Arama sonuçları: *

• Users: Furrrky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furrrky

Fiyat/Performans Laptop Önerileri

Kendi masaüstü bilgisayarım var fakat şuan başka şehirde yaşamaya başladığım için fiyat performans laptop bakıyorum. Genelde oynadığım oyun cs2. Onun dışında video editiyle uğraşıyorum. Birazda uzun ömürlü bir laptop olsun istiyorum. Bunları yapabileceğim fiyat performans laptopu bakıyorum güzel...
  2. Furrrky

Premier pro ve after effect ucuza temini

premieri kaçaktan kullandım uzun süre sonra cortlayınca formatladım pcyi. Çok bilmesemde alışık olduğum için onu kullanmak istiyorum. Kendi sitesinde çok pahalı,aylık ödeme olarek 800e falan çıkıyor after effectle sanırım. Tam olarak bilmiyorum ama en az 600 700tl. Şuan için yaptığım videolardan...
  3. Furrrky

HANGİ M2 SSD TERCİH ETMELİYİM?

şuan kullandığım m2 ssd crucial p5 plus okuma 6600MB/yazma 5000MB sahip fakat 500gb. Hem onu elimden çıkarıp hemde yerine 2tb güzel bir m2 ssd almak istiyorum. Okuma ve yazması bundan yüksek olursa güzel olur. Şuan elimdekini satmaya kalksam ne kadar tutar sizce? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. Furrrky

Güzelinden f/p bisiklet önerisi

Arkadaşlar şehir içinde hem spor hem gezme amaçlı bir gravel tarzı bisiklet bakıyorum. yani 20k yı çok geçmesini istemem fakat 25 çoooook iyiyse 30 lara çıkarım taksitle fakat ortalama 20 25k bandında bir gravel bisiklet istiyorum. Tabi 20k dan daha düşük fiyatta olabilir güzel bisikletler...
  5. Furrrky

Vatan telefon kaskosu

Merhaba arkadaşlar. Daha 1 sene olmadı telefon sağlıyım 89 oldu iphone 13 kullanıyorum. Vatandan kasko yaptırmıştım pilini değiştireceğim fakat aklıma bir şey takıldı. Vatan telefonu appleye mi gönderiyor orjinal pil mi takılıyor yoksa kendileri yan sanayi mi takıyor bir bilgisi olan var mı ona...
  6. Furrrky

Harddiskime erişim sağlayamıyorum dosyaları kurtarmam gerekiyor

Arkadaşlar dışardan harddiskimi takıyorum kasaya usb üzerinden ve içinde önemli dosyalarım var. Fakat bugün açtığımda disk yapısı bozuk veya okunamaz diyor. Birkaç program denedim dosyalarıma ulaşabildim fakat ücretlile 50 60 dolar istiyorlar. Bedava olan bir program var mı acaba?
  7. Furrrky

Microsoft Flight Simulator 2024

Oyunda çıkmam gereken irtifayı metre olarak söylüyorlar fakat göstergelerde feet olarak gösteriyor. Ayarlardan dildeen metrik sisteme aldım yine aynı abd sistemine aldım yine ayrı. Yeni bir irtifa söylediklerinde oyunu durdurup feete çevirmem gerekiyor var mı bilen?
  8. Furrrky

Şarjlı diş fırçası alıcam hangisini almalıyım?

Oral B vitality pro buldum trendyolda ikili 1700tl. Mediamarktta pro3 buldum ikili 3000tl. Trendyoldaki peşin medimarkttaki 3 taksit oluyor. Sizce hangisi mantıklı? Sadece basınç sensörü ve titreşim için 2 kat fazla para verilir mi bilemedim,çok gerekli bir özellik mi? Sizin önerebileceğiniz diş...
  9. Furrrky

Jbl 230tune nc tws için pil

Arkadaşlar merhaba. Jbl 230tune nc tws kulaklığım var. Eskiden kulaklığın şarjı 2.30 saat giderdi ve şarja takmadan. Hatta şarjıyla beraber tüm gün kullanırdım ama şimdi maks 15dk gidiyor tek şarjla. Temudan,aliexpressten baktım piline ama güvenemedim. Daha kolay yollu ve Türkiye içinde bu...
  10. Furrrky

Dünyam başıma yıkıldı

Az önce eve geldim. Arabamın çizildiği haberini aldım babamdan. Dünyam başıma yıkıldı. ********(ler) arabayı çizmişler bütün moralim alt üst oldu. Arabayı kapalı olsa bile 7/24 izleyecek hatta mümkünse tesla tarzı bir izleme aracın her yerini izleyecek bir kamera öneriniz var mı? Biri...
  11. Furrrky

Güzel mikrofon önerisi

Arkadaşlar merhaba. Yayın yapıyorum,gerçi yayın yapmam videolar çekmem bunu değiştirir mi bilmiyorum ama şuan aktif kullandığım hyper x cloud 2 kulaklığım var ve bunun mikrofonunu kullanıyorum. Mikrofonla ilgili sorunum yok aslında ama anlık bir hevesle mikrofon alma isteği geldi. Ortalama ve...
  12. Furrrky

3D YAZICI ÖNERİR MİSİNİZ

Arkadaşlar merhaba. Aklımda bir iş modeli var 3 boyutlu figürler (kılıç,süs eşya,küçük karakterler) vs. satmak. Ama kaliteli bir şey olmasını istiyorum kullandığım ekipmanında. 3 boyutlu yazıcılarla pek alakam olmadığı için bundan anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  13. Furrrky

PLAYSTATION ALINIR MI?

Ps 5 almak istiyorum. Oyunların fiyatları ve bunun aboneliği falan varmış oyunlar için. Alınır mı Ps5 sizce? Oyun fiyatları falan nasıl değer mi? Bide 1tb lik güvenilir vatandan daha ucuza alabileceğim ve daha fazla taksit yapabileceğim bir yer varsa link atabilirsiniz
  14. Furrrky

YANLIŞ BANKAYA PARA GÖNDERME İŞLEMİ

İyi akşamlar arkadaşlar. Fibabank kredisiyle telefon almıştım onu ödeyecektim. Babamda zip ten aldığı krediyle telefon almıştı. Az önce para atarken kayıtlı iban vardı fibabank yazıyordu babam yanlış isim vermiş aslında zipin ibanıymış. 13k boşa mı gitti yoksa geri verirler mi? Sabah 9 akşam 10...
  15. Furrrky

Type c den usbye çevirici

Merhaba arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum. Malum apple ürünlerinin adaptör girişleri type c. Apple car playe bağlamak istiyorum telefonu kablosuz yok maalesef önerisi olan var mı?
  16. Furrrky

F/P LAPTOP ÖNERİSİ!!!

Arkadaşlar bütçe çok yüksek olmadan video edit için olsun,üniversitede derslerim için kullanabileceğim, kodlama programları için olsun. Arada sıkılırsamda lol tarzı 3 5 kafa dağıtmalık tarzı oyunlar oynamak için. laptop önerisi istiyorum sizden. Dediğm gibi şuan belirlediğim bi bütçem yok...
  17. Furrrky

Telefon değişicem sizce ne almalıyım?

Merhaba. Şuan Samsung galaxy A30s kullanmaktayım ve artık beni zar zor idare etmeye başladı. Uçup giden fiyatlara rağmen telefon değiştirme niyetine girdim. Açıkçası bu zamana kadar samsung A3 iphone 5s,7 ve şuan kullanmakta olduğum telefonu kullandım. Başka marka telefon kullanmadığım için pek...
  18. Furrrky

kyk interneti birden fazla cihazla bağlanma

Merhaba arkadaşlar kyk internetini kullanıyorum ve sadece 1 cihaza izin veriyor şuan tabletim (ipad) bağlı ve aynı anda telefonumdanda (iphone) bağlanmak istiyorum bunun bir çözümü var mıdır?
  19. Furrrky

Kerbal Space Program Türkçe Yama

Kerbal space program için türkçe yama yapmak istiyorum bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
  20. Furrrky

TIRAŞ MAKİNASI BAŞLIĞI

Merhaba arkadaşlar. Seneler önce böyle bir hediye almıştım fakat başlığı hiç hoşuma gitmediğinden dolayı kullanmadım jilet kullandım hep. Sakallarımı kısaltmak istiyorum fakat bunu tıraş makinasıyla yapmak istiyorum bu yüzden yeni başlıklar almak istiyorum. Biraz baktım ama anlayamadım. Saçların...
Geri