Arama sonuçları: *

1. Eren Tiryakii

MSI Pro H610M-E ARGB Desteği var mı?

Soru başlıkta arkadaşlar. Teşekkür ediyorum.
  2. Eren Tiryakii

2. El Kapalı Kutu PC Alınır mı?

Merhabalar. PC toplamak istiyorum. Malum fiyatlar uçmuş durumda. 2. El sıfır kapalı kutu PC buldum. YouTube kanalının sistemini al sat yapmak için almış. Diğer sistemlere göre nispeten daha ucuz. Sizce alınır mı?
  3. Eren Tiryakii

(GÜNCEL!) Ofis ve Yazılım için Laptop Tavsiyesi!

Ofis ve Yazılım için üniversitede kullanmak üzere bir laptop bakıyorum. Butcem max. 15k-17k TL. Teşekkür ediyorum.
  4. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 20.000 TL İş Odaklı Laptop Tavsiyesi!

Merhabalar. Ben iş için (Excel, Word, Mail, Günlük Kullanım, İleri Yazılım, Premier ve Photoshop vs.) kullanmak üzere laptop bakıyorum. Oyun oynamayacağım. Bütçem 20.000 TL. 2. El de bakabilirim. Sizce ne almalıyım?
  5. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Maksimum 20k Laptop Tavsiyesi!

Arkadaşlar merhaba. Aşağıda yazan laptoplardan hangisini almak daha mantıklı. 2. El bakıyorum. 20k bütçem var. (Ama 20k nın ne kadar altında olursa o kadar iyi.) Ve genelde günlük kullanım, iş için kullanacağım. Excel, Word, Mail, YouTube, Google, Yazılım, Photoshop, Adobe Premier vs. Bunları...
  6. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Macbook Air M1 16 GB vs Huawei D16 i7 12700H

Merhabalar. Ben genelde iş için (Excel, Word, Mail, Günlük Kullanım, İleri Yazılım, Premier ve Photoshop vs.) kullanmak üzere laptop bakıyorum. Bütçem 20.000 TL. 2. El baktım. Ve aşağıdaki laptopları buldum. Sizce hangisini almalıyım? Sizin önerebilecekleriniz de varsa yazabilirsiniz. Huawei...
  7. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 20.000 TL altına F/P İş Laptopu Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar. En fazla 20.000 TL butçem var. (20.000 TL nin altında olursa süper olur.) Ofis, Gündelik Kullanım, Yazılım ve Üniversite için istiyorum. Arada bir oyun oynayabilirim ama pek önemli değil. İstediğim şartlar: 1-) Şarjının uzun süre gitmesini istiyorum. 2-) Performanslı...
  8. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 1 TB m2 SSD Tavsiyesi!

Merhabalar, 1 TB m2 SSD almak istiyorum. Çok kararsız kaldım. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz? Edit: Kioxia G2 1 TB aldım.
  9. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Asus TUF VG249Q1A vs LG 24GN60R-B

Merhaba, Asus TUF VG249Q1A 3.650 TL LG 24gn60r-b indirimle 3500 TL. Hangisi alınmalı? LG 144 hz 1 ms (Gerçek 1 ms), Asus 165 hz 1 ms (MPRT) Teşekkür ediyorum. Edit: Asus aldım. Memnunum.
  10. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim. Edit: PC Geldi. Konunun devamını okumaya devam edin. Sorunlar ve çözümleri bulunuyor. Günlük ve güncel bildirimler paylaşıyorum. Edit 2: Sorunlar çözüldü çok şükür. Sistemin son hali ektedir. Masa falan...
  11. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 750 TL ye DS4 alınır mı?

Merhaba sıfırına bütçem yetmiyor. O yüzden ikinci el bakıyorum. Pazarlikla 750 TL ye DualShock 4 buldum. YD. Alınır mı? Orjinal midir? Çakma mıdır? Nereden anlayabilirim? Teşekkür ediyorum. Edit: Almadım. Logitech F710 aldım. Memnunum.
  12. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Topladığım Sistemim! Sizce Nasıl?

Arkadaşlar bu zamana kadar birçok konu açtım. Artık aldıklarımı söyleme vakti. -GençerGaming ten DA-C2 aldım. (Başardım.) (11.500 TL) -Hepsiburadadan Kioxia 1 TB m2 SSD aldım. (Satıcı: Hepsiburada) (1.090 TL) -Hepsiburada dan Asus TUF VG249Q1A aldım. (Satıcı: Vizyon Bilgisayar.) (3.650 TL)...
  13. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 4000 TL Monitor Tavsiyesi!

Merhaba. 24 inç IPS 1080p Monitör istiyorum. Bütçem maksimum 4000 TL. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ediyorum.
  14. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 500-850 TL Arası F/P Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, bütçem 500-850 TL arası. Switch farketmez. Ama mümkünse Numpad olsun. Numpadsiz de önerebilirsiniz. Değerlendiririm. Şimdiden teşekkürler.
  15. Eren Tiryakii

Donanım Arşivi Sistemi için İstanbuldan Yalovaya Arabayla gidecek kişi aranıyor!

Sistemi maalesef alamadım. Eğer gidecek varsa benzin masrafını ortak olurum. DM den yazabilirsiniz. Edit: Pazar 50 stoğundan almayı başardımmm.
  16. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ ARGB Desteği Olmayan Anakartıma ARGB Fanları nasıl bağlayabilirim?

Merhabalar anakartım Asus B450M-K II sanırım ARGB desteği yok. Kasamda Asus Prime AP201 onda var mi bilmiyorum. Eğer onda da yoksa ben bu işi nasıl çözebilirim? Ekstra kontrolcüler falan va ama onlar nasil olur? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum şimdiden.
  17. Eren Tiryakii

Yardım Gaming Gen Tr Siparişim ne zaman elime ulaşır?

Merhabalar 30 Mart 2023 gece 00:30 da Gaming Gen Tr den Hazır PC (Özelleştirme yaptım.) aldım. Elime ne zaman ulaşır? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Edit: İptal Ettim. DA-C2 indirimli aldım.
  18. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemcime hava soğutucu arıyorum.

Merhaba, ---> Hava Soğutucu <--- olarak bu soğutucuyu buldum. 6 tane de borusu var. Nasıldir sizce? R5 5600 iiçin uygun mudur? Yeterli midir? Bu arada Ekran Kartım Asus RTX 3060 V2 12 GB. Teşekkür ederim şimdiden. Edit: ID-COOLİNG SE-214-XT aldım.
  19. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ PC Hocası GG30 veya PRIME-5500 alınır mı?

PC Hocası GG30 (işlemci 5600 yapılacak. Anakart ASUS Prime B450M-K II yapılacak. SSD Kingston 1 TB yapılacak.) 16.500 TL PRIME-5500 (işlemci 5600 yapılacak. SSD Kingston 1 TB yapılacak. PSU 650W Asus Yapılacak.) 16.900 TL Merhaba, benim bütçem maksimum. 17.000 TL. Ve bir PC toplamak istiyorum...
Geri