Arama sonuçları: *

• Users: mevlutdem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mevlutdem

35K Nvidia Sistem Tavsiyesi

Merhaba. Kredi kartına veya banka kartına peşin fiyata taksit ile alabileceğim parça-parça veya hazır sistem önerisi arıyorum. Benim için NVİDİA ekran kartı olması, 32GB ram olması, mümkünse DDR5 olması, 1TB SSD'ye sahip olması önemli. Adobe programları, grafik tasarım ve start-up...
  2. mevlutdem

Oyun Geliştirme ve Grafik Tasarım İçin Dizüstü Tavsiyesi

Merhaba, ben Grafik Tasarımcıyım. Genellikle Adobe programlarını kullanıyorum. Oyun geliştirmeye, oyun tasarımı yapmaya başlayacağım. 3D modelleme için Blender ile basit modellemeler yapmak istiyorum oyun geliştirme ve portfolyo için. Bir işe girdiğimde, oranın donanımlarını kullanmayı tercih...
  3. mevlutdem

MacBook vs Windows Dizüstü Laptop Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar. Ben Grafikerim ve Illustratorum. Adobe programlarını kullanıyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum. Bütçemi iyi harcamak istiyorum çünkü maalesef memur çocuğuyum ve freelancer bir işsizim. Ek olarak 2K ve 27inch bir monitör de almak istiyorum. Bu yüzden gerçek anlamda yardımcı...
  4. mevlutdem

Grafiker İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ben güzel sanatlar ve grafik tasarım mezunuyum. Grafikerim. Game Artist ve Illustrator olarak yoluma devam ediyorum. Öğrenci olduğum süreçte bir memur çocuğu olarak kısıtlı bir Windows laptop ile yoluma devam etmiştim zorlanarak. Para biriktirdim. Yaklaşık bütçem 25.000TL ve...
  5. mevlutdem

Çizim, Grafik Tasarım ve Render İçin Hangi Laptop Alınmalı?

Merhaba. Grafik Tasarımcıyım. Daha fazla işlerimi geliştireceğim. Bunun için iyi bir notebook'a ihtiyacım var. Hangi notebook en iyi tercih olur? Bütçem 30.000TL
  6. mevlutdem

Grafik Tasarım İçin Laptop Önerisi Yardımcı Olabilir Misiniz?

Merhaba. Adobe programları ve grafik tasarım programları (İllustrator, Indesign, Photoshop, Figma, Blender, Uİ UX) kullanacağım. Render alacağım. Dijital çizimler yapıyorum, arayüzü tasarımı yapıyorum. Hangi laptopu almalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? Bütçe: 25:000TL - 30.000TL
  7. mevlutdem

Grafik Tasarım için En İyi Laptop Önerisi? 🎨30.000TL Bütçe

Merhaba arkadaşlar. Remote olarak grafik tasarımcıyım. Profesyonel olarak kendimi geliştirmek istiyorum. MacBook almak istiyordum ancak ekran boyutundan ve fiyatından dolayı vazgeçtim. Bu yüzden bir laptop arayışındayım. Adobe programları ve grafik tasarım programları kullanacağım. Arayüz...
Geri