Arama sonuçları: *

1. Halıfıleks

Max 2000 liraya klavye

max 2k bütçeye mümkünse kablosuz blue switch tarzı olmayan klavye önerir misiniz
  2. Halıfıleks

Last of us part 2 drop sorunu?

oyunda garip bi şekilde anlık fps dropları yaşıyorum baska yasayanlar varsa aydınlatabilir mi 2k ultrada 130 150 fps arası normalde alt tab falan yapınca yada herhangi bi anda bi anda 10fps'e düsüyo nedeni nedir bilen var mı?
  3. Halıfıleks

3k kablosuz kulaklık önerisi

şuan da vxe v1 wireless kulaklık kullanıyorum ama geçenlerde kafama takarken yada çıkarırken hatırlamıyorum kırıldı üçgen oldu bildiğiniz. o yüzden yeni kulaklık almak istiyorum mikrofonu iyi olursa güzel olur teşekkürler
  4. Halıfıleks

Yardım Valorant renkler bozuldu

oyuna girdiğim gibi anasayfadan itibaren ful böyle gözüküyor gir çık yaptım bir şey değişmedi. gpu resetledim yine bişey olmadı yardım edebilcek var mı?
  5. Halıfıleks

Öneri Kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar kablosuz beyaz mouse önerir misiniz çok fazla hakim değilim
  6. Halıfıleks

2K İPS panel monitör önerisi

arkadaşlar yeni pc sipariş ettim monitörüm yok max 10-12k olacak şekilde yazdığım gibi bir monitör önerir misiniz
  7. Halıfıleks

millenicom iyi bir iss mi

kendi sitesine girdiğimde 319 liraya superonline alt yapısı üzerinden 100 megabit desteklediklerini söylüyorlar superonline fiberiminnde taahhütü biticeği için millenicom geçmek mantıklı mıdır?
  8. Halıfıleks

Yüksek hızlı iss önerisi

yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım 500megabit fiber internetin süresi bitiyor son ayı denebilir geçebileceğim min 100megabit abartı olmayan fiyatlı bir iss var ise önerir misiniz
  9. Halıfıleks

rx7800xt vs rtx 4070

genellikle hikayeli oyun odaklı olacak şekilde hangisi daha iyi olur? rx 7800xt belleği de düşününce daha cazip geliyor bir yandan da dlss çok güzel fsr o kadar gelişmiş değil daha ve en önemlisi driver problemi yaşar mıyım
  10. Halıfıleks

Xbox PC GamePass 5.90TL

konuyu açan oldu mu bilmiyorum ama şuan 5.90 türk lirası kaçırmayın derim
  11. Halıfıleks

Mekanik disk frenli kaliteli bisiklet önerisi?

başlıkta dediğim gibi bu tarzda öneri yapar mısınız?
  12. Halıfıleks

S21fe hakkında deneyimleriniz?

s21fe almayı düşünüyorum. inceleme videoları izlediğimde çoğu kişi bataryasını gömmüş. ben günlük olarak video müzik sosyal medya ve wild rift için kullanacağım yeterli olur mu bataryası sizce deneyiminiz var ise yazar mısınız?
  13. Halıfıleks

Max 12K telefon önerisi?

başlıkta olduğu gibi ekstra olarak 256 gb olursa çok iyi olur teşekkürler
  14. Halıfıleks

Discord sürekli kapanıyor

başlıkta olduğu gibi herhangi bi yazı yazarken veya gif atarken veya hiç bişey yapmadan sunucular arası gezerken otomatik olarak kendini kapatıyor bunun bi çözümü var mıdır aylardır oluyor çıldırmak üzereyim (sil yükle yaptım olmadı)
  15. Halıfıleks

xbox series s'e uyumlu controller var mı?

xbox'un kendi 9.nesil controllerları hariç güzel kaliteli bişeyler var mı acaba?
  16. Halıfıleks

Sezonluk iş için hangi yeri tercih etmeliyim?

arkadaşlar çok kararsızım. metroya gireceğim veya buradaki prestijli otellerden birinde garson tarzı bi konumda çalışacağım. otelin avantajları primleri ve bahşişleri falan var ama emin değilim. fikrinizi söyler misiniz?
  17. Halıfıleks

Ryzen 5 5600x rx6800 trio 16g'de darboğaza uğrar mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/292846/maxima-6800-amd-ryzen-5-5600-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almayı düşünüyorum sistemde değişmesi gereken veya düzenlenmesi gereken bir şey varsa söyler misiniz. ayrıca başlıkta belirttiğim gibi...
  18. Halıfıleks

Gaia Vs Yağmacı Ghost

şuan mağazada yağmacı ghost var. gaia ne zaman gelir belli deil ama gaia biraz daha iyi geliyo bana sizce hangisi daha iyi
  19. Halıfıleks

Valorant spectre skin alacağım kararsızım?

blastx hariç herhangi bir spectre skini önerir misiniz? çok kararsız kaldım efektli olsun
  20. Halıfıleks

27 inç monitör önerisi

ips panel ve 144 hz veya üstü olursa çok sevinirim asus tuf önermeyin lütfen
Geri