Arama sonuçları: *

• Users: Nwork
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nwork

Redmi 9T İçin Orijinal Şarj Önerisi

Arkadaşlar Xiaomi Redmi 9T kullanıyorum bu telefon için şarj adaptörü ve uzun kablo önerir misiniz? Orijinal olursa daha iyi olur.
  2. Nwork

1TB DRAM NVMe m.2 SSD Önerisi

F/P olan ve içerisinde DRAM mevcut olan 1TB'lik SSD önerisi istiyorum sizlerden. Yazma ve okuma 5000'den düşük olmaması tercihim.
  3. Nwork

Ekran Kartımı Değiştirmek İstiyorum, Önerileriniz Nelerdir?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır yeni aldığım sistemi kullanıyorum ve sistemi fırsat indirimi şeklinde aldığım için ekran kartını seçme fırsatım olmadı. Şu an güncel olarak bileşenlerim; GIGABYTE A620M-H rev1.2 AMD Ryzen 5 7500F İşlemci NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB OC Monitör ise Gamepower...
  4. Nwork

Oyun Depolaması İçin M.2 SSD Mi SATA SSD Mi?

Arkadaşlar yeni topladığım ve kullandığım bilgisayarda Hikvision 512GB NVMe M.2 Okuma 3500MB / Yazma 2545 MB -HS-SSD-E3000/512G var fakat oyun depolaması için yeterli değil. Bunun yerine SATA mı almalıyım yoksa NVME mi? Bilgisayarımda 2 adet NVME girişi yok
  5. Nwork

Epic Games Hades + Oyun Müzikleri Ürünü Sepette 50 TL

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Hades roguelike bir aksiyon rol yapma oyunu ve türü sevenine yağ gibi akan bir oyun. Epic Games üzerinden yalnızca Hades oyununu sepete eklerseniz güncel olarak 235 TL bir fiyatı var fakat Epic Games'te arama kısmına Hades yazıp Hades + Oyun Müzikleri olan ürünü...
  6. Nwork

AMD RX 9000 Serisi Düşünceleriniz?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere şu an AMD RX 9000 serisi lansmanı yapılıyor canlı olarak ve gerçekten NVIDIA'nın şöhretine gölge düşürecek 2 yeni kart piyasaya sürülecek vaziyette. İsim olarak AMD RX 9070 ve AMD RX 9070XT olarak değişikliğe gidilmiş durumda. FSR 4.0 ile 4K'da çok daha iyi...
  7. Nwork

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege $3.19 (116.21 TL)

Son zamanlarda Valorant ve CS gibi oyunlardan sıkılanlar için güzel bir indirim olmuş. Yeni oyunun tanıtımı ile beraber bu oyun indirime girmiş ve Deluxe sürümü de 4 küsür dolar ben onu aldım size de tavsiye ederim. https://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege/
  8. Nwork

Windows 10 mu? Windows 11 mi?

Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 5 7500F işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB ekran kartı kullanmaktayım. Win11'in 24H2 güncellemesi işe yarıyor ise ve sistemsel olarak daha iyi performans alacak isem Win11'e geçmek mantıklı olur mu? Geçmem gerekirse en güvenilir ve temiz kurulum olarak nasıl...
  9. Nwork

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Aylardır araştırıp almayı düşündüğüm bu oyuncu koltuğu serüveninde çıkmaza düşmüş bulunmaktayım. Onlarca marka ve koltuk arasında fiyat performans olarak hiçbir şey bulamadım. Önerilerinize kesinlikle ihtiyacım var. 4.000 - 5.000 TL civarında gayet konforlu ve rahat ve de...
  10. Nwork

The Witcher 3 En Akıcı Ve En İyi Grafik Ayarları Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba. Kısa süre önce yeni bir sistem aldım ve RTX teknolojisini kullanmak için elimde bulunan tek oyun da The Witcher 3. Bu oyunda RTX açmak istiyorum ve RT Ultra ayarlarda RTX ve DLSS kalite modlarında oyun 60 ve bazen 60 altına düşebiliyor. Önerdiğiniz ayarlar var mıdır? RTX açık...
  11. Nwork

Bilgisayar Xbox 9. Nesil Kontrolcüyü Görmüyor

Arkadaşlar selam. Orijinal Xbox 9. Nesil Kontrolcü aldım fakat bilgisayarımın anakartı bluetooth desteklemediği için bluetooth dongle kullanıyorum. Kesinlikle cihazımı görmüyor ve kablo ile bağlamak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  12. Nwork

İthalatçı Garantili Xbox X Alınır Mı? Önerileriniz Neler?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda rahatça oyun oynamak için bir adet Xbox 9. Nesil Kontrolcü almak istiyorum fakat aynı zamanda ileriye dönük bir yatırım olması maksadı ile PS5 yerine Xbox Series X almak istiyorum. Distribütör Garantili ürünler neredeyse İthalatçı Garantili ürünlerden 7.000 -...
  13. Nwork

Oyun İadesi Olurken DLC Paketi İle Aldığım Oyun Kütüphaneme Düşer Mi?

Arkadaşlar Steam üzerinden The Witcher 3 satın aldım fakat DLC paketleriyle beraber olan daha uygun fiyatlı ben de onu almak istiyorum ve DLC paketindeki orijinal olan The Witcher 3'ü iadet etmek isteyip iade sürecinde olduğu için hâlâ kütüphanemde görünüyor. Eğer DLC paketleriyle aldığım...
  14. Nwork

Dualsense mi Xbox mı?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda kullanmak için kontrolcü arıyorum fakat ileride PS5 alabilme ihtimalim olduğu için sadece bilgisayarda kullanmayacağım. Xbox kontrolcüsünün analogları farklı konumda ve elleri pek de büyük olmayan biri olarak zorlanacağımı düşünüyorum. Diğer yandan çoğu oyun Xbox...
  15. Nwork

16GB DDR5 Ram Önerisi

Arkadaşlar merhaba. GIGABYTE A620-H Anakart'a sahibim ve Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo Ram'a sahibim. CL36 değeri memnun edecek mi bilmiyorum ama Ram yükseltmek istiyorum. Aynı marka 1 adet daha mı Ram almalıyım? Yoksa bunu satıp önereceğiniz 2 adet 16GB Ram mi almalıyım?
  16. Nwork

Sistem Yükseltmek İçin Öneri

Arkadaşlar merhaba. 2 hafta kadar önce bir sistem satın aldım 26.826, 92 TL'ye. Zaman ile sistemde yükseltmek ve eklemek istediğim parçalar var. Bu konuda bilinçli kişilerden öneri rica edebilir miyim? Bilgisayarımda yükseltmek ve eklemek istediğim parçalar; Bir adet işlemci sıvı soğutucu...
  17. Nwork

Valorant İçin İdeal Monitör Ayarı Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba. Gamepower Bull T10 modelli monitöre sahibim ve oyun içerisinde hangi ayarları açmam gerektiğini pek bilmiyorum, monitörümde hangi ayarları açmalı, hangilerini kapamalıyım? Adaptive - Sync: Kapalı Tepki Süresi: En Hızlı MPRT: Kapalı Yenileme Hızı: Kapalı Netlik: 2 Parlaklık: %60
  18. Nwork

2.000 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyatlı, tuşları biraz büyük klavye arıyorum. %60 ve %66 olabilir, wireless olması da tercihimdir. Önerileriniz neler?
  19. Nwork

i5 4460 İşlemci Güç Yükseltme

Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz üzere eski ama hâlâ ayakta olan bir işlemci kullanıyorum. Sanırım overclock işleri bunda zor ama bir nebze de olsa gücünü nasıl yükseltebilirim?
  20. Nwork

Glorious Model O Wireless mi? VXE R1 Pro mu?

Arkadaşlar bu 2 mouseden bir tanesini almak istiyorum fakat IPS kısmında VXE 250 fark atmış. Sizce hangisini almalıyım?
Geri