Arama sonuçları: *

• Users: Rozenn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rozenn

Ubisoft Connect Brawlhalla Parayı Çekti DLC Gelmedi

Merhaba, yarım saat önce ubisoft connect üzerinden 260tl'lik brawlhalla dlc'si aldım. İşte buy'a falan tıkladım, alırken bir hata çıktı: olması gerektiğinden uzun sürüyor gibisinden(önceki alışverişimde de aynı hata vardı fakat alabilmiştim). Neyse parayı çekti ama uyarı kaldı, oyuna da...
  2. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Merhaba, bu sene mezuna kaldım, tyt matı(sadece mat) geçen seneden bitirmiştim, ayt mattan eşitsizliğe kadar geldim tyt fen de bitiyor. Ekimin 5’i gibi ayt fene başlayacağım. Demem o ki kalan sürem ve yaptıklarım belli, AYT fizik için 345 sipariş ettim ama biraz daha araştırınca 3D daha mantıklı...
  3. Rozenn

AYT Kimya soru bankası önerisi

Merhaba, ayt kimyada orbital vardı geçen sene 85 sayfasını çözebilmiştim bu sene tekrar hazırlanıyorum, normalde olsa yine orbital alırdım ama zaten bende var. 85. sayfaya kadar da bir yerden test çözmem gerekiyor bunun için yine orbital ayarında bir soru bankası arıyorum yardımcı olursanız...
  4. Rozenn

Bes Yayınları TYT Üniversiteye Doğru denemesinin video çözümü var mı?

Merhaba, Bes yayınlarının TYT Üniversiteye Doğru deneme serisinin video çözümüne bir türlü ulaşamıyorum. Deneme klübüne katıldığım dershane okulizyon.com dan alıyor muhtemelen cevap anahtarını ama arayıp sorduğumda öyle bir uygulamamız yok dediler. Acaba dershane mi bulamadı yoksa bu denemenin...
  5. Rozenn

TYT Fizik Soru Bankası Önerisi

Merhaba geçen sene fizikle barış 5 günlük tyt fizik kampıyla 345 soru bankasını çözdüm bu sene özcan aykınla ilerleyip iyi bir soru bankası çözmek istiyorum soru bankası önerileriniz nedir? fizik netlerim çok kötü değil bu sene tyt fizikte sanırım bir iki yanlışım çıktı ama konuların belli...
  6. Rozenn

TYT Kimya Soru Bankası Önerisi

Merhaba geçen sene temelsiz bir şekilde özet bir kamptan kimya izleyip 345 soru bankasından çözdüm. Bu sene mezuna kaldım kitabın %75 ini çözmüşümdür, şimdi Görkem Şahin ile konu anlatımı dinleyip soru bankası ile ilerleyeceğim. Aydın yayınlarını gözüme kestirdim ama soruların eski tip olduğunu...
  7. Rozenn

Goodbyedpi Nasıl Tamamen Silinir?

Goodbyedpi uygulamasını indirdim, dns ayarımı "1 1 1 1 - 1 0 0 1" olarak değiştirdim ve uygulamayı çalıştırıp erişim sağladım. Fakat sonradan silmek isteyip bütün dosyayı silmeyi denedim, tabii WinDivert64.sys isimli dosya silinmedi. Biraz araştırınca uygulamanın uninstall aracı olduğunu gördüm...
  8. Rozenn

Elden Ring Türkçe Altyazı Yaması Var mı?

Merhaba, oyundaki item isimlerinin vs. orjinal kalıp sadece diyalogların türkçeleştirildiği bir yama var mı? veya herhangi bir yamayı sadece diyaloglara etki edecek şekilde düzenlemek mümkün müdür?
  9. Rozenn

Teknonel.net Elden Ring Türkçe Yaması Güvenilir mi?

Merhaba, Elden Ring oyununu anlayarak oynamak için türkçeleştirmek istedim fakat bazı noktalarda itemleri vs. isimleriyle araştırmamız gereken oyunlarda %100 türkçeleştirme sıkıntı çıkartıyor. Bende biraz gezinip bu yamayı buldum: https://teknonel.com/tr/elden-ring-turkce-yama/ Fakat yama...
  10. Rozenn

Bilgisayarı sıfırlamak BIOS ayarlarını da sıfırlar mı?

Merhaba Windows 10 olan bilgisayarımı bilgisayarın kendi seçenekleriyle sıfırladım. Fakat BIOS sürümüm ya da yaptığım ram mhz ayarlarım gidecek mi? bu videodan ilerledim ama sürücüyü temizlemek yerine “Yalnızca dosyalarımı kaldır” seçeneğini kullandım.
  11. Rozenn

MSI G2412F ekranı kaydırınca görüntüde bozulmalar oluyor

Merhaba, elimde MSI G2412F modeli monitör var. Önceki monitörüm G2412'nin bozulmasıyla bu model ile değişim yaptılar. Fakat bu sefer DPI kablosu yerine HDMI kablosu ile geldi. Kablonun HDMI olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama tarayıcıda scroll tuşuna basıp fareyi kaydırarak siteleri...
  12. Rozenn

MSI G2412 Monitör Kendi Kendine Bozuldu!

Merhabalar, biraz önce eve geldim, bilgisayarın güç tuşuna bastım ve monitör ekranının bozuk açıldığını gördüm. Ekranın çoğu çizgilerle kaplıydı, ekran gidip geliyordu. Bende alt+f4 enter ile bilgisayarı kapattım. Tekrar açtım yine bozuk geldi. Yeniden kapatıp dpi portunu değiştirdim fakat bir...
  13. Rozenn

Ubisoft Connect'de yüklü olan oyun tekrar indiriliyor.

Rainbow Six Siege oyununu başlattım oyun açılma ekranında bir şeyler oldu sonra zaten bilgisayarda yüklü olan oyunu tekrar indirmeye başladı. Daha önce yaşamış olan veya sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  14. Rozenn

AIDA64 Test sonuçları normal mi?

Merhabalar, bilgisayarıma AIDA64 ile sistem kararlılık testi yaptım 8 dakikalık test sonuçları bunlar: (Testi durdurduktan sonra Save'e bastım, anlık dereceler o yüzden düşük. Burda gözükmüyor ama uygulamanın algılayıcı bölümünden GPU Hotspot sıcaklığı da 82 derece bandındaydı.) 5. dakikadan...
  15. Rozenn

Düzelen stuck pixel geri geldi ne yapmalıyım?

Merhabalar, bundan 1 yıl önce çıkıp sonra düzelen stuck pixel geri geldi. Bu stuck pixel ekranın sol üst kısmında lacivert renkte. Siyahta ve üç ana renkte de lacivert ama beyazda gözükmüyor. Tekrardan kendiliğinden düzelir mi? veya düzelmesi için yapılması gereken nedir?
  16. Rozenn

Havit Gamenote H2002P vs Rampage RM-F5 Fury X

Merhaba 1000TL fiyat bandında oyuncu kulaklığı arıyorum ve iki model arasında kaldım. H2002P modeli forumlarda çok övülüyor fakat dip ses problemi yaşayanlar olduğunu gördüm. Fury X modelinde ise göze çarpan bir problem göremedim. Sizce bu iki kulaklık arasından hangisi alınmalı? Bu fiyatlarda...
  17. Rozenn

SteelSeries Prime Alınır mı?

Merhaba 600 700TL fiyatlarında mouse arıyordum Rival 3 almayı düşündüm fakat lod sorunu vs olduğunu gördüm sonrasında SteelSeries Prime modelini gördüm forumlardan falan bakayım dedim alınır mı diye birkaç ay önceki konularda 700TL falandı şu an linkini bırakacağım model 430TL 18000DPI 450IPS...
  18. Rozenn

MSI G2412 monitörde ölü piksel kaybolup geri geliyor

Merhaba, 3 ay önce MSI G2412 monitörünü aldım biraz önce YouTube üzerinden video izlerken sol üst köşede mavi bir piksel fark ettim (monitörü ilk aldığımda ölü piksel testinde yoktu ve hiç de görmemiştim olsa gözüme batardı.) Sonra tekrar ölü piksel testi açıp mavi pikselin sadece kapalı...
  19. Rozenn

24-25 bin TL Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşım bu fiyatlarda laptop almak istiyor saçma sapan bi monster notebook a para verecek. bu fiyatlarda öberi yapar mısınız?
  20. Rozenn

Yardım XMP Profilinden Sonra Ekrana Görüntü Gelmedi

Sistemimi yeni teslim aldım ekran kartını anakarta taktım sistemi hazırladım ve çalıştırdım ilk açtığımda BIOS'a girmedim. Windows'a girdim sonra BIOS ayarı aklıma geldi ve RAM'lerin XMP profilini 1. profil olarak ayarladım F10'a bastım bilgisayarı yeniden başlattım ve ekrana DP no signal...
Geri