Arama sonuçları: *

• Users: thezor33
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Xiaomi 14 kullanan birisi var mı

Beyler Xiaomi 14 yd almayı düşünüyorum Özbekistan da yaşadığım için acaba kullanan kimse var mı kötü bir yanı kronik sorunu veya bir yerde okudum kamerada buğulanma oluyor ve oyunlarda ısınıyor diye bilgi verebilecek kimse var mı acaba
  2. T

Yeni bir telefon almak istiyorum Xioami14

Beyler yurtdışındayim Özbekistan da burada fiyatlar tr ye göre daha ucuz iPhone telefonlara sırf kamerası için o kadar para bayılmak istemiyorum sanırım Xiaomi 14 alacağım diğer modellere göre kompakt olması da beni çekti açıkçası kendisine ve leica lenslere sahip olması peki ya sizin...
  3. T

Yakın zamanda yurtdışına çıkıyorum

Beyler herkese iyi geceler yakın zamanda yurtdışına Özbekistana çalışmaya gidiyorum malum tr den çıkınca her şey daha bı ucuz sizden ricam bana beni bı 5 sene goturecek oyun canavarı çok abartılı ısınmayan kronik sıkıntıları olmayan bir laptop önermeniz marka takıntım yok ama yine de kaliteli...
  4. T

50k bütçeye Nvidia ekran kartı AMD islemci

Bütçemiz 50 k ekran kartı Nvidia işlemci AMD düşünüyoruz yardımcı olur musunuz 1708099473 @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas @MuratTheFounderOfGariban 1708099612 @Pycoue
  5. T

Bütçe 50K! Nvidia x Amd

Beyler patronun oğluna PC alcaz bütçe 50k Tercihimiz Ekran kartı: Nvidia İşlemci:AMD Gerisi sizde yardımcı olursanız sevinirim 1708099503 @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas @MuratTheFounderOfGariban 1708099628 @Pycoue
  6. T

Yardım Yeni Anakart önerisi

Beyler ben bir aptallık yaptım bu sisteme kule tipi soğutucu aldım ama sığmıyor ekran kartı ve sogutcu üst üste geldiği için anakarti değişmeyi düşünüyorum zaten içime sinmedi anakart çingene rengi gibi kırmızı küçücük bir şey bir de ilave olarak sisteme geçenlerde sata ssd Samsung 870 QVO ALDİM...
  7. T

Yardım Acil desteğe ihtiyacım var soğutucu montajında sorun yaşıyorum

Thermalright spirit 120se argb soğutucu aldım fakat fan soketlerini nasıl birleştirip takacagimi çözemedim
  8. T

Çözüldü✓ 1 TB SATA SSD ÖNERİSİ FP

merhabalar anakartım ASUS B450M DRAGON sistemde bir adet m2 ssd samsung 980 - 500 gb var ilave depolama yapmak istiyorum hdd veya sata ssd düşünüyorum max 2000 tl kadar fp ürün tavsiyesi alabilir miyim
  9. T

Çözüldü✓ R5600 için kule tipi soğutucu

Herkese selamlar olabildikce sessiz iyi çalışan bir iyi soğutan fp ürünü bir kule tipi soğutucu varmı acaba
  10. T

Çözüldü✓ Hdd veya SSD öneri 1tb

Merhabalar arkadaşlar günlük kullanım vs oyun için kullandığım bilgisayarımin depolanmasını yükseltmek istiyorum hdd almaya karar verdim sizce doğru bir karar mı zaten 500 GB Samsung SSD var ilave olarak 1tb hdd almayı düşünüyorum önerileriniz var mı acaba
  11. T

Rdr2 online hatasız kapanma sorunu

Rdr2online oynarken hiçbir hata almadan kapanıyor oyun bunun bir çözümü var mı acaba ekran kartım rx6700xt 12gb
  12. T

Çözüldü✓ Hdd veya SSD tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar 500 GB SSD pişmanlık yasasından faydalanarak depolama alanını yükseltmek istiyorum 1tb almayı düşünüyorum fp ürün tavsiyelerinizi alabilirim ayrıca kule tipi soğutucu önerisi olan var ise onuda alabilirim r5600 ryzen
  13. T

Çözüldü✓ ROG Strix XG249CM 240 hz Ekran standtı

ROG Strix XG249CM 240 hz Ekranım var ve eski standım uymuyor bunun başlığını değiştirip kullanma şansım var mı veya araya ekstra aparat atabiliyor musunuz yardımcı olursanız sevınırım eski standım bu https://images.app.goo.gl/F3dxbxc3BW9SnvGD7
  14. T

Çözüldü✓ Bios guncelleyemiyorum

Asus b450m dragon anakartimi USB ile güncellemek istiyorum fakat yüklediğim güncellemeyi ez flash da bulamiyorum
  15. T

5 aylık PC donuyor ftv-3

Herkese selamlar beyler Pc Steam discord csgo veya valo açıkken veya başka bir oyun açıkken birden dönüyor alttab kurtarmiyor sesim DC de gitmiyor görev yoneticine bile bin güçlükle giriyorum kitlenip kalıyor frekanstv ft3 modeliydi sanırım benim PC r5600 rx6700xt var son zamanlarda böyle...
  16. T

Çözüldü✓ Displayport Kablo önerisi amazon

Herkese merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın gigabyte gigabyte g24f-2 monitör ve rx6700xt ekran kartım var bayadır hdmı kullaniyorum artık displayport kabloya geçmek istiyorum fp bir marka onerebilecek var mı acaba teşekkür ederim
  17. T

Rise online makro yapımı

Beyler rise online oyuna baslicam steelseries Rival 3 mouse makrosunj nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı priest için
  18. T

Logitech g335 kablolu alınır mı?

Beyler 1500 lira bandında Sünni deri olmayan bir kulaklık arıyorum bu model hoşuma gitti almalı mıyım
  19. T

Öneri Gigabyte G24F-2 Aldım, H.o-G.o?

Beyler çok uçuk bir şey almadım gigabyte g24f-2 aldım itopyadan ölü piksel ghosting falan pek anlamıyorum ama kullanan ve itopyadan alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba bu arada inşallah dizinde gönlünüzden hangi ekipman geçiyorsa nasip olsun.
  20. T

Yardım Lenovo y27-30 alınır mı

Dell G2722HS vs Legion Y27 30 Alınır Mı? Bu iki ürün arasında kaldım beyler Veya önerebilceginiz 27 inç ekran var mı acaba bugün yarın almam lazım artık pc kasa haftaya gelir
Geri