabilirmisiniz Rtx 4080 16gb 32ram 13.nesil i7 yada ryzen 7700xli Kalan parçalarda özel istek yok monitör klavye vb. dahil değil.
  7. B

İ7 13700k, amd 7700x hangisi (rtx 4070ti veya 4080)

İ7 13700k, amd 7700x hangisi (rtx 4070 ti veya 4080) li sistem için daha uygun ve uzun süre götürür oyun ve yoğun uygulamalardada kullanılcak
  8. B

Çözüldü✓ 75 bin tl gaming laptop forza 5 vs oyunlarda kaç fps alır

75bin tl civarı msı yada asus gaming laptop alıcam rtx 4000 ve intel serili olcak oyunlarda ortalama kaç fps alır 5 sene götürürmü tüm oyunları oynataraktan
Geri