oyunda garip bi şekilde anlık fps dropları yaşıyorum baska yasayanlar varsa aydınlatabilir mi
2k ultrada 130 150 fps arası normalde
alt tab falan yapınca yada herhangi bi anda bi anda 10fps'e düsüyo nedeni nedir bilen var mı?
şuan da vxe v1 wireless kulaklık kullanıyorum ama geçenlerde kafama takarken yada çıkarırken hatırlamıyorum kırıldı üçgen oldu bildiğiniz.
o yüzden yeni kulaklık almak istiyorum mikrofonu iyi olursa güzel olur teşekkürler
oyuna girdiğim gibi anasayfadan itibaren ful böyle gözüküyor gir çık yaptım bir şey değişmedi.
gpu resetledim yine bişey olmadı yardım edebilcek var mı?
kendi sitesine girdiğimde 319 liraya superonline alt yapısı üzerinden 100 megabit desteklediklerini söylüyorlar
superonline fiberiminnde taahhütü biticeği için millenicom geçmek mantıklı mıdır?
yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım 500megabit fiber internetin süresi bitiyor son ayı denebilir
geçebileceğim min 100megabit abartı olmayan fiyatlı bir iss var ise önerir misiniz
genellikle hikayeli oyun odaklı olacak şekilde hangisi daha iyi olur?
rx 7800xt belleği de düşününce daha cazip geliyor
bir yandan da dlss çok güzel fsr o kadar gelişmiş değil daha
ve en önemlisi driver problemi yaşar mıyım
s21fe almayı düşünüyorum.
inceleme videoları izlediğimde çoğu kişi bataryasını gömmüş.
ben günlük olarak video müzik sosyal medya ve wild rift için kullanacağım yeterli olur mu bataryası sizce
deneyiminiz var ise yazar mısınız?
başlıkta olduğu gibi herhangi bi yazı yazarken veya gif atarken veya hiç bişey yapmadan sunucular arası gezerken otomatik olarak kendini kapatıyor bunun bi çözümü var mıdır aylardır oluyor çıldırmak üzereyim
(sil yükle yaptım olmadı)
arkadaşlar çok kararsızım. metroya gireceğim veya buradaki prestijli otellerden birinde garson tarzı bi konumda çalışacağım.
otelin avantajları primleri ve bahşişleri falan var ama emin değilim. fikrinizi söyler misiniz?
https://www.gaming.gen.tr/urun/292846/maxima-6800-amd-ryzen-5-5600-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
bu sistemi almayı düşünüyorum
sistemde değişmesi gereken veya düzenlenmesi gereken bir şey varsa söyler misiniz.
ayrıca başlıkta belirttiğim gibi...