Arama sonuçları: *

• Users: MctCan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MctCan

İlgili ve sağlam cildiye doktor bulamıyorum.

Selam dostlar Başlıkta okuduğunuz gibi cildiye doktor bulmakla güçlük çekiyorum. Memleketimde bi tane mevcut oda özel hastanede 3 kere gitmeme rağmen doktor çok ilgisizdi bidaha gitmemeyi düşünüyorum boşa para. Hastalığım şu şekilde hastalık mı bilmiyorum yüzümde egzama mevcut bi türlü...
  2. MctCan

Cosori AirFryer Fritöz 5.5L bozuldu

Selam Arkadaşlar. 11 Agustos 2025 de Cosori AirFryer Fritöz 5.5L amazonda 850 TL'ye almıstım . Bugün annemler kullanırken bi anda bozuldu güç filan gelmiyordu. Sonra amazonda müşteri hizmetleri konustum. Tamir veya değişim istedim. Direkt değişim dediler . Bozuk olan iade edip yenisi...
  3. MctCan

Philips Kahve Makinası Kullananlar Bakabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar, Bi kaç gün önce 3300 serisi 10kya düşmüştü bende hemen çektim. https://amzn.eu/d/g1XR7Y2 Bende daha önce kapsüllü makinam vardı artık kapsüller pahalı oldugu için makineyi satıp bunu aldım. Bu makineyi kullananlar püf noktası vs varmıdır acaba ? Suyu orta mı düşük mü olcak...
  4. MctCan

Espresso makinesi öneriniz lazım

Merhaba arkadaşlar. Elimde nesprsso vertuo kahve makinesi var kapsüller pahalı olduğu için (cekirdek fiyata göre) makineyi 10k ya filan satacağım. Espresso yapan makine almak istiyorum kahveyi ben yapacağım yani . Aranızda kullanan var mı güzel yapan sorun cıkarmayan makine . Aklımda...
  5. MctCan

30k Sadece kasa pc öneriniz lazım

Merhaba arkadaslar, Kuzenim 30k pc kasası toplamamı istedi bende pek piyasası ve düşük sistemleri bilmiyorum. 30k ya hazır kasa veya bişiler toplarmıyız ? Öneriniz varsa beklerim.
  6. MctCan

Öneri Şarjlı Matkap Öneriniz Lazım Bütçe 5k

Merhaba arkadaşlar. Eve şarjlı matkap lazım son zamanlarda baya lazım oluyor. Darbeli duvara delcek ve güçlü bir matkap olsun. Bu işten anlayan biri yardımıc olabilir mi ? Not: Galiba kömürsüz daha iyi diyorlar. Kömürsüz olursa iyi olur Bütçe 5k ve üstü olabilir.
  7. MctCan

Öneri Sizce Hangisi ? Astra vs Legion

Arkadaşlar 2 tablet arasında kaldım :D Muhtelemen Red Magic Astra alacağım gibi . Sizin fikirleriniz varsa ortak olabilirim. Lenovo Legion Tab 12 GB 256 GB Link Red Magic Astra 12 Gb 256 Gb Link Aralarında 2k fiyat fark var fakat Lenovo taksit mevcut diğerisi ise direkt peşin oluyor. Red...
  8. MctCan

Çözüldü✓ Türktelekom goodby DPI mı engelledi ?

Selam arkadaslar ; 2 gün önce açılan discord şimdi ise açılmıyor. Dpı leri resetledim tekrar tt goodby yaptım yine olmadı . Türktelekom buna el mi attı acaba ? Vpn olmadan nasıl açabilirm veya aranızda böyle sorun oldu mu ?
  9. MctCan

❌İndirim Bitti! SONGMICS Yarış Sandalyesi, Ofis Sandalyesi 1020TL

Alınır mı bilmiyorum ama bedava fiyat. https://amzn.eu/d/8yaUukk
  10. MctCan

3 Pinli Şerit Led Kontrolcü Lazım

Merhaba arkadaşlar . Bulut ledim var . Adreslenebilir led 3 pinli . Sadece bt kontrolcü var güce bağlayıp telefondan kontrol edebiliyor. Ben bunu pcye bağlamak için kontrolcü arıyorum veya anakart bağlanır mı hiç fikrim yok. (Pc bağlamama sebebim RGB Signal uygulaması kullanıyorum . Eşit...
  11. MctCan

Öneri Değişik fiyat sistemi

Merhaba millet. Kasama yenilik ve görünüş için ters fanları araştırmaya başladım 3 yan tarafa 3 alt tarafa şeklinde . Resimde gördüğünüz gibi. Fakat atombilim sitesinde bi tane fan gözüme çarptı sisteme yakıscak şeklinde. 4lü seti garip fiyatı var hem kontrolcüsü vs var. Teklisi ise 394 lira...
  12. MctCan

Argb'ler niye böyle yapıyor.

Selam dostlar. Linkte atmıs olduğum video mevcut. Argblerim 5 saniyede bir böyle yapıyor . Uygulama olarak signal kullanıyorum. Msı centerde aynı şekilde yapıyor. Ramlardan biri de yanmıyor. Bi türlü çözemedim bu mezvuyu . Bilen var mı acaba ? https://streamable.com/mmj0fc
  13. MctCan

Mini ekranı modlamak

Selam dostlar , Bu mini ekranı çoğunuz biliyorsunuzdur . Hava durumu vs gösteriyor. Şimdi gelelim konuya ben bu ekranı modlamak istiyorum mesela pc sıcaklığı göstermek vs . Bunu yapan görmedim daha veya bulamadım . Pcye bağladığımız da aygıtı görüyor zaten hem wifide bağlıyor. Bunu yapmak...
  14. MctCan

Akdeniz tarafında deprem ?

Depremi hisseden oldu mu ? Bursada hafif sallandım
  15. MctCan

Sizce hangi telefon ? Redmi Note 14 Pro+ / Poco x7 Pro

Selamlar, Elimde s23 Ultra mevcuttu ısınma şikayetim vardı en sonunda telefon kapandı anakart arızası oldu prof tamirciye gönderdim işlemci vs kalıp yaptılar olmadı telefon resmen öldü . Belki çıkma anakart alabilirim. (S23 ve s24 kronik sorunları varmış) Çıkma anakart bulamazsam yada olmaz...
  16. MctCan

Yardım Samsung Oled G6 Kenarları Taşıyor

Merhaba arkadaşlar , Daha demin farkettim bu kenarlar niye böyle oldu 2560*1440 kullanıyorum. Monitör ayarlarında bişi bulamadım alanlar böyle mi acaba ?
  17. MctCan

Yardım ViewSonic XG2431 Monitör bozuldu

Merhaba arkadaşlar. ViewSonic XG2431 Bu monitörü alıp kardeşime hediye etmiştim . 1 sene kullandı güzelce . Bugun uykudan kalkıp monitör durduk yere piksel bozukluğu ve karıncalama oluyor . 2027 ye kadar garantisi var viewsonic bunu ücretsiz yapar mı ? Kabloları filan baktım sorun yok ...
  18. MctCan

❌İndirim Bitti! Amazon Next Uydu Markalarda 250 TL Kupon

Next 2023 Full HD Uydu Alıcısı 485 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/6KqKCPg Next Kanky Full HD Gold Uydu Alıcısı 268 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2XlUQJD Ürün sayfasında kuponu kullanmayı unutmayınız.
  19. MctCan

Yardım Checkdomain bana dava açcak

Merhaba arkadaşlar, Geçen sene mi 2 sene önce mi bilmiyorum checkdomainden uygun bişey almıştık. Yenileme gelmeden önce domain alan adı iptal talebi yaptım zaten. Fakat bi kaç hafta sonra evime mektup gelmiş 22 euro borcunuz bulanmaktadır vs . Siteye girip baktım zaten alan adı iptal ve...
  20. MctCan

Yardım Keenetic opkg kuran var mı ?

Merhaba arkadaşlar , Aranızda keenetic modem sahip olup opkg kuran varmı . Kurupta yardımcı olabilcek biri arıyorum . Vidousu mevcut fakat cok eski olduğu için güvenemedim. 1743878588 Forumda kurulum rehberi mevcutmuş nedense çıkmamış. Sory guys denicem şimdi ...
Geri