yeni monitör aldım 2 adet ölü pixel çıktı tam seviniyordum hayran kalmıştım dedim bir test yapalım siyahta belli olmuyor ama testte diğer renklerde bariz belli 2 adet. satıcı qpn teknoloji hepsiburada dan aldım. İade alırlar mı ?
https://www.incehesap.com/runadia-4060-oyuncu-biligsayari-fiyati-69564/?hsu=944457,947191,944538,954867,984881,944475,944478,960134
sistemi özelliştirdim sizce iyi mi ?
arkadaşlar merhaba bir arkadaşımızın 40 bin bütçesi var tek tek uğraşmak istemiyor hazır sistem gözünüze çarpan ne var acaba bende araştırıyom ama 2 elin sesi var misali yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe :40 k ya kadar değerse +2-3k eklenir
13500h lı bir laptop bakıyorum çok oyun amaçlı kullanılmayacak sigortacı birisine alıyorum. Çok kararsız kaldım bir sürü seçenek var ama çoğu ön sipariş diyor özellikle monster laptoplarda 10 gün sürüyormuş bana acil lazım en fazla kargo süresini bekleyebilirim. Ne öneririsiniz arkadaşlar...
asus rog 4090 amd 7950x 32 gb ddr5 ram kombinasyonuyla yeni bir sistem topladık arkadaşa. Anakart x670 e gaming
PSU asus rog 1000w gold.
sadece oyun oynarken görüntü gidiyormuş. Oyundan atmıyor ama. monitör kablosunu çıkartıp takınca düzeliyormuş. Başına gelen yada fikri olan var mı arkadaşlar ?
Merhaba yeni işlemci aldım. Çoklu çekirdekler stress testinde 4250 mhz. Tekli çekirdek olarak 4.550 mhz i görüyor. Isı olarak da 72,3 Derece maksimum. Kafama takılan bir soru var bunun canı bu kadar mı? Heryerde 5800x3d nin OC ye kapalı olduğu imkanların bu kadar olduğunu söylemişler. Sadece...
Arkadaşım için atx standardında ddr4 lga 1700 soket anakart lazım. FP ürün olarak çok da basit kalmayacak 5-6 k bütçe civarında anakart tavsiyesine ihtiyacım var. Link varsa atabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Tavern master gibi bir oyunda çok net belli oluyor. Darboğaz ne diyen arkadaşlara uygulamalı gösterim. Kart 4070 Ti. İşlemci 5600x yeteri kadar oyun ilerlemişken daha az çözümlemesi gereken grafik varken ekran kartı 2860 Mhz de %50-55 gibi kullanımda 144 fps yi sabit veriyordu. Şimdi biraz oyun...
Arkadaşlar kredi kartıyla sigara satışı yapmıyoruz diye bir market kocaman kağıt asmış sinirilerim bozuldu gecenin bir saatinde sonra bunu araştırdım galiba cezası var ama net bilgi yok. Kime nereye şikayet edeceğim bilen varsa söylesin lütfen
masaüstünün sol tarafını böyle seçince mouse ile ekranda böyle şekil oluyor . Tekrar seçince düzeliyor. Ekran kartı mı yoksa windows kaynaklı bir sorun mu acaba ?
1676174294
1676174417
sağdaki ekranın sadece sağ ve alt kısmında böyle oluyor. oraları mouse ile tıklayıp seçtiğimde tam ekranı da...
Yakın zamanda rog 4070 ti oc modelini aldım kasayı yeni toplama imkanım oldu. Fakat müthiş bir CW sesi geliyor .144 e sabitlediğim zaman sorun yok ama açınca vızıldamaya başlıyor. Sizce normal mi bu kadar cw sesi? biliyorum garanti vs bir şey yapmıyor fakat kullanan varsa onlarda da durum böyle mi ?
Merhaba yeni kasa topladım 5600x işlemci ye TH 360 sıvı soğutma aldım. Boşta 57 dereceye çıkan işlemci CPU Z açınca stress testinde 53 e düşüyor sonra 56-57 diyor kalıyor. Eski kullandığım XPG levante 240 mm en fazla 65 dereceye çıkıyordu.Fakat boşta 35 dereceydi. Şu anda Th360 ın verileri bu...
Merhabalar arkadaşlar . Thermaltake view 51 kasa aldım. Dikey ekran kartı takmam için akasa riser kablo aldım ama uymuyor. Buna uygun tt nin pcie 4.0 kablosu hangisi bilen var mı? 90 derece olanını mı almam lazım? Birde kasanın içinde ekran kartını desteklemesi için resimde görünen aparat var...
Arkadaşlar bugün Turknet Gigafiber bağlattım. 2 tane kutu koydular. 1 tanesi binadan gelen fiber kabloyu ethernete çeviriyor. Diğeri normal Zyxel Modem. Ben evimde DSL2 olarak Keenetic Hero Dsl kullanıyorum. Modeme ve arayüzüne hakimim. Kendi kişisel ayarlarımda var. Şimdi Turknetin verdiği...
Arkadaşlar bende bütün W3 ün hepsi var steamde zaten bitirdim oyunu fakat bu yenisi çıktı bir ton güncelleme yaptık fakat oyun yok oyuna girince görev falan vermiyor ?
Bu şekilde uyarı alıyorum Bitlocker ı kapatmamı söylüyor galiba yada şifre koymamı. Tam anlayamadım. Kapalıyken sormaması lazım bende kapalıyken soruyor