Arama sonuçları: *

1. E

Yardım EDİFİER R1700BTs 66W 2.0 Raf Tipi Hoparlör

Arkadaşlar Edifier R1700BTs modelini aldım pek zaman olmadı. Aşırı memnunum, kafama takılan bir konu var ilgisi ve bilgisi olanlara danışmak istiyorum: HyperX Cloud III oyuncu kulaklığı mevcut ve bu kulaklığın usb to 3.5mm jak kablosu var, bildiğim kadarıyla jakın takıldığı kısımda ses kartı var...
  2. E

Öneri BenQ EX3203R Monitör Ederi Nedir?

Selam arkadaşlar, bir tanıdığımda BenQ EX3203R Monitör var, stokta ve/veya 2. el satışında mevcut olmadığı için piyasasını bilmiyoruz bu sebeple anlaşamadık. Bu monitörün fiyatı, ve bu fiyatta daha mantıklı bir monitör varsa onun hakkında fikirlerinizi bekliyorum...
  3. E

Çözüldü✓ FPS GPU CPU LAT göstergesi nasıl kapatılır?

Arkadaşlar ekranın sağ üstünde görmüş olduğunuz bu değerler devamlı olarak duruyor, bir de doğru da çalışmıyor anladığım kadarıyla. Nasıl açılmış olabileceği de aklıma gelmiyor MSI afterburner ve yanındaki program haricinde. Nasıl kapatılacağı konusunda bir fikri, tecrübe/bilgisi olan varsa çok...
  4. E

KRATOS (God Of War) Boyaması nasıl olsun?

Selam arkadaşlar, Kratos'un büstünü bastım, bu baskıya boyama yapmasak olmaz. Boyama olarak şu renk tonlarını düşünüyorum:
  5. E

YUI M30 Airfryer 1399 Bende mi sorun var yoksa bu fiyat gerçek mi?

https://www.hepsiburada.com/yui-m30-maxifry-dokunmatik-ekran-6-5-lt-smart-airfryer-yagsiz-fritoz-1800w-yui-turkiye-garantili-p-HBCV000037HZ7M?magaza=Hepsiburada En son baktığımda 2700 lerdeydi ben 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım. Bakar mısınız sizde de 1399TL mi? Sepette ek...
  6. E

Bu Sefer Boyanmış Figür Değerlendirmeleriniz?

Önceki konumda 3D yazıcıdan basmış olduğum KRAL KOBRA Kulaklık Standı beğenilmesine rağmen boyasız ve parçaları farklı renk olduğu için ilgi görmemişti. Bir arkadaşım TMNT hayranı olup Donatello'yu çok sevdiği için bu figürü istedi. İlk boyamalarımdan biri, boyama için iddiam yok ama baskı...
  7. E

Kulaklık Standı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Elegoo Neptune 4 Max 3D yazıcım var ve şu şekilde bir kulaklık standı bastım. Sizce talep eden olur mu ve bu ürünün alıcı gözündeki değeri ne olur? İnstagram hesabımdan da videosunu görebilirsiniz.
  8. E

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-6 Macun - 4gr 128,07 TL

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-6-ultra-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a-p-HBCV00003NWM86?magaza=Teknobiyotik
  9. E

Yayın Hangi Donanımdan Açılmalı?

Arkadaşlar 3d çizim baskı vs. ile ilgileniyorum. Şu anda bir kasa topluyorum. Hazırlıklar bitince ufak ufak Kick'te canlı yayınlar yapmayı düşünüyorum. Kasada 2 ekran kartı bulunursa (2'sinin de giriş seviye olduğu söylenebilir) düşük seviyeli ekran kartı üzerinden yayın açıp, işlemlerime bir...
  10. E

Öneri İŞLEMCİLERDE İNDİRİM GELİR Mİ?

Akakçe verilerinde son 1 aydır işlemci fiyatlarında artış görünüyor. Bunu 11.11 öncesi fiyat yükselt düşür için mi yapıyorlar yoksa yükseliş mi yaşanıyor şlemcilerde tam kestiremiyorum. R9 7900 ve üstü işlemci arayışındayım indirime girmeden almak istemiyorum. Çok saçma bir şekilde 2. el...
  11. E

🔥İndirim AMD R9 7900 İdefix Sepette 12.511₺

Arkadaşlar İdefix sepette işlemci fiyatı şu şekilde, kutusuz, fansız. Almaya niyetliyim de biraz daha araştırma yapmsyı planlıyorum. İşlemci için kendime 2 hafta süre tanıyorum. Fiyatı değerlendirirseniz sevinirim. Hangi fiyata gelirse muhakkak alınmalı tartışalım...
  12. E

❌İndirim Bitti! Xpg Lancer Black 16GB (1X16GB) 6000MHZ CL30 Ddr5 Ram

Akakçe'de.fiyat.geçmişine bakıldığında şimdiye kadarki en düşük fiyatı gösteriyor ama emin olamadım, fiyat için ne söylersiniz? CL 30 gecikme değeri var bir de CL 40'lardan daha ucuz garip bir şekilde...
  13. E

❌İndirim Bitti! MSI MAG A750BN PCIE5 750W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI 2474₺ VATAN

Gece indirimlerindeki Kioxia Ssd gündemde zaten biliyorsunuzdur. Şöyle de bir psu gördüm fiyatı iyi geldi, buyrunuz...
  14. E

MSI MAG B650 Tomahawk WIFI 7.237,06 ₺ AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX

https://m.n11.com/urun/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-amd-b650-6600-mhz-oc-ddr5-soket-am5-atx-anakart-25405327?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Burada 7.237,06 TL satıcı Tekramarket, mağaza puanı 10, diğer ürünleri de iyi puanlı siz de kontrol edin...
  15. E

Öneri Render İçin AM5 İşlemci

Arkadaşlar 3D ile uğraşıyorum, hem çizim hem de baskı. Yakın bir tarihte nasipse talaşlı imalata da giriyorum onda da lazım olacak. Beni yarı yolda bırakmayacak uzun bir müddet götürecek am5 işlemci arıyorum, anakart ve ram de takip ediyorum aklımda MSI pro B650s Wifi var. İşlemci olarak da...
  16. E

KDV İndiriminde Destek Lütfen

İyi günler arkadaşlar, bisikletli kuryelik yaptığım için şahıs şirketim var ve vergi mükellefiyim. Bilgisayar monitör vs. bir ofiste de ihtiyaç olan ürünler için tavsiye alındığını görüyorum forumda. Kasadır, telefondur, monitördür bu tarz şeylerden almak üzere olan arkadaş varsa benim adıma...
Geri