Arama sonuçları: *

• Users: Resdly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Resdly

Ekran Kartı şu kısmı tamir edilebilir mi?

Selamlar arkadaşlar ekran kartımın şu kısmı hasar gördü orda boya var sandık ve kazıdım sonra bir parça düştü ve kart çalışmadı yani görüntü vermedi 500TL gibi bir fiyata tamir dediler ama neden kendin yapmıyorum? :D şimdi fotoğrafı bırakıyorum. İnce bir lehim vs yapsak düzelmezmi bakır...
  2. Resdly

Beni Uyandırın Lütfen Bana Fikir Verin

Dostlar siyaset ile saçlarım döküldükten sonra foruma girdim ve sorum şu " KİME OY VERMELİYİM LİDER GÖRMÜYORUM" cidden kafam ağrıdı artık ülkemin yararına olan fikirler düşünüyorum ama ben lider görmüyorum şimdi eleştiriyorum umarım silivriye gitmem Öncelikle AKP iktidarından başlayalım şimdi...
  3. Resdly

Bilgisayarimdan gelen büyük ses

Arkadaşlar selamlar sesi sizle paylaşmak isterim yalnız sesi yükleyebileceğim bir site söylemeniz gerekiyor. Böyle dizel araba gibi sesi var yani nasıl desem transporter gibi sesi var nerden geliyor neden geliyor anlamadım.
  4. Resdly

MIUI 13 Modem MIUI 14 içinde çalışırımı?

Selamlar arkadaşlar Redmi Note 10 Pro (India) cihazım IMEI repair (IMEI kurtarma) işlemi yaptım ve cihazı güncellerken MIUI 13 Modem dosyasını flash liyorum şimdi 14 güncellemesi geldi ve bu Modem dosyası MIUI 14 içinde çalışırımı? Konuyu anlamayanlar yorum yapmazsa sevinirim.
  5. Resdly

Spotify Vs Apple Music ?

Selamlar arkadaşlar bugün Apple Music aldım ve ses kalitesi inanılmaz Spotify aboneliğim bitince geçmiştim sizce iyi mi? yaptım kötümü yaptım siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ben şahsen Apple Music in kalitesini Spotify dan iyi buldum.
  6. Resdly

Eve Evcil Yılan Almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar ben evcil hayvanlar olarak 2 hayvan hoşuma gidiyor 1 tanesi kedi diğeri yılan şimdi zehri alınmış bir yılan eve evcil yılan gibi alsam ne olur? Zehiri olmayan. Lütfen Gülmeyin
  7. Resdly

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

Merhabalar benim bazen kalbim feci şekilde ağrıyor sonra hastaneye gidiyorum ama bir sonuç alamıyorum 2 kere gittim ikisinde de sonuç çıkmadı bir acı var ama sonuç yok sıkışma ve batma gibi açıklıyım . Bazen yolda yürüyemiyorum şuanda ağrımaya başladı ama gittiğimde yine hiç bir şey çıkmayacağına...
Geri