Arama sonuçları: *

• Users: FLATRONEZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

SIVI SOĞUTMA ARGB MONTAJ SORUNU

Merhaba ilk defa kendim bilgisayar topluyorum anakart GİGABYTE B760 M-E Sıvı soğutucu COOLER MASTER MASTERLIQUID 360L CORE ARGB her şey normal bilgisayar çalışıyor fakat sıvı soğutucunun ışıklarını bir türlü yakamadım. Soğutucunun içinden bir kablo çıktı fakat anakarta girmesi gereken soketten...
  2. F

7.1 oyuncu kulaklığı önerisi

Şuan rampage x titan kullanıyorum çok eskidi Bütçem max 1500 TL Valorant cs pubg vs oynuyorum
  3. F

Çözüldü✓ (Kod Yürütülmesi Devam Edemiyor çünkü OpenCL.dll bulunamadı) hatası

Merhaba iyi akşamlar Rx560 oc 4GB olan versiyonuna sahibim böyle bir hata alıyorum dün hiçbir sorun yoktu bir anda verdi. Güvenli modda DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim fakat hala devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim. Fotoğrafı ekte paylaşıyorum.
  4. F

%60 Çok ses yapmayan switchli mekanik klavye önerisi

Merhaba iyi günler f/p, gece oyun oynarken çok ses yapmayacak uygun fiyatlı mümkünse %60 mekanik klavye önerisi verirseniz sevinirim teşekkürler. Bütçe: Max 1200TL düşük olduğunu biliyorum fakat ancak bu kadar
  5. F

TASK HOST WİNDOW yüzünden PC kapanmıyor

Yaklaşık 1 aydır bu sorunla karşılaşıyorum kendi kendine kapanır diye bekliyorum fakat PC geri açılıyor bunun bir çözümü yok mu yardımcı olursanız sevinirim. PC de hiçbir uygulama açmıyorum ama ona rağmen hala kapatırken bu hatayı alıyorum.(Başlangıç uygulamaları devredışı)
  6. F

Çözüldü✓ Aygıtınızın onarılması gerekiyor Hatası!!!

PC yi normal şekilde kullanıyordum elime bir tane HDD geçti ona Windows kurmak için PC ye taktım windowsu yükledim fakat şuan kendi SSD'm bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. PC'NİZİN/AYGITINIZIN ONARILMASI GEREKİYOR DOSYA:\Windows\system32\winload.efi
  7. F

F/P MONİTÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

İŞLEMCİ: R5 5600 ANAKART: A320M-R RAM: 8X8 CORSAİR VENEGANCE 2400MHZ EKRAN KARTI: RX560 4GB OC (YÜKSELTECEĞİM) BU SİSTEME GÖRE 144/165 HZ UZUN SÜRE GÖTÜRECEK Bİ MONİTÖR ARIYORUM GENELDE VALORANT CS:GO PUBG VS OYNARIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. BÜTÇE MAX: 3500 4000 İKİNCİ EL DÜŞÜNEBİLİRİM.
  8. F

Çözüldü✓ PC BİRDEN BİRE DONUP KALIYOR

Pc birden bire donup kalıyor fanlar ışıklar vs çalışmaya devam ediyor fakat hiçbir şey yapamıyorum reset attığımda düzeliyor fakat tekrarlıyor dün işlemci Upgrade ettim r5 5500 taktım onunla mi alakası var bilmiyorum fakat normal masaüstünde boş dururken de donuyor. Donduktan sonra hdmı...
Geri