Arama sonuçları: *

• Users: Quxi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quxi

Yardım RTX 5060 Ti Sistemde Monitör 5 Dakika Sonra Görüntü Kesiyor

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde halihazırda iki monitörü DisplayPort (DP) üzerinden sorunsuz kullanıyorum. İş yükümden dolayı eski bir monitörümü de 3. ekran olarak sisteme dahil etmek istedim ancak bir sorunla karşılaşıyorum. Sistem Özelliklerim: Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5060 Ti 16GB Anakart...
  2. Quxi

Klavye Bilek Desteği Önerisi

Merhabalar Elimde Aula F75 klavye var ve Bilek desteği arayışındayım şöyle bir ürün buldum fiyatta çok iyi geldi açıkcası ya ahşap ürünler kullanmayı düşünüyorum yada bu tarz...
  3. Quxi

Yardım M2 SSD PCI-E 3.0 ÇEVİRİCİ SORUNU

Öncelikle merhaba anakartımda sadece bir tane m2 slotu var ve orası dolu elimdeolan m2 yi kullanmak istiyorum bunun için iki çözüm yolu var birincisi pcı-e poruna çeviri ile bağlamak...
  4. Quxi

Öneri Hangi Soğutucu Alınmalı?

i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım? bunu al geç uğraşma derseniz...
  5. Quxi

I5 14400f stok fan yetmiyor

i5 14400f aldım yük altında 90 93 derecelerde geziyor ve açık konuşayım soğutucuya para kalmadı kasa enfazla 240 mm destekliyor fan önerilerinizi bekliyorum aynı zamanda sıvı soğutma yada kule tipi olması farketmez sadece önerdiğinizi sebebi ile söylerseniz memnun olurum mümkün olduğunca fp...
  6. Quxi

5060ti Sistem Düşürdüm Fiyat Nasıl?

Öncelikle Merhaba, bugün ikinci el sitesinden bir sistem düşürdüm özellikleri şu şekilde i5 14400f zotac 5060ti 16gb 16 ddr5 ram 1 tb kioxia cihazı uygun fiyata aldığımı düşünüyorum önce fiyat tahminlerinizi alayım cihaz vatandan sıfır 2 ay önce alınma bütün malzemelerin kutu ve garantisi...
  7. Quxi

Çözüldü✓ Ninjutso katana vs darmoshark m3 4k

Merhaba arkadaşlar iki seçeneğim var mouse alıcam ya DARMOSHARK M3 - 4K 1300 tl sıfır yada Ninjutso Katana Superlight 1400 tl ikinci el ama değişimden sıfır gelmiş satıyor arkadaş hangisi daha mantıklı önerirseniz sevinirim
  8. Quxi

IPad Air 5 icin canta

Air 5 icin canta bulamiyorum varmidir onerileriniz disarda kullanmak icin…
  9. Quxi

Yardım Arez Rx580 fan değişimi

Merhaba arkadaşlar öncelikle Asus arez rx580 8gb ekran kartım var bunun fanın birinin takıldığıni gördüm degisme kararı aldım ama hangisinin uyumlu olucagi konusunda korkularim var https://www.n11.com/urun/asus-rx580-fan-3361431?magaza=venessauto Bu linkteki fanı alsam uyumunda bir sıkıntı...
  10. Quxi

Öneri Aj199 mi hyperx pulsefire haste mi

Merhaba arkadaşlar elimde belirli bir bütçe var ve iki arastirdigim kadariyla iki secenegim var iyi fiyatta Birincisi ajazz aj199 getirtiricem 1000 lira civarina geliyor İkincisi hyperx pulsefire haste 500 tl ye geliyor kablolu oluyor ama aradaki farka güzel bir mousepad alma şansım doğuyor...
  11. Quxi

Yardım Acil yardım islemci 80 decereceleri geciyor

Merhaba arkadaslar ben yeni kasa topladim I3 12100f aldim stok sogutucu idare eder onu dediler ekstra bir sogtucuya girmedim oyle cok agir isler yapmiyacagim kasayi kendim topladim kasam powerboost vk-g3701w Islemcide stok sogutucu ve stok termal macunu kullandim ama islemci valorantta bile cok...
  12. Quxi

Öneri F/p işlemci onerileri

Bütçem 2000 2500 civarında Aklımda i3 12100f var ama başka oneriniz varsa bilmek isterim Henuz bir anakart yok islemciye gore alicam Ekran kartim rx580 8gb Simdiden teşekkür ederim...
Geri